bende daha dün koltukaltı-komple bacak ve genital bölge paketi aldım, deneme atışı da yaptırdım, nerdeyse sıfır acı oldu ama aşağısı için yazdıklarını okuyunca moralmanım bozuldu, o kadar acıyo mu ki yaaa
canım bu paket fiyatını kaç liraya anlaştın.ücretini peşin mi verdin yoksa her seansa gidince mi vereceksin bi de kaç seans sürermiş bişi dediler mi
cnm kısıden kısıye degısıyormus ama ten ve tuy rengın musaıt,daha cabuk sonuc alırsın. ben 8 seans alcam. genelde yeterlı oluyor 8 seans dedıler.slm bende koltuk altı genital ve tüm bacak için 1150 liraya anlaştım peşin fiyatına taksit yaptırdım temmuz başında ilk seansıma gittim öyle çok acımadı genital çok az acıdı ama o da ağda yaparken bile daha fazla acıyor kıllarım kalın ve koyu renk ten rengim ise beyaz yapan kadın tam bu makinaya göresin dedi ama kaç seansta biter tahminen:44:
Kızlar,
Bir şey sormak istiyorum. Düşüncelerinizi paylaşır mısınız lütfennn ?
Cumartesi günü bacaklarıma alexandrite lazer yaptırdım. Seans sırasında acıdan kıvrandım.
Hadi neyse sorun değil, ben çok hassasım dedim ama 2 gündür bacaklarım çok acıyor. Hala hassasiyet ve yanma var.
Kızarıklığın geçmesi 1 gün sürdü ama dediğim gibi bacaklarım hala acıyor.
Sizce ne yapmalıyım?
Alexandrite yaptırıp da bu kadar acı çeken, uygulama sonrası canı bu kadar yanan var mıdır?
Ya da bu normal bir durum mudur?
(Yaptırdığım yer bu ilk uygulama olduğu için böyle oldu dedi ama yine de canımın bu kadar çok acıması normal gelmiyor)
kızlar ankarada alexandrate cihazı olan ucuz temiz iyi bir merkez biliyor musunuz?
genital bölgeye yapılmadan evvel emla krem uygulanamıyor mu? acımasın diye, 30 dk sonra bi koşu wc de yıkarsınız
herhalde sorun olmaz
evet dogru bu kremin oldukca kalın bir tabaka halinde uygulanması gerekiyor yoksa etki etmiyor
hatta tekrarlanması lazım uyuşma sürecinde
uygulama öncesi hemen yıkanırsa sorun olmaz gibime geliyor
2000 tl toptan vermek istemiyorum, sizce seans başı 250 tl versem tüm kol bacak koltuk altı genital yaparlar mı:26:
ben de biraz çok oldum ama napalım
toplu para veremem bu tarz yerlere güvenmiyorum
belki memnun kalmıycam
sizin gittiginiz yerin adres ve telefonunu alabilir miyim sakıncası yoksa?
evet dogru bu kremin oldukca kalın bir tabaka halinde uygulanması gerekiyor yoksa etki etmiyor
hatta tekrarlanması lazım uyuşma sürecinde
uygulama öncesi hemen yıkanırsa sorun olmaz gibime geliyor
2000 tl toptan vermek istemiyorum, sizce seans başı 250 tl versem tüm kol bacak koltuk altı genital yaparlar mı:26:
ben de biraz çok oldum ama napalım
toplu para veremem bu tarz yerlere güvenmiyorum
belki memnun kalmıycam
sizin gittiginiz yerin adres ve telefonunu alabilir miyim sakıncası yoksa?
aslı mesajını aldım cok tesekkurler
ancak yanıt veremedim mesaj sayım az oldugu için
sormak istedigim şey, genital bölge yaparken tümden mi acıyoruz? ve yapan kisi doktor mu ve kadın mı?
alexandrite lazere girersiniz tüyleriniz olur sakal ağzım yandı bu lazerden hala niye bu kadar meraklısı var merak ediyorum :? gerçekten fayda gören ve tüylerinden kurtulan varmı bu alexlerde ?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?