Ah ben okadar çabuk dönemedim normal hayata. Artık benim mi canım tatlı yoksa gercekten zor bir ameliyatmıydı bilemiyorum ama , hastanede 2 gün kalacagımı bile tahmin etmemiştim , 1 gece yatar çıkarım ertesi günde yürürüm diye düşünmüştüm. Ameliyatı oldugum günü pek hatırlamıyorum , öğlen 12 de cıkmışım gözümü açtıgımda akşam saat 7 ydi ! o gün pek acı hissetmedim , gecesinde de rahat uyudum . Ama o 2. gün !! o 2. gün dünya tersine döndü sanki , korkunc bir sırt agrısıyla 24 saat gecirdim , gece hiç uyumadım, uyuyamadığım için etrafa terör saçtım ve o gün ilk defa yaptırmasam ne olurdu diye düşündüm kendi kendime. Neyseki annem , arkadaşlarım ve doktorum mütemadiyen herşeyin çok iyi geçtiğini ve sıkıntıların hızla biteceğini söyleyerek beni rahatlattılar. 3. gün eve geldim canım ve yavaş yavaş herşey yoluna girdi. ( bir süre arabaya binemedim , hastaneden eve gelirken kasislerde falan zırıl zırıl agladım taksici korktu benden :) Sonrasında banyo yapmaya saclarımı taramaya hafif sırt egzersizleri yapmaya başladım, 7. gün işime döndüm. Şimdi herşey çok çok yolunda . şekil olarak henüz şişler tabi ama şimdiden bile kendimde inanılmaz bir değişim hissediyorum canım . Göğüslerim var !!! ve tam istediğim gibiler !! Meme başındaki hafif morluklar da geçince hiç iz kalmayacak gibi . Tüm çektiğim acıları unuttum , bikini hayalleri kuruyorum :) Sonuc olarak canım , evet kolay bir ameliyat değil , fakat insan en doğru , en kendinden emin doktoru buldugunda ve tüm benliğiyle ona güvendiğinde ; acılar , sıkıntılar hızlıca geçiyor ve yerini bambaşka duygulara bırakıyor. Bak sende ne kadar mutlusun değil mi ? hepimiz eski küçük göğüslerimizi unuttuk bile :)))