Saç Rengi ve Saç Boyama aleyna tilki sac rengi

Oncelikle teşekkür ederim. aynen dedin gibi sürekli kopuyo 7.1 küllü yeşil olmaz değilmi birde sadece üst dip kısmı yapıcam çok koyu olmaz yani ben 8.1 ile 8.0 karıştırıyim diyodum ama

Oncelikle teşekkür ederim. aynen dedin gibi sürekli kopuyo 7.1 küllü yeşil olmaz değilmi birde sadece üst dip kısmı yapıcam çok koyu olmaz yani ben 8.1 ile 8.0 karıştırıyim diyodum ama
Rica ederim cnm saçında görünürde çok turuncu var ikinci resimde dip rengide kumral gözüküyor onun için ben turunculuga istinalen küllü onerdim bana kalırsa sadece dip değil komple boya o turunculuk çok cirkin gözüküyor tek renk olsun ondan sonraki evrelerde dip boyası yaparsın ama sık sık kestirmek saçını başka türlü kurtaramazsin yaklaşık iki üç yılda rofleden uzak dur

Bu iyi görünüyo yine sonra dip geldinde düzeltin diye gittim iyice mahvettiler bir daha tövbe. 7.1 boyayim ozaman peki marka onemlimi birde şu mor şampuan ve keratin aliyim diyorum bakım icin
Burdaki fotografta hiç turunculuk yok görünüyor gerçekten fotoğraf çok yaniltici oyuzden kesin konuşamıyorum eğer turunculuk çok fazla yoksa 7.0 varsa 7.1 boya ilk seferde hafif köyü gibi olur ama yikandikca acar sıkıntı olmaz daha sonrada dip boya yaparsin

Tmm teşekkür cok ederim tekrar .keratinle haftada bir bakım yapıyim

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…