alf multi çok amaçlı buharlı temizlik makinası ?

küçük aslında hani bosch un elektrik süpürgesi varya gördünmü bilmiyorum ama ondanda küçük çok güzel duvar,seramik,parke siliyor anında kuruyor asla ıslak bırakmıyor aslında camıda güzel temizliyor ama aparatında bir çekbas var onun kenarlarından su damlası kalıyor elinde bir kuru bezin olması lazım bende bu forum sayesinde aldım multiyi iyiki almışım çok memnun kaldım başka sorun olursa cevaplaya bilirim bende 2 ay araştırıp anca buldum :) ha birde yedek bez alma derdi yok ben evdeki yerbezlerini kendi bezinin boyunda kesdim hepsi oluyor yani bez konusunda sıkıntı çekmiyorsun kirlenince tersinide çevirebiliyorsun...

canım benim ya ilgin için çok teşekkür ediyorum :) gerçekten tam anlamıyla işime yarayacak bir yorum okudum sayende. ben de kararımı verdim multi almayı düşünüyorum. şimdi fiyat araştırması evresine geçeceğim. tekrardan teşekkürler canım Allah razı olsun :71:

canım benim ya ilgin için çok teşekkür ediyorum :) gerçekten tam anlamıyla işime yarayacak bir yorum okudum sayende. ben de kararımı verdim multi almayı düşünüyorum. şimdi fiyat araştırması evresine geçeceğim. tekrardan teşekkürler canım Allah razı olsun :71:

rica ederim işine yaradıysa ne mutlu ben 278tl ye istedim 24 saattede geldi sanırım en düşük fiyatı buydu sende bir bakın belki daha ucuza bulursun kolay gelsin...

sanırım ben en başta yanlış tercih yaptım hani fakir iyidir onu alayım dedim ama fena kötü bir makine çıktı..

keşke bende multiyi alsa idim..ama artık eşim aldırmaz diğeriyle baya uğraştı çünkü :1::1:

kızlar en önemlisi parkelerde nasıl bulanık görüntü oluyor mu parkelerde...

birde fakir buhardan çok su püskürtüyordu :9:multi nasıl kuru buhar mı veriyor...

sanırım ben en başta yanlış tercih yaptım hani fakir iyidir onu alayım dedim ama fena kötü bir makine çıktı..

keşke bende multiyi alsa idim..ama artık eşim aldırmaz diğeriyle baya uğraştı çünkü :1::1:

birde fakir buhardan çok su püskürtüyordu :9:multi nasıl kuru buhar mı veriyor...

eğer bir önceki kullanımında suyu tam bitirmediysen sonraki kullandığında ilk buhar verirken ağzından bir miktar su veriyor buharla ben bildiğim için o sırada lavaboya tutuyorum sonra takıp kupkuru siliyorum leke yapmıyor parkeyi dezenfektan verdiğinde ıslatıyor verdiğin yeri dezenfektanı kapatınca silmeye devam ediyosun gene kuruyor...

rica ederim işine yaradıysa ne mutlu ben 278tl ye istedim 24 saattede geldi sanırım en düşük fiyatı buydu sende bir bakın belki daha ucuza bulursun kolay gelsin...

netten mi sipariş verdin canım? şimdi biraz araştırdım çoğu yerde 350 tl civarında ama 3 sitede 268 tl ye buldum. sen ne zaman ve nereden almıştın acaba? birde her siteden güvenerek alış veriş yapamıyoruz maalesef sanal ortamda dolancırıcılık had safhada...

netten mi sipariş verdin canım? şimdi biraz araştırdım çoğu yerde 350 tl civarında ama 3 sitede 268 tl ye buldum. sen ne zaman ve nereden almıştın acaba? birde her siteden güvenerek alış veriş yapamıyoruz maalesef sanal ortamda dolancırıcılık had safhada...

ALF BT-122 STEAM FORCE MULTI BUHARLI TEMZLEYC
burdan kapıda ödemeli 278tlye aldım 24 saat te geldi bir sorun olmadı çok şükür 10 gün oldu alalı ...

canım senin eşin de benimki gibi desene! bir şey alacağım zaman ya memnun kalmazsam para boşa gidecek diye değil de eşim sinirlenecek ve bir daha da aldırmayacak diye stres yapıyorum. erkeklerin biz kadınları anlaması çok zor oluyor. tabi bazı istisnalar vardır ama onların da nesli tükenme tehtidi altında :)

canım biraz önce senin verdiğin linkten alf multi'nin videosunu izledim de bir sorum daha olacak sana. acaba bu alet ile vileda gibi koltuk altlarını da pratik bir şekilde silebiliyor muyuz? yoksa her seferinde koltukları çekmek mi gerekiyor? benim koltularımın ayakları biraz yüksekte.

canım biraz önce senin verdiğin linkten alf multi'nin videosunu izledim de bir sorum daha olacak sana. acaba bu alet ile vileda gibi koltuk altlarını da pratik bir şekilde silebiliyor muyuz? yoksa her seferinde koltukları çekmek mi gerekiyor? benim koltularımın ayakları biraz yüksekte.

elektrik süpürgesi giriyorsa buda girer benim koltuklarımın ayağı yaşlaşık 12cm civarı ben silebiliyorum çekmeden...

elektrik süpürgesi giriyorsa buda girer benim koltuklarımın ayağı yaşlaşık 12cm civarı ben silebiliyorum çekmeden...

tamam canım çok teşekkürler. ben de şimdi mezura ile koltuklarımın ayaklarını ölçtüm 19- 20 cm arası bir şey. aslında farkına varmadan ne kadar kullanışlı bir koltuk almışım :)

tamam canım çok teşekkürler. ben de şimdi mezura ile koltuklarımın ayaklarını ölçtüm 19- 20 cm arası bir şey. aslında farkına varmadan ne kadar kullanışlı bir koltuk almışım :)

evet öyle olmuş ben çok sinir oluyorum bişeyleri çekip dibini silmekten bide koltukları çekmek zorunda olsaydım 2 çocukla kafayı yerdim :)

arkadaşlar alf yeni bir buharlı makina çıkarmış.almak istiyorum ama hakkında hiçbir yorum bulamadım.cam da siliyormuş.acaba kullanan varsa yardımcı olabilir mi?

arkadaşım buradaki forumdaki yorumları okudum.herkes çok güzel şeyler yazmış.almaya karar verdim.özellikle halı ve koltuklarımı temizlemek için alayım dedim.gittim.aldım.almaz olaydım.bi işe yaramıyor.buharı verip kiri yapıştırıyor.verdiğim para boşa gitti.ertesi gün geri iade etmek istedim almadılar.tüketici haklarına gittim.dilekçe verdim .bekliyorum.kesinlikle alma.alacaksan ihlasın robotunu al.ben cok pişmanım.

Arkadaşlar almayın sakın bu ürünü.burda bi yorumlar yapmışlar bi yorumlar.aman dedim ne iyi şeymiş ben de alayım.koltuk ve halılarımı temizlemek için.aldım.hiç güzel değil.bütün pislikleri bularla yapıştırma işlemi görüyor.kesinlikle tavsiye etmiyorum.saçma sapan bir ürün.asla almayın.

arkadaşlar, ben aradım taradım ve fiyat performans kıyası yaparak beko buharikaya karar verdim aldım.

evet, bir sihirbaz gibi işlerimizi şipşak halletmelerini bekliyoruz bu buhar tanklarından ve yanılıyoruz normal olarak.

iş bir sihirdir bir kerametle olmayacak, yine işi biz yapacağız. baştan bunu kabul etmek lazım... mesela bir süre sonra hem tetiğe basıp hem silme işlemi için kolu zorladıkça ağrı yapıyor.

şimdi gelelim asıl cevaba; evet çok memnunum...

hiç bir kimyasal kullanmadan iş görmesi bir harika...

halı ve koltuk için sadece dezenfektan ve yüzeysel temizleyici bu makina. elimizle silmemiz gibi bir sonuç ama dezenfekte olmuş oluyor ekstradan. emici robotların performansını beklemeyin. çünkü; buharla kiri yumuşatıp, zararlıları öldürüp, beziyle de siliyor o kadar. yıkayıp paklayıp, fazla suyu emmiyor.. bu başka bir makinanın işi. yani halı yıkama makinasının.

zerre kimyasal kullanmadan, hiç bir şey.. mutfak hiç olmadığı kadar temiz oldu. pırıl pırıl... dokunduğum her yer yeni gibi, hatta daha temiz dokuluydu. elim tortulanmadan kayıyordu ve parlıyordu her şey. 10 gün kadar olmasına rağmen hala parlıyor bu arada.

banyo ve tuvalette de aynı sonucu aldım. klozetin tüm paslı görüntüsü, hiç deterjan kullanmadan şıkır şıkır parladı..

derz aralarım çok kirli değildi ama yine de ekstra bir ferahlık sezdim.

mutfak ve banyoda ulaşmakta silmekte zorlandığım yerler yeni gibi temizlendi. mesela; dolapları taşıyan ayakların altı ve yanları. tabi elimde ayrı bir bezle sildim bu ayrıntıları. püskürtme başlığı ile buharı hızlıca verip şöyle bir siliyorsunuz. inanılmaz... ( elle, elinizdeki bezle) .. yani ayrıntılar ve ulaşılmaz yerler böyle, normalde kendi aparat üzeri mikrofiber bezleriyle siliyorsun.

camlarım çok kirliydi o nedenle ben yine elimdeki bezle sildim fakat normal şartlardaki temizlikte gerek olacağını sanmıyorum. haa küvetin kabin camını sildi pakladı...

tv, müzik seti ne varsa buhar püskürttüm. yıllanmış mikroplar ve bakterilerin büyük kısmı öldü gitti biliyorum.. oohh içim rahat...

sevgiler hepinize...

Son düzenleme:
uzun zamandır buharlı temizleyici araştırması yapıyordum..orta karar birşey istiyordum ne çok pahalı (ariete) ne de çok ucuz olsun(h2o) istedim dayanıklı ve güçlü bir alet arıyordum..en son fakir 2 in 1 ile karcher sc3000 arasında kalmıştım..fakirin hiç bir sitede kaç bar basınçlı olduğunu bulamadım ve en sonunda gittigidiyordAN 410 tl ye karcher sc 3000 aldım ...iyikide almışım inanılmaz güçlü ve portatif...büyük birşey bekliyordum ama ufacık bişey geldi şu en küçük süpürgeleri düşünün o kadar bişey..kazanı 1 lt gayet yeterli bence...fırın mutfak dolapları cam duvar ve yerleri temizledim inanılmaz bir temizlik gücü var ...bu kadar beklemiyordum..komşudan arçelik sream alıp denemiştim ondan çok daha kuvvetli ve malzeme yapısı daha kaliteli bir de o omuza askılıydı çok rahat edemedim...parkelere denediğimde korktum biraz araları açılır diye ama bişey olmadı...kutudan 1 büyük 1 kçük bez ve 1 derz fırçası çıkıyor servisi aradım çok ilgililer adrese teslim 5 büyük havlu 5 lastikli havlu 4 derz fırçasını kapıda ödeme 100 tl ye yolluyorlar...büyük havlu almaya gerek yoktu aslında normal bezlerde mandallı başlık olduğu için kullanılabilirdi...cam için çekçek koymuşlar yeterli gelmez zannetmiştim ama buharı tutup çekçekce çekince gayet güzel temizledi...kafi gelmezse 40 tl ye ayrı cam başlığı var ama bana yeterli geldi onu sipariş etmedim...herkese tavsiye ederim...sorularınız olursa yanıtlıyabilirim...

tüm yüzeylerde detarjansız sılme ıslemı yapan 130 derece buhar sıstemıyle detarjansız sılme ıslemı yapan ıtalyan fırmasında calısıoyurum ayrıca makınamızın tanıtımını yaparak urunumuzu evde tanıtımın yapıyoruz begenırsenız urune sahıp oluyorsunuz urunu gormek ıstermısınız hem detarjansız hem hıjyen bakımından mukemmel bır urun

arkadaşlar, ben de bu ürünü almadan önce araştırdım, olan bütün yorumları okudum.sadece h2o mop mu ne o aletin pek önerilmediği fakirin de öyle, alf handyinin cam, tezgah, heronun zeminlerde , multininde ikisinide (handy-hero) içerdiğini öğrendim. başka önerilen markalar var kracher gibi ama onlar maddi boyumuzu aşıyor sonuçta iş yeri temizlemeyeceğiz ki daha orta yollu alf multiye karar verdim. çünkü hem yerleri dezenfekte etsin hem de cam silsin istiyordum. ürün dün elime gecti. hemen denedim. ben tatmin edici bi yanıt açıklama çok bulamamıştım. belki merak edenelere katkım olur. biraz hayal kırıklığı yaşadım diyebilirim. belkide ben buharı tutunca her yer pırıl pırıl olacak diye hayal kurmustum galiba. ben fazla gözümde büyüttüğümden yoksa alf in kılavuzunda ne yapabileceği, ne kadar yapabileceği falan yazıyor. ilk basta camlarda denedim. her yer su oldu ve su izleri kaldı. çek çeki işe yaramıyor. su buhar püskürtüyor sadece. :( detay ucuyla fırçasıyla derzlere yoğunlaştım pek bi değişiklik görmedim. yağlı bölgelere tuttum yağlar çözülüyor. elinizde beziniz olmalı o buhar püskürtecek siz sileceksiniz. ama yeni acemilikle baya o yana bu yana her yere denedim bayagı yoruldum. en son evdeki değişikliğe baktığımda yerler pırıl pırıl geldi gözüme, evin kokusu bile değişti daha fresh oldugunu hissettim. ilk basta geri mi göndersem diye düşündüm ama sonra ben çok fazla beklentiye girdim sanıırm dedim sonucta dezenfekte ediyor olması güzel. yüksek sıcaklık kırıyor mikropları. yaptığınız temizliği aynen yapıyosunuz aynen yoruluyosunuz ama içiniz çok daha rahat oluyor. yani kısacası çok beklentiye girmeyin yani buharı tutacaksın aman aman her yer pırıl pıırl olacak derzler bembeyaz lavabolar inci gibi olacak :)) olmuyor. ovmaya devam. ama dezenfekte ediyor. yalnız sunu da söylim ben daha acemiyim sadece dün 2 kere su dolduracak kadar kullandım belki acemilik var belki tam kesfedemedim ama gördüklerimi benim gibi almadan, arastıran merak edenler için hemen paylaşmak istedim.

Bende bekonun buharı makinanın dan aldım zor yağlar kirler için güzel halılarda zaten olmuyacağını biliyodum sadtece mikrop öldüreçiği için önçe uyğulayıp sonrada silmek lazım ama mutfakta fırında dolaap içilerinde zorlanmadan kirleri çıkarıyor bir bezle :16:sadece siliyorum

ben sipariş verdim gelince hemen yorum yazacağım.Çünkü süpürgemi burdaki yorumlardan buldum ve bende aldım çok memnunum .DYSON . inşallah alfi de beyenirim

Back
X