alf multi çok amaçlı buharlı temizlik makinası ?

Alf multiyi buradaki yorumlara dayanarak aldım. Ürün elime geçer geçmez büyük bir hevesle taktım prize ve başladım ocağı temizlemeye. Öyle abartıldığı gibi aman efendim yağlar akıp gidiyor falan olmadı. Ovalamaya devam ettim. ben o ovalamayla zaten ocağı tertemiz yapıyordum :) Sonra belki camlarda işe yarıyordum dedim her yer su içinde kaldı. Üstünden camı bir daha silmek zorunda kaldım.Mikrofiber bir cam temizleme bezi ile daha çabuk bitiririm :(. Koltuğa tuttum hiç öyle kir çıkarma gibi bir özelliği yok üstünden buharı tut sonra kirler için yine koltukları deterjanlı su ile temizlemek lazım. Ama hakkını yememek lazım güzel parlaklık veriyor :) Evim parlasın istiyorsanız alın ama ben bu kadar ovalama ile zaten parlak bir temizlik yapılacağını düşünüyorum. Beklentim çok yüksekti biraz hayal kırıklığına uğradım. Bakalım iade edebilirsem hemen göndereceğim yarın sabah.

Fakir magic steam vac 3 in 1 2300 watt su filtreli/buharlı elektrikli süpürgeyi Anneme almıştık lakin biz olmadan kullanamadığı için bunu satıp bana küçük birşey alın dedi ilgilenen olursa satabilirim çok az kullanılmıştır bütün aksesuarları ve belgeleriyle amabalajında gönderebilirm. makineyle ilgili bilgi de verebilirim aslında çok amaçlı güzlü bir temizlik robotu ama çok aparatlı olduğu için annem pek randımanlı kullanamadı. İlgilenenler yazabilir.

Magic Steam Vac Su Filtreli Buharlı Temizlik Sistemi

$113847682svm.webp $113847682ovp.webp

• 2300 W

• 5 bar sürekli buhar gücü

• 21 kPa vakum gücü

• Su filtreli ıslak kuru elektrikli süpürge

• Buharlı temizleyici

• Buharlı vakumlama

Süpürge fonksiyonu

• 4 kademeli filtreleme sistemi

• Yıkanabilir H.E.P.A. filtre

• Islak/kuru kullanma özelleği

• Halı, sert zemin ve parke temizleme fonksiyonu

• Çıkarılabilir ve kolay temizlenebilir su tankı

• Dirsekten vakum kontrol ayarı

• 4 tekerlek sayesinde devrilmeye karşı koruma

• Park pozisyonu

Buhar fonksiyonu

• Sürekli buhar

• Sürekli dolum imkanı, otomatik su kaynatma

• 0,5 L su tankı

• 18/10 paslanmaz çelik buhar jeneratörü

• 110g/dk kadar kademeli buhar ayarı

Aksesuarlar

• Halı aparatı

• Sert zemin aparatı

• Cam temizleme kiti

• Derz dolgu temizleme kiti

• Antibakteriyel, köpük önleyici ve aroma terapili ekolojik solüsyon

• Kirli su haznesini temizlemek için fırça

• Su doldurma haznesi

arkadaşlar yaklaşık 2 aydır alf multi kullanıyorum
evde ki eski havluları 4'e böldüm yer silme aparatının havlusunu kirlendikçe yönünü değiştirerek yerleri tertemiz siliyorum
ben normalde duvar silemem ama bu yer silme aparatıyla hem çok rahat hem de temiz sildim tabiki başlığın giremeyeceği yerleri elimle yaptım
çok kirli yerleri, atıyorum banyoyu sadece yumuşatıyor sonrasında herhangi bir yüzey temizleyicisiyle fazla zorlanmadan temizliyorum
ben çok memnun kaldım özellikle yer duvar silmek için kullanışlı
hepinize tavsiye ederim

Ben bu makinayi almayi dusunuyorum lakin videosunda gordugum kadariyla hali silme aparatinda bez yoktu. Eger bez yoksa o kirler nereye gidicek cunku supurge gibi icine de cekmiyor?

evet uzunn araştırmalarım sonucu en sonunda fakir JAWS buharlı temizlik makinemin sparişini bugün verdim..
elime geçer geçmez kullanacağım vede sonuçları sizinle paylaşacağm kızlar.
inşallah memnun kalırım..

mrb bende fakir jaws buharlı temizleyici almak istiyorum..rica etsem avantajlarını ve dezavantajlarını yazarmısınız.. 1 buçuk yaşında kızım var hijyen için istiyorum ve o yüzden acele ediyorum.. cevaplarsanız çok sevinirim

mrb bende fakir jaws buharlı temizleyici almak istiyorum..rica etsem avantajlarını ve dezavantajlarını yazarmısınız.. 1 buçuk yaşında kızım var hijyen için istiyorum ve o yüzden acele ediyorum.. cevaplarsanız çok sevinirim

Sorumu geri alıyorum :) yorumları tam okumadığım için acele yazdım.iyikide okumuşum az daha bu ürünü alcaktım :(

arkadaşlar merhaba
bende bu ürünü bayramdan sonra almak istiyorum
yalnız öncesinde evde uzmanları tarafından tanıtımını yaptırmak istiyorum
nasıl ulaşabilirim?bu arada izmirde ikamet ediyorum

arkadaşlar yaklaşık 2 aydır alf multi kullanıyorum
evde ki eski havluları 4'e böldüm yer silme aparatının havlusunu kirlendikçe yönünü değiştirerek yerleri tertemiz siliyorum
ben normalde duvar silemem ama bu yer silme aparatıyla hem çok rahat hem de temiz sildim tabiki başlığın giremeyeceği yerleri elimle yaptım
çok kirli yerleri, atıyorum banyoyu sadece yumuşatıyor sonrasında herhangi bir yüzey temizleyicisiyle fazla zorlanmadan temizliyorum
ben çok memnun kaldım özellikle yer duvar silmek için kullanışlı
hepinize tavsiye ederim

makinenizden hâlâ memnunsunuz bu aralar alması düşünüyorum da

arkadaşlar merhaba
bende bu ürünü bayramdan sonra almak istiyorum
yalnız öncesinde evde uzmanları tarafından tanıtımını yaptırmak istiyorum
nasıl ulaşabilirim?bu arada izmirde ikamet ediyorum

merhaba siz buharlı makine aldınız mı.aldıysanız ne aldınız memnun musunuz. cevap verirseniz çok sevinirim . ben alf multi ve fakir jaws arasında kaldım.

alf buharlı temizleyiciye halı temizlenirken halı deterjanı konuluyor mu?

Merhabalar ,
2 kez kullanmış olduğum Alf Multi buharlı temizleyici satıyorum bebeğim için almıştım öksürüyordu alerji dendi ama çok şükür değilmiş şuanda kullanmıyorum ilgilenen olursa görüşelim Teşekkürler

Merhabalar ,
2 kez kullanmış olduğum Alf Multi buharlı temizleyici satıyorum bebeğim için almıştım öksürüyordu alerji dendi ama çok şükür değilmiş şuanda kullanmıyorum ilgilenen olursa görüşelim Teşekkürler

merhaba ben de almak için alf multiyi araştırıyordum makineden memnun kaldınız mı ve kaça satıyorsunuz. bu konuya eşimle bi görüşelim ondan sonra sizinle tekrar haberleşiriz hayırlı günler

merhaba ben de almak için alf multiyi araştırıyordum makineden memnun kaldınız mı ve kaça satıyorsunuz. bu konuya eşimle bi görüşelim ondan sonra sizinle tekrar haberleşiriz hayırlı günler

merhaba geç yazdım kusura bakmayın bebekle anca fırsat oluyor

makine bence güzel buharı güçlü,halıda deri koltukta ve yerlerde denedim sadece diğer aparatlarını denemedim.ben normal sildiğim halde makineyle bezler biraz kirlendi düşünün artık,parlaklık veriyor bezleri yetersiz ama başka bez kullanma avantajı var. dezenfaktan sıvısını çok az kullandım büyük boy epey gider zaten.çocuğunuz varsa oyuncakları dezenfekte içinde kullanabilirsiniz.

hangi şehirdesiniz acaba ?

makine bence güzel buharı güçlü,halıda deri koltukta ve yerlerde denedim sadece diğer aparatlarını denemedim.ben normal sildiğim halde makineyle bezler biraz kirlendi düşünün artık,parlaklık veriyor bezleri yetersiz ama başka bez kullanma avantajı var. dezenfaktan sıvısını çok az kullandım büyük boy epey gider zaten.çocuğunuz varsa oyuncakları dezenfekte içinde kullanabilirsiniz.

ben bartın da oturuyorum. bi şikayet sitesin de alf multi nin tutma sapının kısa oluğunu şikayet eden bayan 1.65 boyu olmasına rağmen eğilerek kullanmak zorunda kaldığını söylemişti. siz böyle bir sıkıntı yaşadınız mı. birde ciddi mahiyette memnun kalmazsam??

ben bartın da oturuyorum. bi şikayet sitesin de alf multi nin tutma sapının kısa oluğunu şikayet eden bayan 1.65 boyu olmasına rağmen eğilerek kullanmak zorunda kaldığını söylemişti. siz böyle bir sıkıntı yaşadınız mı. birde ciddi mahiyette memnun kalmazsam??

tanıtımda sapını nasıl görüyorsanız öyle ordaki bayan dik tutuyor ama cihaz şuan depomda yarın çıkarıp bakarım .
sizin beklentileriniz nedir neler yapmak istiyorsunuz

benim koltuklarımın kenarları ve sandalyelerim beyaz deri ve malum çok çabuk kirleniyor küçük çocuk olunca. leke çıkarma gibi özelliği var mı yoksa sadece dezenfekte amaçlı mı kullanılıyor bir de duvarlarda denediniz mi. burda kalorifer kömürlü ve bundan dolayı çok kötü is oluyor her taraf. yer kapı cam vs. sürekli temizlemek gerekiyor

benim koltuklarımın kenarları ve sandalyelerim beyaz deri ve malum çok çabuk kirleniyor küçük çocuk olunca. leke çıkarma gibi özelliği var mı yoksa sadece dezenfekte amaçlı mı kullanılıyor bir de duvarlarda denediniz mi. burda kalorifer kömürlü ve bundan dolayı çok kötü is oluyor her taraf. yer kapı cam vs. sürekli temizlemek gerekiyor

benim koltuk kenarlarımda krem deriydi elle silince deri aralarındaki kirler geçmiyordu ama makineyle geçti ve parladı dediğim gibi çok kullanmadım zorlu leke olmadığı için denemedim bi arkadaş duvarları güzel sildiğini söylemiş ama is konusunda bilemem .

Back
X