- Konu Sahibi soulmate84
-
Merhaba,
Ben de alfemonun bu setini internetten beğenmiştim. Ama haftasonu gidip canlı canlı görünce çok basit olduğunu gördüm. Deri kısımlar parlak parlak imitasyon gibi. Gardrop çok cılız genç odası dolabı gibi...Oturma grubu ise dikişleri bile yok doğru dürüst...Biz iyiki almadık. Lütfen gidip bi canlı canlı görün inanın beğenmeyeceksiniz...Evet fiyatı uygun ama eşya öle 5 sene sonra yenilenebilecek bişey değil 3000tl fazla verin en az 10 sene dayansın...Sevgiler...
Merhaba,
Ben de alfemonun bu setini internetten beğenmiştim. Ama haftasonu gidip canlı canlı görünce çok basit olduğunu gördüm. Deri kısımlar parlak parlak imitasyon gibi. Gardrop çok cılız genç odası dolabı gibi...Oturma grubu ise dikişleri bile yok doğru dürüst...Biz iyiki almadık. Lütfen gidip bi canlı canlı görün inanın beğenmeyeceksiniz...Evet fiyatı uygun ama eşya öle 5 sene sonra yenilenebilecek bişey değil 3000tl fazla verin en az 10 sene dayansın...Sevgiler...
ben de sana katılıyorum canım. sevgilimle bir hevesle gittik karabağlardaki alfemo mağazasına ama bi gördük ki çok basit bir de her ürünü vermiyorlarmış belli ürünlerde kampanya varmış. üstelik mağaza sahibi de çok suratsızdı. mobilya bakacağız dedik alın katalogtan bakın dedi. çok beğendiğim bir model bile olsa asla almazdım zaten.
ben bu takımı aldım ve de çok hoşuma gitti gidip görsen bence iyi edersin.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?