ALGOLOJİ BÖLÜMÜ

Biordanbiburdan

Aktif Üye
Kayıtlı Üye
20 Mart 2024
2.711
En iyi cevaplar
1
3.879
53
3 aydır kuyruk sokumumdan belime hatta bacaklarıma vuran şiddetli bi ağrı var. Doktora gittim MR istedi.
MR sonucu çıkana kadar Magnezyum ve D vitamini yazıp kullanmamı istedi ama belimle ne alakası olduğunu anlamadım.
MR sonucumda ise bir kanıya varamadığını ve algoloji bölümüne gidip akupunktur yaptırabileceğimi söyledi.
İnternetten algolojiyi araştırdığımda iğneli bir tedavi yöntemiymiş sanırım.
Gidip memnun kalan, sonuç alan var mı ?

3 aydır kuyruk sokumumdan belime hatta bacaklarıma vuran şiddetli bi ağrı var. Doktora gittim MR istedi.
MR sonucu çıkana kadar Magnezyum ve D vitamini yazıp kullanmamı istedi ama belimle ne alakası olduğunu anlamadım.
MR sonucumda ise bir kanıya varamadığını ve algoloji bölümüne gidip akupunktur yaptırabileceğimi söyledi.
İnternetten algolojiyi araştırdığımda iğneli bir tedavi yöntemiymiş sanırım.
Gidip memnun kalan, sonuç alan var mı ?
Geçen bi videoya denk geldim
Benzetmem yanlış olabilir ama kalça çıkıklıpı gibi ama değil
Kalça düşmesi gibi bişey olabilir mi
Mesela yakın zamanda düştünüz mü hiç popo üstüne veya yanlış pozisyonda

Geçen bi videoya denk geldim
Benzetmem yanlış olabilir ama kalça çıkıklıpı gibi ama değil
Kalça düşmesi gibi bişey olabilir mi
Mesela yakın zamanda düştünüz mü hiç popo üstüne veya yanlış pozisyonda
Hayır, düşme zorlama ağır kaldırma vs olmadı benim anlamadığım da bu 🥹 gece sapa sağlam uyudum sabah yataktan sürünerek kalktım.

Bir de magnezyumun çeşitleri var
Bacak ağrısına veriliyor iyi de geliyor
D vitamini de kemik için verilmiştir
Yani illaki faydası olur siz kullanın

Magnezyumu kullandım ama yan etki yaptı, doktora söyledim asla kullanma dedi. Fare gibi kullanıyolar heralde bizi 😅
Bende buna benzer bir durum yaşadım spor sonrası ama benim kalcadaydi yuruyemedim iki ay.Sorunuza gelecek olursam benimle aynı durumu yaşayan bir arkadaşımın gorumcesi vardı.Kalca kemiğinde ödem oluşmuştu onunda doğum sonrası.Algoloji bölümüne gitmiş 3 sefer kortizonlu iğne yapılmış iyilesmisti.Ben daha farklı yöntemler denemiştim o sıra emzirdigim icin

Bende buna benzer bir durum yaşadım spor sonrası ama benim kalcadaydi yuruyemedim iki ay.Sorunuza gelecek olursam benimle aynı durumu yaşayan bir arkadaşımın gorumcesi vardı.Kalca kemiğinde ödem oluşmuştu onunda doğum sonrası.Algoloji bölümüne gitmiş 3 sefer kortizonlu iğne yapılmış iyilesmisti.Ben daha farklı yöntemler denemiştim o sıra emzirdigim icin
Yok benim belirgin bir şekilde dokunulduğunda kuyruk sokumumdaki kemikte şişlik ve ağrı var. Doktor elle muayene bile etmedi gerçi ama..
Başka doktora gideceğim bakalım o ne diyecek. Basit birşey olsa 3 ay sürmezdi diye düşünüyorum.

Yok benim belirgin bir şekilde dokunulduğunda kuyruk sokumumdaki kemikte şişlik ve ağrı var. Doktor elle muayene bile etmedi gerçi ama..
Başka doktora gideceğim bakalım o ne diyecek. Basit birşey olsa 3 ay sürmezdi diye düşünüyorum.
Mr cekildinmi canim benimkinde 4 aya yakın sürdü

Back
X