- Konu Sahibi akgUvercin
hangi hastanede cektirdin acaba:26:
Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
EvetBenim tüplerim kapalı başka da bir problem yok çok şükür ama olmadı. Doktoru suçlamam tabii ki Rabb'im nasip etmedi; ama son denemem berbattı. Transfer bile olmadı. Ben Ankara veya İstanbul'u düşünüyorum. Kısmet bakalım.Sizin problem ne?
ali acara giden arkadaşlardan yardımcı olacak var mı.
arkadaşlar ali hoca doğumu nerde yaptırıyor. bi de kendi mi yaptırıyor. yani zamanının büyük çoğunluğu muayenehanede ne ara yaptırıyorki doğumları
bi arkadaş sezeryanla oldu kendi girdi ama normal doğuma zannetmiyorumtıp fakütesinde diye biliyorum ama doğumu kendimi yaptırıyor bilmiyorum aslında sayfa ne güzel ilerliyordu arkadaşlar nereye gittiniz yahu????
şu opuya falan kendimi giriyor??
benim de kafam karışmaya başlıyor... ali acar mı ... novafertil mi... birinde doktor iyi.. birinde merkez![]()
novafertil neresi canım ben eurofertili duydumdaali acar mükemmel bi dr ama ulaşmak randevu almak gidip muayenede beklemek çooooooookkkkkkkk eziyetli canım yaa ben 1 haftadı randevu bile alamadım , aşırı hastası var ilgili bi dr ama yetişmesi çok zor bende eurofertili mi düşünsem diyorum ama ben tüp için değil tedavi amaçlı gidecem
eurofertil in adı değişmiş novafertil olmuş. tebi ben yeni gittiğim için novafertil diye biliyorumben de tedavi için gitmiştim ali sami bey e ama tüp bebek dedi.. önce şok olduk ve inanmadık. ali acar a gittik o da tüp bebek dedi. öyle ikna olduk açıkçası ama dediğim gibi hala bi ikilemdeyim novafertil daha yakın duruyo bana ama hayırlısı olsun inşallah .... senin de allah gönlüne göre versin inşallah...
Ali Acar hangi hastenede arkadaşlar netten baktım biraz bulamadım.arkadaşlar merhaba
ben ali hocaya ameliyat oldum miyom ameliyati sebepsiz infertilite var.bizde eşimde ve bende bir sorun yok
şimdi tedavi için ona gidecegim aşılama öncesi ne gibi tedaviler uyguluyor bilginiz varmı
dr ali acara muayene olup tüp bebek yaptıran arkadaşlar lütfen görüşelim konuşalım bende yaklaşık bir senedir ali beye gidiyorum artık tüp bebek olucam bilgilerinize ihtiyacım var![]()
merhaba cnm tedavin hayırlı olsun bende 1 buçuk yıl önce ali beye tüp bebek yaptırdım şimdi yeniden başlıycam ben onun tedavisinden çok memnun kaldım pozitifi gördüm fakat malesefki bebeğim düştü.. benim problemim rahimde aklımı tek karıştıran gebelik aşısı yapan gürgan kliniğimi denesem tekrar ali acarmı yarın gidip kendisiyle görüşeceğim
teşekkürler ali bey iyi bir doktor ondan şüphem yok fakat ben henüz bi fayda göremedim.Size tüp bebegi hangi hastahanede yaptı ali hocam?gebelik aşısı yapan gürgan klinik derken o nedir anlayamadım
cnm ben bugün görüştüm inş temmuzda başlıyorum tedaviye
ankara gürgan klinikte gebelik aşısı diye bir şey yapıolarmış cnm..anneden kan alıp aşı yapıyorlarmış transferde anne rahmine gönderiyorlarmış...fakat gürgan klinik hakkında ya çok olumlu şeyler duyuyorum yada çok olumsuz o yüzden ali acara bir kez daha deniycem inş son olur
sizde sorun neydi peki
bende çikolata kişti var 6 cm son çare ameliyat ve tüp bebek diyor ali bey canım
canım ben yeni bir bitkisel ürünler buldum tedaviye bununla devem etmek istiyorum umarım faydasını görürsem benim gibi bebek isteyen arkadaşlarımlada paylaşacağım sanada söylerim inşallah güzel haberlerimigeçmiş olsun cnm korkma olmuycak bir şey değil inş tez zamanda kavuşursun bebeğine..