- Konu Sahibi akgUvercin
Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
konusuruz ablam sen yaz.....seninde cuman mubarek olsun rabbim bu.mubarek günlerin hurmetine yawrularimixi göndersin
bende erken oldugunu dusunuyorum ablacim hemen yaptirmam dr asama asama uyguluyoruz yontemleri dedi 4ay hap 3ay igne 2asilamadan sonra tup onerio buyuk bi sorun yoksa
sen calisio musun abla...birde nereli oldugunu soylemedin
sen calisio musun abla...birde nereli oldugunu soylemedin![]()
himm anladimm...seker ilacini dr mu verdi sana kilo problemin var mi
kilo sorunun varsa metformin die bi seker ilaci daha var bunu arastir bi ark im baya kilo verdi bu ilacla.....
mrb canim nasil gidio hamislik.....
stres ve bu ilaclar kilo yapio ablam biliyorsun pko da da kilolu olmak tedaviyi zorlastirio ama senin fazla yokmus...
iyi gidiyor canım hamilelik. Hsg den sonra şansın da çok. Inşallah o arada hayırlısıyla hamile kalıverirsin. Ben de tıp da yaptırmıştım hsg yi. Ne korkularla gitmiştim hemşire kalk deyince hayret etmiştim. Hadi yaa bu kadar mı demişim gayrı ihtiyari. Belki aşılamaya gerek bile kalmaz. Aslında ali hoca hsg çektirmeden ilaç falan vermiyor ama seninkini neden geciktirdi kimrb canim nasil gidio hamislik.....
Ben bi daha ki reglden sonra hsg gectircem temiz çıkarsa iki ay daha bekleyip ikinci asilamayi denicem
canim tip nasil hijyen acisindan bende kizilayda mi cektirsem die dusundum tip temizse orda cektirim.birde sira almak falan sorun oluyor mu sonuclar hemen cikiyormu....
canim senin agrisiz olmasinin sebebi yapisiklik olmamasi mi acaba kimi cok agrili kotu dioo
ayy bilmiyorum ki ama sonrasında adet sancısı gibi bi ağrı oldu ama azıcık bi şeycanim senin agrisiz olmasinin sebebi yapisiklik olmamasi mi acaba kimi cok agrili kotu dioo
dr n bi hastasiyla konustum dedim bendrn hsg istemedi aman ne yapcan istemediyse cok kotu cok zor ben bi dogum yaptim dogumdan bile kotu dedi kadinin tek tupu kapaliymis o yuzden mi zor oldu acaba
stres ve bu ilaclar kilo yapio ablam biliyorsun pko da da kilolu olmak tedaviyi zorlastirio ama senin fazla yokmus...
Ozelde ne kadara yaptirdin asilamani...
Dusuk icinde cok uzuldum ama soyle dusun demek ki hamile kalabiliyorsun yine olcak ins
aaa neden ekstra ucret almadilar ki:26:
aaa neden ekstra ucret almadilar ki:26:
Belki senin yumurtan erken catladigi icin surekli e2 ve lh bakmislardir abla....
Sen nerde cektirdin hsg yi