Tüp Bebek Merkezleri ali acar

evet canım 75 kg ben 65 dım ama du düşükler stres cıtt cızgı görme arzusu................ben başkente başladım orda aşıla ıle hamıle kaldım ama kalbi durdu bebek gelişmedi coooook ama cok zordu o yüzden hayırlısını istemek lazım

mrb canim nasil gidio hamislik.....

Ben bi daha ki reglden sonra hsg gectircem temiz çıkarsa iki ay daha bekleyip ikinci asilamayi denicem
iyi gidiyor canım hamilelik. Hsg den sonra şansın da çok. Inşallah o arada hayırlısıyla hamile kalıverirsin. Ben de tıp da yaptırmıştım hsg yi. Ne korkularla gitmiştim hemşire kalk deyince hayret etmiştim. Hadi yaa bu kadar mı demişim gayrı ihtiyari. Belki aşılamaya gerek bile kalmaz. Aslında ali hoca hsg çektirmeden ilaç falan vermiyor ama seninkini neden geciktirdi ki

canim tip nasil hijyen acisindan bende kizilayda mi cektirsem die dusundum tip temizse orda cektirim.birde sira almak falan sorun oluyor mu sonuclar hemen cikiyormu....

Dr n hsg istememesi benide dusunduruo hangi hastasiyla konustuysam istemis....ilk asilamadan once ben hsg cektirmek istiyorum dedim gerek yok senin icin dedi bakalim bu sefer istedigimde ne diyecek....yine olmazsa kazim gezgincten mi sira alsam ki yada kizilayda mi cektirsem puffff...ins ben boyle dusunup dururken melegim gelurde bunlara gerek kalmaz

canim senin agrisiz olmasinin sebebi yapisiklik olmamasi mi acaba kimi cok agrili kotu dioo

Dr n bi hastasiyla konustum dedim bendrn hsg istemedi aman ne yapcan istemediyse cok kotu cok zor ben bi dogum yaptim dogumdan bile kotu dedi kadinin tek tupu kapaliymis o yuzden mi zor oldu acaba

canim senin agrisiz olmasinin sebebi yapisiklik olmamasi mi acaba kimi cok agrili kotu dioo

dr n bi hastasiyla konustum dedim bendrn hsg istemedi aman ne yapcan istemediyse cok kotu cok zor ben bi dogum yaptim dogumdan bile kotu dedi kadinin tek tupu kapaliymis o yuzden mi zor oldu acaba
ayy bilmiyorum ki ama sonrasında adet sancısı gibi bi ağrı oldu ama azıcık bi şey

stres ve bu ilaclar kilo yapio ablam biliyorsun pko da da kilolu olmak tedaviyi zorlastirio ama senin fazla yokmus...

Ozelde ne kadara yaptirdin asilamani...

Dusuk icinde cok uzuldum ama soyle dusun demek ki hamile kalabiliyorsun yine olcak ins

canım benım aşılama icin para almadılar ama yumurta takıpınde 50 tl ödedik en fazla 150-200 ama her seferınde e2 ye ve ıh baktı yumurta 15mm ken aşılama oldu degerlerım coook yükseliyor catlamayı engeleyıcı ilac kullanmam lazımmış canım hgs den korma bende cektırdm canın evet yanıyor ama öyle coooook kötüde değıl o an acıyor sonra geciyor biraz kanama oyuyor oda temizlenıyorsun herşey sağlık icın

Back
X