Doğuma Hazırlık Ali Adının Yanına İkinci İsim Ne Bırakalım?

Bebeklerimize aldığımız eşyalar, hastane çantası, ürünler için tavsiye ve öneriler....

aysecikcik

sağlıklıyım...yeter bana
Kayıtlı Üye
1 Şubat 2009
1.453
3
156
Diğer
merhabalar...yaklaşık 1 ay sonra bebişim olacak...eşim, Ali adını bırakacakmış...isim konusunda ona karışmak istemedim....fakat pek de içime sinmedi...Ali adının yanında ikinci bir isim olsa diye düşünüyorum...ne dersiniz?..iyi olur mu? ve de ikinci isim ne olabilir?...lütfen cevaplarınızı bir satır bile olsa esirgemeyin...çok önemli çünkü....şimdiden teşekkür ediyorum tüm cevaplar için...a.s.

çok severim ali ismini :)
genel, her yaşa uyan ve güzel isimdir bence.
5-6 yaşında ismi ali olan çocuklar sevimli canavar olarak canlanır gözümde :)
mert ali olabilir, ali genelde 2. isim olarak kullanılıyor herhalde şuan gelmedi aklıma

Merhaba canim

Benim oglum olsaydi Rüzgar Ali koyacakdim adini .. Birlikde cok hos durduklarina inaniyorum ..

Simdi kizim olacagini ögrendim :emir_bebek: ama erkek olsaydi Rüzgar Ali koyacakdim ..

çok severim ali ismini :)
genel, her yaşa uyan ve güzel isimdir bence.
5-6 yaşında ismi ali olan çocuklar sevimli canavar olarak canlanır gözümde :)
mert ali olabilir, ali genelde 2. isim olarak kullanılıyor herhalde şuan gelmedi aklıma

Ali adı sade bir isim fakat tek başına çok fazla sade oluyor...ikinci adı Ali bırakmak daha uygun olur haklısın canım...

Merhaba canim

Benim oglum olsaydi Rüzgar Ali koyacakdim adini .. Birlikde cok hos durduklarina inaniyorum ..

Simdi kizim olacagini ögrendim :emir_bebek: ama erkek olsaydi Rüzgar Ali koyacakdim ..

çok yakıştı birbirine gerçekten....eşime söyleyeyim bakalım ne diyecek..ben beğendim...

yok canım...hiç isim düşünmedim...çünkü eşim baştan bu yana ben bırakayım diyor....o yüzden hiç düşünmedim....soyadımız kısa bir kelime....2 isim bırakmaya uygun yani.....

çınar,çağan ve emre isimlerini çok severim ben,aliylede uyumlu olmalı bence konulacak ismin..

ali yiğit olabilir arkadaşımın oğlunun ismi

oldukça uyumlu oldu canım...bakalım eşimin fikri ne olacak?...teşekkürler...

çınar,çağan ve emre isimlerini çok severim ben,aliylede uyumlu olmalı bence konulacak ismin..

evet..Ali ile uyumlu olabilecek isimler olmalı....senin isimlerin de güzel gerçekten....sağol...

Mehmet Ali ..belki çok kişide var ama bence; çok hoş geliyor kulağa..
bir de yazınızı okuduğumda ilk içimden geçen, Ali Ege oldu..
sağlıkla gelsin dünyaya inşaAllah minik Ali .

Ali Kenan, Ali Oğuz, Ali Asım aklıma gelen isimler bunlar babanın çokta janjanları isimleri sevmiceni düşündm ali ismini tercih etmesinden... umarım sağlıklı hayırlı bi evlat olur... kolay gelsin

yorumlarınız için teşekkür ederim arkadaşlar....evet eşim sade ve duyulan isimlerden tercih ediyor....yorumlarınızdaki isimleri eşim ile de paylaşacağım..bakalım ne diyecek....

ALİ MURAT
ben isimlerin şans getirdiğine inanırım
ali murat adıonda tanıdığım herkes şanslı, başarılı ve zekidir
ayrıca kulağada hoş geliyor

cevaplarınız için teşekkür ederim hepinize arkadaşlar...dün akşam,eşime,yazdığınız tüm isimleri tek tek söyledim....beğendi aslında fakat tek isim istediğini söyledi....akannehirakannehir ben yine de kalan 1 ay süresince ara ara bu isimleri fısıldayayım kulağına...belki fikri değişir...

helenx ,sevgi_nehri ,yyyaprak ve ssenaa....inanın yazdıklarınızın hepsi de Ali'nin yanına çok yakışıyor....hepinize de ayrı ayrı teşekkür ediyorum...zemuszemus

Back
X