• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Ali expres

Hiraceylan38

Üye
Kayıtlı Üye
19 Ağustos 2018
35
5
6
32
Ali exprrsten alisveris yapan varmi guvemilir mi sanal kartla alisveris yapip urun gelmeyimce para iadesi yapiliyormu arkadaslar bilen varsa paylasirsa sevinirim

ben yillardir aliexpresten biseyler alirim guvenilirdir. sanal kart olayini bilmiyorum. urun elinize gecmezse iade alabilirsiniz. ayrica giyim olayina girmeyin bence cok dandik olabiliyor. yorumlar kisminda alicilarin attigi gercek fotolar olur. onlari iyice inceleyin.

ben hep sanal kart kullanıyorum, limit 50 tl, çok daha güvenli. ürün gelmezse iade alırsınız. şu ana kadar 20ye yakın ürün almışımdır, hepsi geldi. tabi ufak tefek şeyler bunlar.

gümrük sınırı ve yasaklı ürünlere dikkat edin derim.

Tamam tesekkür ederim yasakli urunler neler peki elektronik urunlermi sadece

her türlü kozmetik (parfüm ve makyaj malzemeleri vs.)
takviye edici gıda
ilaç

bunlar yasak benim bildiğim. daha vardır bi çok yasak.

elektronik yasak değil sadece gümrükte incelemeye tabi diye biliyorum. alıcı şahıs ise ve gümrük sınırını aşmıyorsa sanıyorum geçiyor gümrükten. sınırı aşıyorsa da gümrük vergisi isteniyor.

Ara ara alısveriş yaparım
Kullanıcıların puanlarına o ürünün satıs sayısına dikkat edin
Ev kamerası almıstım bir haftada geldi
Kumas almıstım birbucuk ayda geldi
Değişiyor yani
Mümkünse sanal kartla alısveriş yapın her ne kadar güvenli bir site olsa da ne olur ne olmaz
Kıyafet vb ürünlerde görseldekinin aynısını beklemeyin hep bi tık altı beklentiniz olsun

Ben çok memnun kaldım,1 ayda geldi siparişlerim . Harika da sarıp sarmalamislar kırılmasın diye. Senden onay geldikten sonra adamlar ödemesini alıyorlar.
Ama dolar olmuş kaç lira,bence eski cazibesini yitirdi. Oradan 1 ay bekleyene kadar aynısını buralarda da bulabilirsiniz sanki

al expresten giyim almak cok riskli kalıpları cok kücük
uzakdoğulu insanlar minyon ve kücük insanlar o yüzden sanırım s beden almıstım cocuk kıyafeti gib gelmişti bir kaç kez

Giysi hariç çok şey aldım.Elektronik ki beklemediğim kadar iyi kalite oldu. Elbise giysi haricinde iç çamaşırı aldım. Çorap aldım. Takı aldım))) Ucuz dandik olsa da güzeller var.
Yazılanlar doğru gümrük yasaklarına dikkat edin.
Orada bir de şu durum var, mağaza mağaza ayrılmış durumda sayfalar. Aynı mağazadan alırsanız ürünleri beraber gelir, farklı mağazalardan alırsanız farklı zamanlarda gelebilir.Bir de kargo ücreti oluyor bazen...

Geri ödeme kolaylığı var ürünü bulamaz ve ya alamazsanız.
Tavsiye ederim.

Dolar bu kadar uçmamışken sürekli alışveriş yaptığım yerdi.
Kıyafetten elektroniğe herşeyi almışımdır.
Hatta mezuniyet abiyemi bile burdan almıştım.
Şimdiye kadar kıyafette beden olsun aldığım ürün kalitesi olsun herhangi bi sıkıntı yaşamadım.
Ha geliş süreli farklı oluyor bunun da sebebi kargoyu gemiyle yapıyor olmaları ve ayda bir yada iki kere kalkıyor gemi. Geminin kalktığı zamana denk getirirsen 1 haftada gelir ama kalktıktan hemen sonrasına denk getirirseniz 1 ay 1 buçuk ay beklersiniz.
Geçen yıla kadar bütün takı ve saatlerimi burdan almıştım flashbellek vs de aldım. Hepsi çok güzeldi.
Sadece alırken satıcıya dikkat etmek gerekiyor.
Satıcının feedbacklerine ve yorumlarına bakarak alıyorum ben.
Pırlantası olan satıcılar güvenilir oluyor mesela.

Back
X