- 26 Ağustos 2017
- 4.373
- 15.081
- 208
Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
Down demiyo otizm diyoooİlk cocuk down olduktan sonra genetik test yaptırmalıydınız bu arada en sağlam korunma yöntemleri ile korunmalıydınjz,kontrol hapı gibi,sonra da eşiniz kumar vs battığında ayrılmalıydınz.Hiç birini yapmamış hala bilemiyorum diyorsuz.Neyi bilemiyorsunuz?Devletin cocuklr için verdiği parayı yiyen bi adam var daha neyi bilemiyorsunuz?
biz genetik test yaptık genetik olmadığını söylediler .Çocuk sahibi olmadan testlerde yapılıyor sen ne diyorsunDown degil otizmli cocuklar. Otizm genetiktede cıktıgı söylenemez. Nedeni bilmiyorlar ama ilk çocuk otizm ise ikinci cocugunda otizm olma riski daha yüksek
Yazdıklarını bi sakince okur msun,bakalim birsey anlayacak misin?biz genetik test yaptık genetik olmadığını söylediler .Çocuk sahibi olmadan testlerde yapılıyor sen ne diyorsun
İlk çocuk otizm ise ikincisinin olma olasılığın olması genetikse eğer değilse böyle birşey yok
Ben şahsen sen olsun kimseye artık ikinci çocuğu önermem bu sorumluluğu ben değil kimse almaz Allah bilir benim ikinci çocuğum sağlıklı.
Karpuzla aramızda olan diyalogu bilmiyorsun ondan anlamaman normalYazdıklarını bi sakince okur msun,bakalim birsey anlayacak misin?
A pardon,karpuz anlarsa tamam.Bu konu başıma bela oldu adetaKarpuzla aramızda olan diyalogu bilmiyorsun ondan anlamaman normal
kız ne anlamayacan genetik test yaptık biz ikinci çocuğumuz için sağlıklı kesin güvenilir diye biliyorduk ama karpuzun dediği gibi tam emin değiliz insan korkuyor belki oda sağlıksız olur ama biz teste güvenip çocuk yaptık genede ben kimseye ikinci çocuk yap diyemem testlerin güvenirliği konusundaA pardon,karpuz anlarsa tamam.Bu konu başıma bela oldu adeta![]()
Nasıl peki 2.cocugunuzkız ne anlamayacan genetik test yaptık biz ikinci çocuğumuz için sağlıklı kesin güvenilir diye biliyorduk ama karpuzun dediği gibi tam emin değiliz insan korkuyor belki oda sağlıksız olur ama biz teste güvenip çocuk yaptık genede ben kimseye ikinci çocuk yap diyemem testlerin güvenirliği konusunda
Çok şükür 2 yaşında sağlıklı konuşuyor herşey yolundaNasıl peki 2.cocugunuz
COk sevindim sağlıkla büyüsünÇok şükür 2 yaşında sağlıklı konuşuyor herşey yolunda![]()