• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Eşle anlaşmazlık , küfür hakaret olan bir yuva

Sadece konusmama vardı onun dışında göze çarpan ağır bir durunu yoktu her şeyi iyiydi algısı komut alması. Otizm konusunda özellikle bilgim yoktu ve dediğim gibi oldu. Biz konuşmuyor diye goturduk otizm mi diye değil. Belirgin bir problem gozukmuyordu konuşmaması disinda
O halde düzelme şansı en yüksek dönemde götürmemişsiniz işte ondan kızıyor üyeler size. Şuan nasıl durumları çocukların? Açıkcası ailen arkanda değil işe girsen çocuklar bakım ister yani cidden iki sra bi dere durum, evden iş bakabilir misin

Aileler çoğu zaman bilip de izin vermiyorlar bazı evliliklere, kaçmakla en büyük hatayı yapmışsınız. Ailenize kırgınsınız ama sizinki gibi yapılan evlilikler aileler içinde çok yıpratıcı oluyor, kusura bakmayın.

Eşinizin ailesi nasıl insanlar bilmiyorum ama toplayın çocuklarınızı ve onlara sığının. Fareli evde yaşamak nedir? Eğitim aldırmamak nedir? Siz çalışırken onlarda çocukların başında dururlar.

Sadece konusmama vardı onun dışında göze çarpan ağır bir durunu yoktu her şeyi iyiydi algısı komut alması. Otizm konusunda özellikle bilgim yoktu ve dediğim gibi oldu. Biz konuşmuyor diye goturduk otizm mi diye değil. Belirgin bir problem gozukmuyordu konuşmaması disinda
Ne kadar kolay yargiliyorsunuz ya. Ben kızıma hamile olduğumda oğlum 9 ayliktu. Otizm falan oğlum 3 yaşına girdikten sonra çıktı ortaya ve o yaşa kadar sıkıntılı bir durum görmedim. Benim tek hatam özel olsun normal olsun ikinci cocuga korunma anlamında dikkat etmeyip hemen olmasiydi. Başka hatam yok . Nerden bilebilirdim ikisi de özel olucak ve kocam böyle yapacak. Ha yaptığı ortaya çıktı elde para yok pul yok aile zaten bizi dinlemedi diye kabul etmez.. ee çalışsam kim bakacaktı çocuklara o zaman daha özel durumları ortaya cikmamisti. Yargılamak çok kolay her şey bilmeyle olsa keske

Ne kadar kolay yargiliyorsunuz ya. Ben kızıma hamile olduğumda oğlum 9 ayliktu. Otizm falan oğlum 3 yaşına girdikten sonra çıktı ortaya ve o yaşa kadar sıkıntılı bir durum görmedim. Benim tek hatam özel olsun normal olsun ikinci cocuga korunma anlamında dikkat etmeyip hemen olmasiydi. Başka hatam yok . Nerden bilebilirdim ikisi de özel olucak ve kocam böyle yapacak. Ha yaptığı ortaya çıktı elde para yok pul yok aile zaten bizi dinlemedi diye kabul etmez.. ee çalışsam kim bakacaktı çocuklara o zaman daha özel durumları ortaya cikmamisti. Yargılamak çok kolay her şey bilmeyle olsa keske
Allah yardımcın olsun kardeşim,çocukların durumu nasıl,konuşuyorlar mı,kendilerini ifade edemiyorlar mı?inşallah kimseye muhtaç olmadan güzel bir gelecekleri olur..

İlk cocuk down olduktan sonra genetik test yaptırmalıydınız bu arada en sağlam korunma yöntemleri ile korunmalıydınjz,kontrol hapı gibi,sonra da eşiniz kumar vs battığında ayrılmalıydınz.Hiç birini yapmamış hala bilemiyorum diyorsuz.Neyi bilemiyorsunuz?Devletin cocuklr için verdiği parayı yiyen bi adam var daha neyi bilemiyorsunuz?
down değil ikisi de otizm , otizim genetik testte çıkmaz.

kızın oğlunu taklit ediyor olabilir , kızını iyice takip et.

Şuan çocuklarla çalışmak zor gibi anca gündelik temizlik vs olur arada ikisi özel çocuk allah yardım etsin sabır versin artık onları düşünmek zorundasın o evde de kalamazsın çocukları durdurmak zor olur sobaya vs yapışır her şey olur allah o kocanın belasını versin pis adam 2 özel çocukla kumar derdinde 1+1 bi eve çıksan olmaz mı? Acaba ekrana mı çok maruz kaldılar?

Ailem beni dışlamis ve biri 6 diğeri 8 yaşında iki küçük çocuk. 25 binle gecinebilir miyim? Ve çocuklara ben calissam bakacak kimse yok.. ee bakiciya da para zaten verecek durumum yok. Bırakıp gitmek çok ciddi cesaret istiyor şu ekonomik şartlarda. Değilse bende sürekli bu fikirdeyim bı çıkıp gidebilsem en azından işin ciddiyetini anlar diye . Eşim de uzlaşmacı bir taraf yok . Gittim diye daha beter olacak ve belki bakamamam için nafaka da vermeyecek
Yakın bir arkadaşımın eşinde kumar problemi vardı, o zaman forumda yüzlerce kumar başlığını okumuştum temelli bırakan yok. Çevreden borç alıp tekrar tekrar aileyi rezil ediyor ya da en olmayacak paraları kumara yatırıyorlar, gizli gizli birikimleri harcıyor ya da eşlerinden para kaçırıyorlar. Hep düzeldiğini sandığınızda yine arkanızdan işler çevirdiği suratınıza tokat gibi çarpacak, tekrar tekrar hayal kırıklığı yaşayacak çevrenin yüzüne bakamaz hale geleceksiniz. Adam zaten hem kendi kazandığını hem de sizin elinize geçeni eritiyor, hiç değilse sizin elinize geçen sizde kalacak.

Kumardan kurtuluş yok. Bu eziyete kendinizi maruz bırakmayın.

Şuan çocuklarla çalışmak zor gibi anca gündelik temizlik vs olur arada ikisi özel çocuk allah yardım etsin sabır versin artık onları düşünmek zorundasın o evde de kalamazsın çocukları durdurmak zor olur sobaya vs yapışır her şey olur allah o kocanın belasını versin pis adam 2 özel çocukla kumar derdinde 1+1 bi eve çıksan olmaz mı? Acaba ekrana mı çok maruz kaldılar?
Onu da iki yıldır diyorum başka bir eve çıkalım temiz olsun eski olsun ama doğal gazlı olsun yeter ama eş işte tasinma masrafı çok diyor ama kendi ne haltlar yiyor bu konuda da çok kavga ettim demedigimi birakmadim. Kötüye denk gelmemeli insan denk geldin mi çok zor. Dovmiyor ama dovmekten beter ediyor. Ayrılmayı iki yıldır düşünüyorum ama cesaret edemiyordum iste.

burda ki herkes sanıyor ki çocuk ilerde otizmli olacaksa küçükkende teşhis edilebiliyor. her şeyi ile normal bir çocuk çok kısa sürede otizmli olabiliyor. 3 yaşında konuşan her şeyi normal olan çocuk 5 yaşında tepki vermemeye konuşmamaya başlayabiliyor çok fazla örneği var. Kadın diyor ki oğlum 9 aylıkken kızıma hamile kaldım daha oğlunun otizm olduğu belli değilmiş yani lütfen biraz sakin yorum yapın. Şunu niye yaptın bunu niye yaptının zamanı değil olan olmuş. Bundan sonrası için sağlıklı kararlar almakta gecikmeyin lütfen o kan emici kocanızdan kurtulun 23-25 bin çok az bir para değil çocuklarınız kaç saat okula gidiyor ? aynı anda gidiyorsa o esnada işe giderseniz harika olur. Baba nafaka vermez zorunda. Babanın şuan faydası yok zararı çok emin olun kurtulduğunuzda neden geç kalmışım diyeceksiniz. umarım hakkınızda en hayırlı olan olur, ailenize yakın oturursanız yine ayrı oturursunuz ama belki 2 saat falan anneniz okuldan alır en azından vs.

Onu da iki yıldır diyorum başka bir eve çıkalım temiz olsun eski olsun ama doğal gazlı olsun yeter ama eş işte tasinma masrafı çok diyor ama kendi ne haltlar yiyor bu konuda da çok kavga ettim demedigimi birakmadim. Kötüye denk gelmemeli insan denk geldin mi çok zor. Dovmiyor ama dovmekten beter ediyor. Ayrılmayı iki yıldır düşünüyorum ama cesaret edemiyordum iste.
Maaşı ne? Bulun 1+1 çıkın yazık soba da az değil

Uyaran eksikliği bütün gün tv izlemekten ve ilgisizlikten sende çok iyi anne olsan çocuk uyaran eksikliği olmazdı. Haklı olsanız bile kırıcı şekilde konuşmayın
Ee seninde 2 çocuğun otizm, o zaman sen benden daha beter bir annesin? Böyle bir mantık olabilir mi?
İlk teşhis orta derece otizm sonrasında uyaran eksikliği denildi. (Kaldı ki ben çocuğuma TV vs çok az verdim.) En azından biz gerektiği gibi eğitimlerini aldırdık ve şükür çocuğum duzeldi. Sen çocuklarinin eğitim parasını nerede kullanıyorsun?
5.5 yılda bir sürü özel gereksinimli çocuk gördüm. Bazi annelerin profiline o kadar asiyanayim ki, haliyle çok sinirleniyorum

Back
X