Ameliyat olmadan önce kendinizi sevin. Hayalini kurduğunuz kendinizi değil ama. Çok gerçekçi olmak lazim. Benim memnun olmama problemim burda başlıyor. Çıkan sonuç dışarıdan bakan biri için güzel aslinda.çevremden iyi tepkiler almıştım ben de. Annemler yakin cevrem beğeniyor. Doğal bir burun hareketli eskisi gibi de kullanabiliyorum.Hatta çok mutlu da ediyor beni bazen. Belki ben bir burundan cok sey istiyorum. Detaylara cok takmasam çok mutlu olurum aslında. Kusursuz hicbir şey yok çünkü. Kusurlarla mutlu olmayi bilmek lazim bazen. Ben detayci birisi olduğumdan sıkıntı yaşıyorum. Benim gibi olanlara sikinti cekmemeleri açısından tavsiyem acele etmemeleri, en az 3 doktorla konuşmaları, her detayi ters gidebilecek her şeyi önceden bilmeleri, ücretten bağımsız düşünmeleri.sonucta 1 kez olunacak bir ameliyat 3 4 milyar daha uyguna diye daha deneyimsiz birine gitmeyin derim. Ben butcemi zorlayarak Ali beye gitmistim mesela.Bu konularda para çok önemli olmuyor geri donusu olamayan bir yol sonucta en iyisine gitmek lazim. Şans, zaman ve para bu ameliyatta cok önemli.
Merhaba lutfen ozelden mesaj olarak burnunuzun fotografini atarmisiniz rica etsem ?