ali murat akkuş acill

eternity38

Popüler Üye
Kayıtlı Üye
19 Nisan 2013
442
153
133
ali murat akkus hakkında tecrübelerinizi ve fiyat bilgisi yazmanızı rica ediyorum. maskenın aynsı oluyo mu. dr seçme aşamasındayım az bi zamanım kaldı karar vermek için lütfen yorumlarnızı bekliyorum

Düşünmeyin derim. Ya da iyi düşünün. Aa maske yapiyor 3d diye gidip sorgusuz sualsiz teslim olmayin. Ben garanticiyimdir her açıdan görmek istemistim. amcak inanin maske bile herseyi gostermiyor ve tahmin etmediğiniz seyler olabiliyor. Burnunuzu iyi taniyip gidip sayet ali bey burnunuzun sorunlarini söylemiyor. Bana senin amelaiayt olan gerkemez demisti ilk gorusmemizde bende cok sorunum yok diye dusunmustum. oysaki amelaiayt sonrasi burnum egri kaldi. ucunda asimetriklik ve cokme var. Bunlari yazma sebebim insanlari biraz bilgilendirmek. ali bey halkinda pek yorum yoktu ben 1 yil once karar verdgimide. sorunuz olursa ozelden yanitlarim ve foto gonderebilirim

COK OZUR DILERIM. İçime sinmedi şimdi yazdıklarım tekrar okuyunca nankor hissettim kendimi burnumun sevdigim yanlari da var.yazdigim problemler cok abartacak derecede buyuk DEĞİL. HAFIF ancak ben oyleymis gibi anlatmisim istemeden.(sayet öyle olsa magdur etmez revizyon yapardi diye düşünüyorum). Birkac fotografima sinirlenip anlik bir kizginlikla yazmisim. Anlamaya çalışın bu sizin icin cok onemli bir karar ve az da olsa problemle karşılaşınca cok fevri tepkiler verebiliyorsunuz. insanlari üzmek icin yazmadim. Doktora zarar vermek de istemiyorum ben cok beğenerek gittim kendisine ancak her doktorun %100memun edemediği hastalari vardir.Hastalarin Daha dikkatli araştırma yapmalari gerekir. Ben cok detayli düşünmedim. Bana ters gidebilecek durumlar ve deri kalitem konusunda uyari yapılmadı ya da egrilik var kalabilir, asimetriklik var ve bu gecmeyebilir vs denmedi. ben de olabileceğini düşünemedim. keske beni daha iyi hazirlasaydi ameliyata belki dogru bir tercihti belki olabilecek en iyi burnu bana Ali bey yapti ama hiç bir zaman bilemeyecegim bunu. Tek BIR doktor ile gorustum.Siz maskeyi detayli inceleyin en azindan maskenin cidden AYNISINI yapiyor.( bazen daha guzelini) maskede çözmedigi sorunlar varsa gercek ameliyatinizda da cozemeyebilir. Aslinda çok titiz birisi ve benim gibi mukemmelliyetci diye düşünüyorum onu bu özelliğimiz benzedigi icin de tercihimdi. ben kendim sormadigim seyler icin simdi doktoru suçluyorum icten ice keske bana soyleseydi uyarsaydi diye. Insan sucu hep baskasinda ararmis ya. Kendime cok kızgınım. Zor bir hastaydim. Zor bi burundu. zor bir kişiliğim var. Siz benim kadar zor birisiyseniz iyi arastirin derim. Hersey hayaldeki gibi olmuyor.Cok cok cok gercekci olmak lazim. yuz yumusuyor genele bakınca mutlu oluyorsunuz tabi onceki burun yapiniz neyse onun daha iyi olacagi kesin ancak ennnn iyi sonuc isteyen birisi olduğumdan sikjnti bende. Lutfen doktor kotu diye dusunmeyin inanin icim elvermedi simdi tekrar okuyunca piyasada ne berbat mandal burunlar vs yapanlar var sonucta. ali bey profosyenel. duzeltmek istedim kendimi.Yorumda silinmiyormus Keske yazmasaydim hic. Arada beğeniyorum arada sinirlerimi hoplatiyor burnum ne yapayim. Belki ameliyat olanlar bu konuda benimle ortak hissediyordur. Bu durumu atlatabilenler yazsinlar bana luften. Sanirim hicbir zaman kendi yuzum konusunda cok mutlu olamayacagim.(doktoradan bagimsiz) Biraz kotumser bir yapiya sahibim nedeni budur buyuk ihtimalle.

Ameliyat olmadan önce kendinizi sevin. Hayalini kurduğunuz kendinizi değil ama. Çok gerçekçi olmak lazim. Benim memnun olmama problemim burda başlıyor. Çıkan sonuç dışarıdan bakan biri için güzel aslinda.çevremden iyi tepkiler almıştım ben de. Annemler yakin cevrem beğeniyor. Doğal bir burun hareketli eskisi gibi de kullanabiliyorum.Hatta çok mutlu da ediyor beni bazen. Belki ben bir burundan cok sey istiyorum. Detaylara cok takmasam çok mutlu olurum aslında. Kusursuz hicbir şey yok çünkü. Kusurlarla mutlu olmayi bilmek lazim bazen. Ben detayci birisi olduğumdan sıkıntı yaşıyorum. Benim gibi olanlara sikinti cekmemeleri açısından tavsiyem acele etmemeleri, en az 3 doktorla konuşmaları, her detayi ters gidebilecek her şeyi önceden bilmeleri, ücretten bağımsız düşünmeleri.sonucta 1 kez olunacak bir ameliyat 3 4 milyar daha uyguna diye daha deneyimsiz birine gitmeyin derim. Ben butcemi zorlayarak Ali beye gitmistim mesela.Bu konularda para çok önemli olmuyor geri donusu olamayan bir yol sonucta en iyisine gitmek lazim. Şans, zaman ve para bu ameliyatta cok önemli.

Düşünmeyin derim. Ya da iyi düşünün. Aa maske yapiyor 3d diye gidip sorgusuz sualsiz teslim olmayin. Ben garanticiyimdir her açıdan görmek istemistim. amcak inanin maske bile herseyi gostermiyor ve tahmin etmediğiniz seyler olabiliyor. Burnunuzu iyi taniyip gidip sayet ali bey burnunuzun sorunlarini söylemiyor. Bana senin amelaiayt olan gerkemez demisti ilk gorusmemizde bende cok sorunum yok diye dusunmustum. oysaki amelaiayt sonrasi burnum egri kaldi. ucunda asimetriklik ve cokme var. Bunlari yazma sebebim insanlari biraz bilgilendirmek. ali bey halkinda pek yorum yoktu ben 1 yil once karar verdgimide. sorunuz olursa ozelden yanitlarim ve foto gonderebilirim
Merhaba, çok detaylı yazmışsınız teşekkürler öncelikle. Acaba foto gönderebilir misiniz özelden? muayene olacağım bir kaç haftaya kendisine ama doktorla ilgili karar vermeye çalışıp zorlanıyorum da...

Ameliyat olmadan önce kendinizi sevin. Hayalini kurduğunuz kendinizi değil ama. Çok gerçekçi olmak lazim. Benim memnun olmama problemim burda başlıyor. Çıkan sonuç dışarıdan bakan biri için güzel aslinda.çevremden iyi tepkiler almıştım ben de. Annemler yakin cevrem beğeniyor. Doğal bir burun hareketli eskisi gibi de kullanabiliyorum.Hatta çok mutlu da ediyor beni bazen. Belki ben bir burundan cok sey istiyorum. Detaylara cok takmasam çok mutlu olurum aslında. Kusursuz hicbir şey yok çünkü. Kusurlarla mutlu olmayi bilmek lazim bazen. Ben detayci birisi olduğumdan sıkıntı yaşıyorum. Benim gibi olanlara sikinti cekmemeleri açısından tavsiyem acele etmemeleri, en az 3 doktorla konuşmaları, her detayi ters gidebilecek her şeyi önceden bilmeleri, ücretten bağımsız düşünmeleri.sonucta 1 kez olunacak bir ameliyat 3 4 milyar daha uyguna diye daha deneyimsiz birine gitmeyin derim. Ben butcemi zorlayarak Ali beye gitmistim mesela.Bu konularda para çok önemli olmuyor geri donusu olamayan bir yol sonucta en iyisine gitmek lazim. Şans, zaman ve para bu ameliyatta cok önemli.

Merhaba lutfen ozelden mesaj olarak burnunuzun fotografini atarmisiniz rica etsem ?

Ben Ali Murat hocaya muayene oldum. Çok tatlı ve ilgili biri. Ama tarzı gereği kalkık burun tasarladı bana. Bu da benim pek hoşuma gitmedi. Benim ne istediğim değil de onun görüşü daha önemli. Haklı olabilir tabi. O açıdan içime sinmedi ama size hoşunuza giden bir burun tasarlarsa gidin bence

Back
X