Ali beyden mi randevun? :)Arastirdikca kafan karisir, yoook tecrubeye gore fiyat iyi bence :) benim randevum 17 temmuzda :)) 4 gozle bekliyorum
Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
Ali beyden mi randevun? :)Arastirdikca kafan karisir, yoook tecrubeye gore fiyat iyi bence :) benim randevum 17 temmuzda :)) 4 gozle bekliyorum
Yok salih emre beyden :)Ali beyden mi randevun? :)
Ali Bey ilgili mi muayene sırasında? Benim için doktorun ilgisi önemli. Suratsız, ilgisiz, dinlemeyen bir doktoru ne kadar iyi de olsa tercih etmem. Bir de ücretli mi muayenesi?Selam ben dün ali murat beyle görüştüm bilmiyorum nasıl geçtiğine şuan emin değilim simülasyondaki hali beğenmedim ama ameliyat sonrasıyla simülasyon çok aynı olmuyo sanki.. salih beyden mi randevu alsam bi de
Evet şu anda karmakarışık bir durumdayım bir de vaser lipo olmak istiyorum hangisini öne alsam o konuda da emin değilimArastirdikca kafan karisir, yoook tecrubeye gore fiyat iyi bence :) benim randevum 17 temmuzda :)) 4 gozle bekliyorum
Vaser lipo ne bilmiyorum ama burun ameliyatını yaz gelmeden olmak daha iyi olur gibi. Havalar çok sıcak olmadan. Ben daha doktor dolaşmaya başlamadım. Nisanda başlayacağım ama doktor araştırması bile ayrı bir dert. Aynı gün hem Ali bey hem de Salih Emre bey ile görüşmem var. Muayenesi ücretsiz olan bir kaç kişi ile daha görüşeceğim.Evet şu anda karmakarışık bir durumdayım bir de vaser lipo olmak istiyorum hangisini öne alsam o konuda da emin değilim![]()
Vaser lipo ne ki acaba ? Merak ettimEvet şu anda karmakarışık bir durumdayım bir de vaser lipo olmak istiyorum hangisini öne alsam o konuda da emin değilim![]()
Vaser lipo ne bilmiyorum ama burun ameliyatını yaz gelmeden olmak daha iyi olur gibi. Havalar çok sıcak olmadan. Ben daha doktor dolaşmaya başlamadım. Nisanda başlayacağım ama doktor araştırması bile ayrı bir dert. Aynı gün hem Ali bey hem de Salih Emre bey ile görüşmem var. Muayenesi ücretsiz olan bir kaç kişi ile daha görüşeceğim.
Vaser lipo ne ki acaba ? Merak ettim
bence burun öncelikli olsun :)Kızlar vaser lipo bi çeşit liposuction yani bölgesel yağları başka bölgelere transfer ettirmek istiyorum. hangisine öncelik vereceğimi bilemedim malum bu ameliyat da 10-15bin arası buna öncelik verirsem burun bekleyecek bir süre daha. Para problemi olmasa her ikisini de yaptırıp kurtulurdum düşünmeden![]()
Barış çakirdan daha güzel ve daha ekonomik iş çıkaran doktorlar var canım.iyi düşün bir kere ameliyat olacaksın.sonra revizyonla uğraşma bence.doktor tavsiye edeceğim hemde çok memnun kalirsin fakat reklama girecek diye korkuyorumYapay dursun istemiyorum mesela barış çakır gibi ama barış çakıra gidemiyorum tabiki
Kim ?Barış çakirdan daha güzel ve daha ekonomik iş çıkaran doktorlar var canım.iyi düşün bir kere ameliyat olacaksın.sonra revizyonla uğraşma bence.doktor tavsiye edeceğim hemde çok memnun kalirsin fakat reklama girecek diye korkuyorum
görüşme için mi ameliyat için mi randevu aldınız? ben de bu hafta sonu gideceğim. Aynı sizin gibi mayıs ortası istiyorum ameliyatı da.Ben Ali Murat Beyden gün aldım, mayısta oluyorum inşallah
teşekkürler. Sabırsızlanıyorum görüşmelerimi bitirip bir karara varmak için :)Ameliyat için randevu aldım, hayırlısı olsun sizin de :)
Merhaba ali murat beyle benmde mayısta randevum var kendısıyle gorüşmelerinizden memnun kaldınızmı ben biraz tedirginimdeBen Ali Murat Beyden gün aldım, mayısta oluyorum inşallah
Slmlar salih emre beyden ben gun aldimm. Ama bence iki doktor da cok basariliArkadaşlar pazartesi günü Ali Murat Akkuşa muayene olacağım ama hala kesin karar vermiş de değilim Salih beyde de aklım kaldı gibi. Yardımlarınızı bekliyoruumm:)
Çok güzel dilerim sonuç istediğiniz gibi olur peki ameliyat ücreti nasıl 7000 ve 9000 tl arası dıye duymuştumBen dün yaptığım son doktor görüşmeleri sonucunda Ali Murat Bey'i tercih ettim :) karar vermek rahatlattı.
Çok güzel dilerim sonuç istediğiniz gibi olur peki ameliyat ücreti nasıl 7000 ve 9000 tl arası dıye duymuştum
teşekkür ederimÇok güzel dilerim sonuç istediğiniz gibi olur peki ameliyat ücreti nasıl 7000 ve 9000 tl arası dıye duymuştum