teşekkür ederimheyecandan sormak istediğim şeyleri soramadım bile. Artık tekrar konuşurum. Ameliyat ücreti 13.000TL.[/QUOTE
Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
teşekkür ederimheyecandan sormak istediğim şeyleri soramadım bile. Artık tekrar konuşurum. Ameliyat ücreti 13.000TL.[/QUOTE
Bence gidip gorusmek en iyisi aklında tüm soru işaretleri gider ben de çok doktor ile görüştüm en çok içime sinen doktora gittim. Çok yazılanlar ile kafanı karıştırma canım.Ben yeni oldum sayılır seni çok iyi anlıyorum ben de sadece suan ödem sorunu varAynen valla ben de randevu aldım bakalım artık muayeneden sonra karar vericem. Ali murat akkuş için ameliyat öncesi gösterdiğiyle yaptığı burunlar aynı olmuyo demiş birileri de forumda onda aklımı karıştırdı.
Sen ameliyat oldun mu canımSuleyman tas in burunlari da asiri dogalllll :) kendin burnun gibi duruo iste. Ama ali murat akkus da benzio suleyman tasa. Cok doktor arastirdim
Herkezin tarzini stilini ezberledimmm
:)) ali murat akkus da cok dogal bence
Canım ikisi ile görüşmedim ama başka doktorlara gittim.Yeni de ameliyat oldum.Darısı başına içine sinen doktorà ameliyat olArkadaşlar pazartesi günü Ali Murat Akkuşa muayene olacağım ama hala kesin karar vermiş de değilim Salih beyde de aklım kaldı gibi. Yardımlarınızı bekliyoruumm:)
Hayir daha olmadim temmusta salih emre uregene olcagimSen ameliyat oldun mu canım
Aynen 13000.. ameliyatın ne zaman? Yakın mı günlerimiz acabateşekkür ederimheyecandan sormak istediğim şeyleri soramadım bile. Artık tekrar konuşurum. Ameliyat ücreti 13.000TL.
24 mayıs şimdilik ama iptal edebilirim. doktoru çok sevmeme rağmen asistanı ile sorunlar yaşıyorum. dilersen özelden konuşalım.Aynen 13000.. ameliyatın ne zaman? Yakın mı günlerimiz acaba
Asistani bana da cok soguk gelmistii. Ali bey super is cikario bence biran once kendine iyi bit assistan bulsun daha ii olur. Cok soguk gelmisti banada24 mayıs şimdilik ama iptal edebilirim. doktoru çok sevmeme rağmen asistanı ile sorunlar yaşıyorum. dilersen özelden konuşalım.
aynen çıldırıyorum. pazartesi konuşacam Ali Bey'in kendisi ile.Asistani bana da cok soguk gelmistii. Ali bey super is cikario bence biran once kendine iyi bit assistan bulsun daha ii olur. Cok soguk gelmisti banada
Kız profesyonel değil bi de sorun bu sanırım.. problemler bundan kaynaklanıyorAsistani bana da cok soguk gelmistii. Ali bey super is cikario bence biran once kendine iyi bit assistan bulsun daha ii olur. Cok soguk gelmisti banada
kesinlikle değil. Zaten daha da genç sanırım. Ben de ofis asistanlığı yapıyorum. bu şekilde olmaz bu iş. Hele ki Ali Bey gibi bir doktorun asistanıysan.Kız profesyonel değil bi de sorun bu sanırım.. problemler bundan kaynaklanıyor
Arkadaslar nasıl ki asistan veya nasıl olmalı ?kesinlikle değil. Zaten daha da genç sanırım. Ben de ofis asistanlığı yapıyorum. bu şekilde olmaz bu iş. Hele ki Ali Bey gibi bir doktorun asistanıysan.
merak ettiğiniz sorularınız varsa özelden sorarsanız cevaplarım. burdan ayrıntı anlatmanın doğru olacağını düşünmüyorum.Arkadaslar nasıl ki asistan veya nasıl olmalı ?
Ben de asistanının yaklaşımını profesyonel bulmadım, organize bir şekilde işini yaptığını dusunmuyorum, biraz baştan savma gibi geldi açıkcası. Ben olsam eğer bir danışan ameliyata karar vermişse ona bir zaman dilimi veririm tüm sorularını yanıtlar, randevu-ameliyat bilgilerinine dair herhangi bir püruz varsa giderirdim. Açıkcası hemen 'Ali bey onu değiştirmeli' görüşüne katılmıyorum, sonuçta insanlar ekmek kazanıyor buradan. Eğer sorun yoğunluktan ötürü ve kendisi bu yoğunluktan dolayı yeteri ilgiyi gösteremiyorsa o zaman Ali bey ikinci bir assitan daha edinmeli. Ama yok sorun genel olarak kendisinin yaklaşımındansa o zaman iş akdi gözden geçirilebilir. Bu kadar insan şikayetçi olduğuna göre kendisi Ali beyin kariyerini ciddi şekilde etkiliyebilir, kendisine ameliyat olmak isteyen varsa da bu tutum onları vazgeçirebilir. Sonuçta kimse Ali beyin kendisiyle direkt muhattap olmuyor, asistanının verdiği ön izlenim onu da ciddi şekilde etkiler.aynen çıldırıyorum. pazartesi konuşacam Ali Bey'in kendisi ile.
Asistan dedigin salih emre beyin asistani gibi olmali. Dinliyor, teker teker her soruya cvp verio ve pek de sevimli biri. Konusmayi bilen dinlemeyi bilen ve en onemlisi de sabirli biri ve saygi : hepsi cigdem hanimda var yani salih beyin assistani ayni anda esi :) kendi isi gibi olmali. Ali murat bey daha cok gzl isler cikarabilir eyer ki assistanini uyarirsaArkadaslar nasıl ki asistan veya nasıl olmalı ?
çok güzel özetlemişsiniz. Ek olarak ben sorunun yoğunluktan kaynaklandığını düşünmüyorum muayeneye gittiğim günkü gözlemimden. Pek önem vermiyor gibime geldi. Asistanın not defteri olur. her güne yazar ne yapacağını not alır unutmamak için, dediği saatte arayamayacaksa, geri dönüşü geç olacaksa bunu belirtir ya da bütün bunlarla başa çıkamıyorsan bunu müdürüne iletirsin ek birini alması için. Ezoo23'de güzel belirtmiş. Ben mesela ameliyat günümü bile zorlama ile kendim aldım.Ben de asistanının yaklaşımını profesyonel bulmadım, organize bir şekilde işini yaptığını dusunmuyorum, biraz baştan savma gibi geldi açıkcası. Ben olsam eğer bir danışan ameliyata karar vermişse ona bir zaman dilimi veririm tüm sorularını yanıtlar, randevu-ameliyat bilgilerinine dair herhangi bir püruz varsa giderirdim. Açıkcası hemen 'Ali bey onu değiştirmeli' görüşüne katılmıyorum, sonuçta insanlar ekmek kazanıyor buradan. Eğer sorun yoğunluktan ötürü ve kendisi bu yoğunluktan dolayı yeteri ilgiyi gösteremiyorsa o zaman Ali bey ikinci bir assitan daha edinmeli. Ama yok sorun genel olarak kendisinin yaklaşımındansa o zaman iş akdi gözden geçirilebilir. Bu kadar insan şikayetçi olduğuna göre kendisi Ali beyin kariyerini ciddi şekilde etkiliyebilir, kendisine ameliyat olmak isteyen varsa da bu tutum onları vazgeçirebilir. Sonuçta kimse Ali beyin kendisiyle direkt muhattap olmuyor, asistanının verdiği ön izlenim onu da ciddi şekilde etkiler.
profesyönel değil demek daha doğru bence de. İşleri nasıl yürüteceğini bilmiyor büyük ihtimal ve bu durumda sinir bozucu. Ameliyat olduktan sonra ne olacak diye düşündürüyor insanı, kafada soru işareti oluşturuyor.Asistani bana ilgisiz degil ama çok profesyonel gelmiyor sadece.. aradigimda hep ulastim bi sorum oldugunda yanitimi aldim belki donemsel yogunlukla ilgili olabilir ama yasi genc oldugu icin tecrubesizlikten de olabilir belki not almayisi vs.. bu gibi seyleri ali bey konustugu durumda duzeltilebilir belki