Ali Murat Akkuş

emel_86

Popüler Üye
Kayıtlı Üye
1 Ağustos 2011
364
16
118
İstanbul
Kızlar merhaba, ikinci ameliyat için doktor arıyorum ve oyle kararsizim ki, çok zor bu Seçim :( Ali Bey genç bir doktor ama ameliyat öncesi heykel üzerinde tasarım yapıyor ve ameliyat sonrasında da gördüğüm kadar ne tasarlandiysa o ortaya çıkıyor. .Genç olması ve benim ikinci ameliyatım olmasından dolayı cekincelerim car ve adını da burada hiç duymadim. .var mu bilen bilgisi olan..

Kızlar merhaba, ikinci ameliyat için doktor arıyorum ve oyle kararsizim ki, çok zor bu Seçim :KK43: Ali Bey genç bir doktor ama ameliyat öncesi heykel üzerinde tasarım yapıyor ve ameliyat sonrasında da gördüğüm kadar ne tasarlandiysa o ortaya çıkıyor. .Genç olması ve benim ikinci ameliyatım olmasından dolayı cekincelerim car ve adını da burada hiç duymadim. .var mu bilen bilgisi olan..
Bende çok doktor araştırdım hatta araştırmadığım doktor kaldı mı merak ediyorum :))) arkadaşımın arkadaşı ameliyat olmuş Ali Murat Akkuşa problemliymiş burnu biraz çok memnun kalmış bende foto da gördüm çok beğendim gidip görüşmekte fayda var diye düşünüyorum randevu alıcam bende...

Bende çok doktor araştırdım hatta araştırmadığım doktor kaldı mı merak ediyorum :))) arkadaşımın arkadaşı ameliyat olmuş Ali Murat Akkuşa problemliymiş burnu biraz çok memnun kalmış bende foto da gördüm çok beğendim gidip görüşmekte fayda var diye düşünüyorum randevu alıcam bende...
Haftaya salı günü randevum var, yoğun biraz galiba..burun yapılınca guzel oluyo da önemli olan sonradan degismemesi işte. .o gördüğün burun ne kadar zamanlı acaba :)

Haftaya salı günü randevum var, yoğun biraz galiba..burun yapılınca guzel oluyo da önemli olan sonradan degismemesi işte. .o gördüğün burun ne kadar zamanlı acaba :)
mart ayı için aldım bende dün yazarsınız bana artık nasıl geçicek görüşmeniz merak ederim :) 1.5- 2 ay önce olmuş sordum hepsini morarma ve şişlik olmamış hiç bakalım bizde nasıl olucak :)

randevu sonucunu yazar mısın

Kizlar bence de gidin gorusun derim, ben de bi arkadasimin tavsiyesiyle gittim ve iyi ki gitmisim.. cok dogal ve mukemmel oldu.. sonrasinda hasta takibi de cok iyi.. kapali teknik uyguladigi icin iyilesme sureci kisa suruyor, ayrica sirf para kazanmak icin her hastayi da kabul etmiyor..

Back
X