• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Yöresel Tarif Ali Nazik

Yöresel Yemekler
Sagol canim ben kendi sunumlarimi begenmem normalde ama bunu begendim o isin sakasi oylamayi cok merak ediyorum hakeden kazansin daha ne tarifler gelir bakalim 😃
He ya ozaman oturup birlikte dövünürüz :rolleyes:

Ellerine sağlık canım basarilar dilerim :KK68: :KK68: :KK68:

Sunuma gelll muhteşem 😍 elinize emeğinize sağlık🌺

Oooo şampiyon belli oldu :KK53: harika olmuş sunum enfesss valla ellerine sağlık @Dahliadivin
Yarışmadan çekilebiliyor muyuz @Nevreste :KK17:

Oooo şampiyon belli oldu :KK53: harika olmuş sunum enfesss valla ellerine sağlık @Dahliadivin
Yarışmadan çekilebiliyor muyuz @Nevreste :KK17:
Ya birak allah askina ne şampiyonu 😂😂 begenmene sevindim ama hiic sanmiyorum olsun begenilmekte guzel bende sevdim çünkü 😄

Ya birak allah askina ne şampiyonu 😂😂 begenmene sevindim ama hiic sanmiyorum olsun begenilmekte guzel bende sevdim çünkü 😄
Vallahi harika olmuş yani görsel şölen bu bildiğin çok yüksek ihtimal 1.sin :KK68:

Vallahi harika olmuş yani görsel şölen bu bildiğin çok yüksek ihtimal 1.sin :KK68:
Cok sagol canim mutlu oldum boyle dusunmene ama daha gelicek tarifler var gelenlerdede cok iyileri var hic birinci olurum moduna girmeyelim sonra üzülüyorsun 😂

Yarın yapacağım ama şimdi acılan konuları gördükçe eşim diyor ağzınla kuş tutsan olmaz artık :rolleyes:
Aman bu esler hep ayni benimkide her seferinde neler diyo ama bu aksam yerken bayram etti bayildi onlar yemeye baksin gerisine karismasinlar 😄

Back
X