Ali Osman koyuncuoğlunda tüp bebek başlayanlar

amayaolmazki

Kullanıcı üyeliğini pasifleştirmiştir.
Üyelik İptali
Kayıtlı Üye
27 Ocak 2024
120
26
18
33
Merhaba 2.kes tüp bebek denemek istiyorum.Ali Osman koyuncuoğlu ‘na gidenler var mı ? Olumlu sonuçlar aldınız mı ?

Tedavi konusunda bilgilendirebilirmisiniz. Önümüzdeki ay görüşmek için randevu alacam. Tahliller filan nerde oluyor başka bir yeremi yönlendiriyor
Tedavi konusunda bilgilendirebilirmisiniz. Önümüzdeki ay görüşmek için randevu alacam. Tahliller filan nerde oluyor başka bir yeremi yönlendiriyor yoksa kendi muayenesindemi oluyor herşey
probleminize göre yönlendiriyor açıkçası sorunun ne olduğunu söylerseniz yanlış bilgi vermek istemem

Daha önce tüp bebek tedavisi denedim her türlü tahlil yaptırdık gerek benim gerek eşimin hiç bir problemi yok yumurta veya sperm sıkıntımız yok tüp bebek negatif sonuçlandı ardındın 2-3 ay sonra doğal yolla hamile kaldım fakat o da düşükle sonuçlandı. Yurtışında yaşadığım için hem Türkiyede hemde bulunduğum ülkede gereken bütün tahlilleri kontrolleri yaptırdım hiç bir sorun çıkmıyor ama Rabbim nasib etmeyincede olmuyor

Düşükten sonra sürekli denedik yine doğal yolla hamile kalırmıyım diye malesef 1 bucuk yıl geçti olmadı bu yüzden tekrar tedaviye başlamaya karar verdik

Back
X