- 27 Ocak 2024
- 120
- 26
- 18
- 34
- Konu Sahibi amayaolmazki
Merhaba 2.kes tüp bebek denemek istiyorum.Ali Osman koyuncuoğlu ‘na gidenler var mı ? Olumlu sonuçlar aldınız mı ?
Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
Merhaba ben Ali Osman beyde tedavi görüyorum yardımcı olabilirim özelden de yazabilirsinizHiç kimse yok mu bu doktora giden ?
Özelden yazıyorum hemenMerhaba ben Ali Osman beyde tedavi görüyorum yardımcı olabilirim özelden de yazabilirsiniz
Merhaba bende Ali Osman beyde tedavi görmeyü düşünüyorum benide bilgilendirebilirmisiniz siz tedavi süreciniz nasıl oldu?Merhaba ben Ali Osman beyde tedavi görüyorum yardımcı olabilirim özelden de yazabilirsiniz
Merhaba benim tedavim düşükle sonuçlandı ama dr çok ilgili yardımcı oldu tavsiye ederimMerhaba bende Ali Osman beyde tedavi görmeyü düşünüyorum benide bilgilendirebilirmisiniz siz tedavi süreciniz nasıl oldu?
Tedavi konusunda bilgilendirebilirmisiniz. Önümüzdeki ay görüşmek için randevu alacam. Tahliller filan nerde oluyor başka bir yeremi yönlendiriyor yoksa kendi muayenesindemi oluyor herşeyMerhaba benim tedavim düşükle sonuçlandı ama dr çok ilgili yardımcı oldu tavsiye ederim
Tedavi konusunda bilgilendirebilirmisiniz. Önümüzdeki ay görüşmek için randevu alacam. Tahliller filan nerde oluyor başka bir yeremi yönlendiriyor
probleminize göre yönlendiriyor açıkçası sorunun ne olduğunu söylerseniz yanlış bilgi vermek istememTedavi konusunda bilgilendirebilirmisiniz. Önümüzdeki ay görüşmek için randevu alacam. Tahliller filan nerde oluyor başka bir yeremi yönlendiriyor yoksa kendi muayenesindemi oluyor herşey