- 26 Ekim 2020
- 666
- 722
- 53
- 33
- Konu Sahibi breezerose
-
Sonuc aldınızmı pekıBen kendisinde tedavi oldum bir dönem. Gercekten iyi bir dr. Sordugunuz bütün sorulara kapsamli sekilde cvp verir.
Anladım teşekkür ederım Rabbım olmayan herkese nasıp etsın şişlı memorıal ve alı bey arasında kaldım ıkısıylede görüşüp karar vercem artıkBen ileri yasim ve yumurtalarim kalitesiz. Ama bir kac arkadasim var ali osman bey de bebek sahibi olan. Benim icinde elinden geleni yapti. Asla para için sizi umutlandirmaz dürüst bir dr.
Sisli memorialda bende gönül ozerde muayene oldum o da bana ali bey in dediklerini soyledi. İki merkez de cok iyi hakkinizda hayirlisi olsun hangisini secseniz pisman olmazsinizAnladım teşekkür ederım Rabbım olmayan herkese nasıp etsın şişlı memorıal ve alı bey arasında kaldım ıkısıylede görüşüp karar vercem artık
amin çok teşekkür ederımSisli memorialda bende gönül ozerde muayene oldum o da bana ali bey in dediklerini soyledi. İki merkez de cok iyi hakkinizda hayirlisi olsun hangisini secseniz pisman olmazsiniz
Masallah canım evlatlarınız Allah bağışlasın şikayetınız neydı ozel degılseMerhaba ben de Ali bey de tedavi oldum gerçekten yem kendisi hem de çalışanları çok iligli alakalıtavsiye ederim elbette ki sonuç da aldım başka merkezlerde başarısız 2asilama ve 1 tüp bebekten sonra Ali Osman bey vesilesi ile çok şükür bir kızım var henüz 7 aylık ve üstelik şu an normal yolla da hamileyim
Teşekkür ederimMasallah canım evlatlarınız Allah bağışlasın şikayetınız neydı ozel degılse
1.yi GOP yeniyuzyil da denemiştim. Tutmadı üstelik iki tane transfer edilmişti1. Yı nerden denemıstınız neden olmadı 1. Tup bebekte kac yumurta toplandı canım bıde alı osman hoca da kac tane toplandı kac tane 5. Güne geldı
Tedavı oncesı takvıye vıtamın olarak ne önerdı alı bey1.yi GOP yeniyuzyil da denemiştim. Tutmadı üstelik iki tane transfer edilmişti.. nedenini bilmiyom. 9 toplandı 2 tane 5. Güne gelmişti zar zor m onlar da kalitesizdi onları transfer ettiler
Ali Osman da 9 tane toplandı geriye 4 tane güzel kalite de kaldı 2 tranfer edildi . 2 sini dondurduk . Aslında ikisi de tuttu ama ikinci kesede kalp atışı olmadığı için devam etmedi o tek kese ile çok şükür kızım dogdu
Tam olarak hatırlamıyorum yanlış bişey söylemek istemiyorum bu konuda . Sizin sorununuz neydi acabaTedavı oncesı takvıye vıtamın olarak ne önerdı alı bey
İnşallah en kısa zamanda hamile kalırsınızBen ılacsız regl olamıyorum hıc bı sorun yok pcos degılım hıpp hıpo degılım bı teshıs konulamadı canım bekarlgımdan berı dr dr gezıyorum bır tup bebek denemem var kımyasal oldu
Amh düşük olupta 9 yumurta toplanması bana umut oldu cok sevindim. Maşallahh.. benimde amh düşükmüş mart ayında öğrendim. Dünyam başıma yıkıldı resmen. Mayıs ayında tüp bebeğe başlayacağız herkes cok az yumurta cıkar vs diyordu burda ama sizden 9 tane diye okuyunca cok moral oldu cok sevindim inşallah benim ve isteyen herkesinde bu şekilde olur1.yi GOP yeniyuzyil da denemiştim. Tutmadı üstelik iki tane transfer edilmişti.. nedenini bilmiyom. 9 toplandı 2 tane 5. Güne gelmişti zar zor m onlar da kalitesizdi onları transfer ettiler
Ali Osman da 9 tane toplandı geriye 4 tane güzel kalite de kaldı 2 tranfer edildi . 2 sini dondurduk . Aslında ikisi de tuttu ama ikinci kesede kalp atışı olmadığı için devam etmedi o tek kese ile çok şükür kızım dogdu
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?