- 20 Ocak 2008
- 15.264
- 32.183
- 1.123
- Konu Sahibi ispanakliborek
-
Ayrıca seni muhattap almıyorum taaam mı modunda bana alttan alttan gönderme yapmanda oldukça komik.
Hararetim seni rahatsız ettiyse çok basit bir şey yapacaksın engelleyeceksn
ama hakkımda başkasıyla alıntılamadan konuşunca beni muhattap almamış olmuyorsun
Komıkse gül meryem.
Bu kadar basit.
Burayı da cok ciddiye alma muhattap almamalar,arkamdan konusuyosunlar,alttan alttan göndermeler[/COLOR] falan :)
Ben kısaca şımarıklığın vermiş olduğu cesaret diyorum kimsenin ne dediği beni ilgilendirmiyor eleştireceksen de yorumuma laf et ama kişiliğme laf etme hakkın yok (bkz: Vicdansız)
Ilginç, bir acili dedeye "simarak cesaretli" gibi sözler yakistirabiliyorsunuz fakat laf kendinize geldigine "kisiligime laf etme hakkiniz yok" diyorsunuz.
Kisacasi kendiniz ile çelisiyorsunuz
arayıp arayıp bunu mu buldun :)
konu zaten bu adam değil mi? forumda bu adam hakkında konuşmak mı yasak?
ama bir kişi hakkında yorum yapmak yasak.
haber olmuş biriyle beni karşılaştırmanız da ilginçmiş :)
Yasak olan konuşmak değil de hakaret etmek olmasın?
arayıp arayıp bunu mu buldun :)
konu zaten bu adam değil mi? forumda bu adam hakkında konuşmak mı yasak?
ama bir kişi hakkında yorum yapmak yasak.
haber olmuş biriyle beni karşılaştırmanız da ilginçmiş :)
Ben şekerimi aliyim Mune'm
Yahu bide dinci kelimesi tuhafıma gidiyor.Peynirci der gibi din bir kesime gelmiş bir olgumu ki
Ne demek bula bula bu yorumumu buldun? Evet, bu yorumu buldum ve istedigim gibi cevapta yazarim.
Evet konu bu adam fakat siz ve o adam ikinizde insansiniz. Kendiniz hoslanmadiginiz seylerden niye karsi tarafa yapiyorsunuz?
Yani haber olmus biriymis, degilmis felan hiç önemi yok.
Önemli olan hayata bakis açiniz ve kabul edin, kendiniz ile çelisiyorsunuz. Bu ayrica benim son mesajim olacaktir, gereksiz polemige girmek istemiyorum.
Offff, yemin ederim şu siyaset bölümü kapansa mahallenin çocuklarına şeker dağıtacağım.
Herkes fikrini yazsın bitirsin, nedir bu birbirinle yarış anlamıyorum.
Yok yok bize güzellik, estetik, ilişkiler duygular bölümleri yeter.
Hiçbirşey konuşmayalım, kimse düşüncesini yazmasın, Allah'tan din bölümü yok, birde o olsa ne olur Allah bilir.
Evet, konuya yorumları görelim...
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?