Aliekspress.com duyan Alışveriş yapan var mı ?

Esrdbkkk

Biricik'le
tek ayak cezası
Sahte Profil
Kayıtlı Üye
15 Temmuz 2014
493
232
53
Nette gezerken İthal ürünlerin satıldığı Aliexpress.com diye bi online siteye denk geldim. Çin yada japon satış sitesi galiba. Satış dolar üzerinden yapılıyor ürünün gelmesi 15-20 gün arasındaymış. Bir kaç kişiden daha duydum adını sonradan. Ürünler bizim Türkiye fiyatına göre çok çok uygun insanın alası geliyor ama bi türlü cesaret edemedim sipariş vermeye. Var mı sizlerden sipariş veren ?

merhaba, ben sipariş verdim bi kaç bişey denemek için sanırım 2.5 hafta oldu hala bekliyorum siparişlerimi
gelince tekrar yazarım.
ama alıyım nasılsa iade ederim gibi bişey düşünme gelmesi 1 ayı buluyo gitmesi 1 ay para iadesi falan
çok sıkıntı olurmuş gibi geliyo bana o yüzden parama kıyamayacağım bişey almadım

Bebek ürünün alan arkadaslarim oldu ellerine 38 günde ulasan urun de oldu
Ama geldi sonuçta

Aciliyeti olmayan ama fiyatı uygun olan ürünler alınabilir yani. Kredi kartı bilgilerini vermekte kararsız kaldım..

Tşk ederim.. Bende öyle ufak tefek bi kaç parçayla deneyeceğim..

aliexpress çinden geliyor mallar o yüzden gelmesi bir birbuçuk ayı bulabiliyor.çoğu replika ürünler. Kozmetik vs söylemeyin gümrüğe takılır. ayrıca gümrükte 100 dolardan fazlası vergiye tabi tutulur. Genelde ürünler geliyormuş ama kaybolanlarda oluyormuş.

Bir cok urun aldim.1 haftada gelende oldu 1 aydada .sanal kart ile alisveris yapiyorum.1 tanesi elime ulasmadi parami 1 haftada aldim geri.
Satin alirken gold saticilardan almayi tercih edin.her saticinin derecesi var yorumlari okuyun birde urun ve satici hakkindaki

Bende aldım bekliyorum gelmesni arkadaşla birlikte aldık onun ki geldi kot pantolondu gerçektende göründüğü kadar şık bişey

arkadaşım ayakkabı almıştı 2 haftada geldi ama aynı ürünü satan bir çok kişi var iyice araştırıp al

Aciliyeti olmayan ama fiyatı uygun olan ürünler alınabilir yani. Kredi kartı bilgilerini vermekte kararsız kaldım..
Sanal kart oluşturun ve ona cüzzi bir limit belirleyin.
Karşı tarafı tanımıyoruz, her sey mümkün olabilir o yüzden ben kartınızı kullanmamanızı tavsiye ederim.

30a yakın siparişim oldu, hiç sorun yaşamadım.

sanal kart dedğiniz nedir ? nasıl oluşturabilirim ?

sanal kart dedğiniz nedir ? nasıl oluşturabilirim ?
Her bankanın var mı bilmiyorum ama g ile başlayan bankanın vardı , ben oradan yapmıştım. Bireysel işlemlerden online olarak sanal kart oluşturmuştum. Bu kart sizin ana kartınıza bağlı oluyor ama siz mesela limitini 20 lira belirliyorsunuz. O kartın şifresi ele bile geçirilse kimse 20 liralık üzeri alışveriş yapamıyor, böylelikle güvenmediğiniz yerlerde içinde neredeyse para olmayan bu sanal kart hizmetiyle daha güvenli bir işlem yapabiliyorsunuz.

Arkadasin dedigi gibi sanal kartla yap muhakkak,benimde siparisim oldu coook gec gelmesi harici sorun yasamadim

Evet hiç bilmediğim şeyler duyuyorum öğreniyorum. :) teşekkür ederim sanal kartı deneyeceğimm...

Bende sipariş verdim sanal kart ile 1 ayda geldı urunlerım.Satıcıya göre degısıyor gelme zamanları ben memnun kaldım.Alırken yüksek oy almış satıcılardan alırsan sorunsuz güvenilir bir alışveriş olur.Ben ona dikkat diyorum

Yarın ilk işim bir sanal kart oluşturmak. Ürünlerin gecikmeside gümrüğe takılma olayı varmış o yüzdenmiş sanırım..

valla benım cevremde cok var alan memnun olan bnde cok duyuyorum

Sanal kart nasıl oluşturuluyor site güvenlimi birde? 100 $ altında sipariş verince gümrüğe takılma gibi bir sorun varmı? Ürünlerin kalitesi nasıl memnun kaldınızmı?

Bende ayakakbı siparişi verdim bekliyorum dediğiniz gibi yüksek puan alan satıcıdan olmasına dikkat ederek verdim. Online olarak takip ediyorum şuan yolda 3 aşamayı geçmiş bakalım ne zaman gelecek

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…