Sanal kart oluşturun ve ona cüzzi bir limit belirleyin.Aciliyeti olmayan ama fiyatı uygun olan ürünler alınabilir yani. Kredi kartı bilgilerini vermekte kararsız kaldım..
Sanal kart oluşturun ve ona cüzzi bir limit belirleyin.
Karşı tarafı tanımıyoruz, her sey mümkün olabilir o yüzden ben kartınızı kullanmamanızı tavsiye ederim.
30a yakın siparişim oldu, hiç sorun yaşamadım.
Her bankanın var mı bilmiyorum ama g ile başlayan bankanın vardı , ben oradan yapmıştım. Bireysel işlemlerden online olarak sanal kart oluşturmuştum. Bu kart sizin ana kartınıza bağlı oluyor ama siz mesela limitini 20 lira belirliyorsunuz. O kartın şifresi ele bile geçirilse kimse 20 liralık üzeri alışveriş yapamıyor, böylelikle güvenmediğiniz yerlerde içinde neredeyse para olmayan bu sanal kart hizmetiyle daha güvenli bir işlem yapabiliyorsunuz.sanal kart dedğiniz nedir ? nasıl oluşturabilirim ?
valla benım cevremde cok var alan memnun olan bnde cok duyuyorumNette gezerken İthal ürünlerin satıldığı Aliexpress.com diye bi online siteye denk geldim. Çin yada japon satış sitesi galiba. Satış dolar üzerinden yapılıyor ürünün gelmesi 15-20 gün arasındaymış. Bir kaç kişiden daha duydum adını sonradan. Ürünler bizim Türkiye fiyatına göre çok çok uygun insanın alası geliyor ama bi türlü cesaret edemedim sipariş vermeye. Var mı sizlerden sipariş veren ?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?