hesaptan türk lirası olarak çekiliyor dolar olmasna gerek yokburadan nasıl alısverıs yapılıyor
hesapta dolar mıolması gereklı
guvenılır oluyor mu baktım da fıyatlar cok duusk
en iyisi öyle ama ya daha sonra olursa çekim .sBankanizi arayip sorun bence, odeme bekliyor diyorsa muhtemelen odeme yapilmasi yani birden fazla cekim olmamali. Ama yine de bankayi arayin iciniz rahat olsun.
birden fazla ürün aldım bütün satıcıların puanı yüksekti dikkat ettim ama umarm bi sorun çıkmaz .sSite güvenilir ancak alisveris ettiğiniz kişinin puanina dikkat edin, düşük puanlilardan gelen mal mala benzemiyor oluyor. Ödeme yapmis olsaniz ödeme beklemezdi. Hesabinizdan para cekmismi kontrol edin sorun varsa mail atip sorununuzu dile getirin.
evet puanına dikkat ettim bankaya bir kaç gün sonra başvurayım o zamanben alisveris yaptim ordan hemen para cekilmemisti birkac gun beklemisti,ordan alisveris baya uzun bir surec.umarim puani vb yuksek saticidan aliseris yapmissinizdir.dolandirici da var cunku sitede
kart babamda şuan o da şehir dışında gelince bankaya başvururum artk .sBirden fazla çekilmiş olsaydı, ödeme bekliyor uyarısı olmazdı.
Alışveriş siteleri artık güvenli sistem kullanıyor zorunlu olarak, o sistemler üst üste ödeme çekmezler kolay kolay.
Muhtemelen internetinizde sorun vardıysa ödemeyi alan Java kodları çalışmamış ve hiçbir ödemeniz ulaşmamıştır.
Bankanızla iletişime geçin.
teşekkür ederim bilgi için..Benim bildiğim o sitede siz alışverişi onayladığınızda paranız zaten hemen satıcıya odenmiyor. Sitenin para havuzunda duruyor. Ve orada bir onay butonu olması lazım siz ona basmadan para satıcıya aktarılmıyor. Belli bir suresi var bununda tabi. Sipariş ettiğiniz urun gelene kadar parayı odemek istemiyorsanız ek süre talep edebiliyorsunuz paranız hala havuzda bekliyor. Bankadan öğrenin hesabınızdan giden bişey var mı. Bildiklerim bunlar
evet puanına dikkat ettim bankaya bir kaç gün sonra başvurayım o zaman
tamam İnşallah halledebilirimkartin yanınızda olmasi gerekmiyor telefonla ulasin halledin
tamam internetten halledilebiliyorsa öyle yapymBir ATM den yada internet bankaciligindan para çekilmiş mi diye de kontrol edebilirsiniz.
bende birsürü şey aldm 120 liralık ödeme çıktı umarm ödemede sorun çıkmadıysa elime ulaşır sitenin mağdurları çokmuş .sHiçhuvenilir site değil.krdesim birsuru şey aldı ayakkabılar gomlerk şapka gelmedi ve parasını da iade etmiyorlar.bitek montu geldi
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?