Merhabalar bişey sormak istiyorum hangi doktorlara sorduysam hepsi alife Ankara tüp bebek bölümünün 2 kez kapandığını söylüyorlar hiç biri mesela Mesut ve Semra hocalardan iyi bahsetmiyorlar sıkıntılı işler döndüğünü insanları kandırdığını söylüyorlar hamile kalan bi şekilde orada kalıyor ama nasıl kalıyor soru işareti diyorlar ama çöpü giden kalamıyor zaten zaman kaybı vs vs insanları oyalıyorlar vs vs diyorlar gidip sonuç alan var mıdır ?
Bu durumu ilk defa duydum ben kapanıp kapanmadıgını bilmiyorum.. benim eşim azosperm daha önce devlette tüp bebek denedik teseyle çok zor sperm bulundu sonuç negatif ve kimyasal gebelik memnun kalamadım biraz ara vermek istedik o sürede sadece kestane balına karıştırılmış hurma poleni kullandı eşim rastgele bir test verdi devlet hastanesinde ilk defa 4 hareketsiz sperm bulundu sonra bikaç kez tekrarladı kimi bulundu kimi bulunmadı ordan alife hastanesine gittik eşim düzenli test verdi çünkü devlette çıkanları dondurma şansı yoktu dondurulanlarla tüp bebek denedik ilk taze transferde hamile kaldım ama maalesef düşük yaptım embriyo kalitesiyle alakalı diye düşünüyorum biz burak hocadanda semra hocadanda memnun kaldık osman hocada gayet iyi gerektiği kadar bilgi veriyo ilgileniyo yani. Ordan önce bahçeci bülent Erol’ada gittik ordan hiç memnun kalamadık sanki para için dönüyo herşey bir gün önemli bi konuda mesaj attım ertesi güne dönüş yapmışlardı o yüzden orda devam etmedik xaten direk tese diyorlar
Merhabalar bişey sormak istiyorum hangi doktorlara sorduysam hepsi alife Ankara tüp bebek bölümünün 2 kez kapandığını söylüyorlar hiç biri mesela Mesut ve Semra hocalardan iyi bahsetmiyorlar sıkıntılı işler döndüğünü insanları kandırdığını söylüyorlar hamile kalan bi şekilde orada kalıyor ama nasıl kalıyor soru işareti diyorlar ama çöpü giden kalamıyor zaten zaman kaybı vs vs insanları oyalıyorlar vs vs diyorlar gidip sonuç alan var mıdır ?
Kapandı mı bilmiyorum. Eşim iki kez sperm testi verdi Orda birinde muayeneli gittik 1 milyon çıktı sperm sayısı diğerini sadece test vermek için gittik muayene girişi yaptırmadık onda 98 milyon çıktı anlayamadık. Kruger testi normal de kaç gün de çıkar bilmiyorum 15.gün de anca alabildik ama bekleme süresi normal olabilir günahlarını almayayım.