yazıp rahatlamak istedim sadece. arada eşimin iş yerine giderim, eşimle beraber 4 kişi çalışıyorlar. eşim ve bir arkadaşı mühendis, bir sekreter ve birde temizlik işlerine bakan bir kadın var. sekreter olan arkadaşı yıllardır tanıyorum ama temizlik ve çay işlerine bakan bayan bir kaç aydır orda çalışıyor, yaşı da benden 3 yaş büyük, 30 yaşında, evli, 2 çocuğu var. kadın bugün beni sinir etti
bugün eşimin yanına uğradım, evde tatlı vardı onu da götürdüm yesinler diye. mutfakta çay hazırlıyordu, ben de tatlıları servise hazırlıyordum. sonra sekreter kız geldi, o bekar, dişciye gitmiş çok beğenmiş çocuğu anlatıyordu bize. çaycı bayan da takıldı işte ayarlasaydın falan diye. kız da dedi yok o bana bakar mı hiç adam dişci üniversite okumuş, ben lise mezunuyum napsın beni falan dedi. ben de dinliyorum sadece. birden çaycı olan ne dese beğenirsiniz, aaaa neden öyle diyorsun bak X bey (eşim) bunu napsın bak evlenmiş dedi benim için
ben bi afalladım, sen ne diyorsun sen kim oluyorsun, sen beni tanıyo musun da konuşuyorsun falan dedim. yok ben öyle demek istemedim yani çalışmıyorsun ya ondan öyle söyledim falan dedi. sinirden ne söylediğimi bile tam hatırlamıyorum ama hıncımı alamadım. ben de mühendisim üstelik ama çalışmıyorum, kpss yi bekliyorum. ben bu kadını eşimin her yanına gittiğinde görcem ve sinirlerim ayağa kalkacak yine