- 13 Mart 2017
- 525
- 269
- 103
Seviyorum kahretsin ki bayagi ciddi bir iliskimiz vardi cunkuSen hala seviyorsun sanirsam.Yoksa bu soyledigi sacma cumlelere gulerdin.Senin karsina iyi biri ciksin aklina bile gelmez kimle evlenmis napmis
Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
Seviyorum kahretsin ki bayagi ciddi bir iliskimiz vardi cunkuSen hala seviyorsun sanirsam.Yoksa bu soyledigi sacma cumlelere gulerdin.Senin karsina iyi biri ciksin aklina bile gelmez kimle evlenmis napmis
Sana beddua gibi gelebilir ama insallah geri donmez.Cunku senin kiymetini bilememis ve sevgisi bitmis gibi geldi.Sen ilerde ne kadar sansli oldugunu anlayacaksin.Simdi aci cekiyorsun ama zaman lazimSeviyorum kahretsin ki bayagi ciddi bir iliskimiz vardi cunku
Emma watson cok guzel bir kadin bence ya yuzu cok asiri guzelgüzelliğe herkes sahip olabilir ama alımlı olmak karizmatik olmak her kadına nasip olmaz güzellik dediğimiz şey aslında çok da göreceli değil yüzün altın orana yakınsa güzelsin değilse makyaj yapar güzel olursun estetik yaptırır olursun her türlü olur ama bazı kadınlar vardır ki güzel değildir ama duruşundan giyimine öyle bir karizmasi alımı vardır ki herkesi takar peşine bu alım karizma giyinme ile olacak şey değil bazı insan çuval giyse ağzın açık bakarsın bazısı muhteşem giyinir(parça olarak) çok kötü durur.
Mesela kimse benim gözümde bir Victoria Beckham olamaz asla dünya güzeli gelse dönüp ona bakarım TV karşısındaki tavrı konuşması hareketleri giyimi duruşu tam bir karizma.
Mesela Emma Watson benim gözümde çok çirkin biri ama çok alımlı kadının bir konuşmasını dinledim giydiği kıyafetten mimiklerine kadar hayran kaldım.
Mesela erkek olarak teoman, kutsi çirkin ama çok karizmatik ikiside.
Diyelim ki bir Aamir Khan, Shahrukh Khan ,Salman Khan çirkindir ama bir kere izle hayran kalırsın bir daha hiçbir oyuncuya değişmezsin.
Alım doğuştan gelir ama güzellik herkesin sahip olacağı bir şeydir bence ve alımlı olmak daha önemlidir çok güzel olup itici olmaktansa alımlı bir çirkin olmayı tercih ederim
Oyle alimli bayanlar gercekten benimde cok hosuma gidiyor tesetturlu alimli bayanlar oturusu ve konusmasiyla dikkat cekenbence kılık kıyafetle ilgisi yok.
yakın bir arkadaşım var.
tesettürlü bir kız. baya iyi tesettürlü, feraceli şalını falan büyükçe örter.
ama çok alımlı.
güzel mi, evet güzel ama mesela burnu büyük. ama kimsenin gözün gelmez.. benim de aynı derecede büyük ama benim ki göze gelir
ama asıl olayı alımlı.
tavırları, davranışları, konuşması, yürüyüşü, toplum içindeki ağır davranışları...
sevgisi bitti ona eminim artik ama uzucu olan baskasini bulana kadar bana bunu soylemedi hep seviyorum dedi ama basta cok seviyordu ben sevmiyordum sonradan isler tersine dondu cok karisik yani bende hatalar yaptim sonrasinda affetmedi yemin fln etti sonrada benim surekli arayip sormam sanirim en buyuk hataSana beddua gibi gelebilir ama insallah geri donmez.Cunku senin kiymetini bilememis ve sevgisi bitmis gibi geldi.Sen ilerde ne kadar sansli oldugunu anlayacaksin.Simdi aci cekiyorsun ama zaman lazim
Ben küçükken beğeniyordum ama büyüdükçe gözüme çirkin gelmeye başladı ama kızın hiçbir kusurunu saklamaması o çillerini kapatmadan dimdik objektif karşısına geçmesi doğallığı karizması beni benden alır yani yanına dünya güzeli koy Emmayı seçerim karizmatik geliyor bana güzelden ziyade özgüvenliEmma watson cok guzel bir kadin bence ya yuzu cok asiri guzel
Ben emma yi asiri guzel buluyorum ya burnu kusursuz gozleri cekik beni ona benzetiyorlar bi de kristen stawrt tabi ben hic bezetmiyorum fakat hosuma gidiyor kadinin cenesi burnu cilleri asiri guzel hayran oldugum bir oyuncuBen küçükken beğeniyordum ama büyüdükçe gözüme çirkin gelmeye başladı ama kızın hiçbir kusurunu saklamaması o çillerini kapatmadan dimdik objektif karşısına geçmesi doğallığı karizması beni benden alır yani yanına dünya güzeli koy Emmayı seçerim karizmatik geliyor bana güzelden ziyade özgüvenli
Canim demek ki oturusunla kalkisinla dikkat cekiyorsun ya da zeki konusmalarin hanimhanimcik tavirlar onemli bence yani ama burda alimli olmak daha iyi diye yazmislarBana da kimse güzelsin demiyor.Ciddi ciddi eşimden bile çok güzelsin diye bir söz duymadım sanırım. Dudakların çekici, kaşların şöyle saçlaın böyle demistir ama çok güzrlsin demedi bana. Demişse de hatırlamıyorum.
Artık kırılmayayım diye mi nedir çok alımlı kızsın derler.
Arkadaslar kizin alimli bulunma sebebi sacindaki boya dudagindaki ruj gogusunu iyice gostermis gobegini ve bacagini acmis ayrica yuzundeki makyaj ve tirnaklarinin yapilti olmasi :)
Yok kizlar boy pos olarak degil aciklik olarak giyimle alakali bir alim sahis eski sevgilimin yenisi bu arada![]()
Yo problem o tarzlardan hoslanmiyor bence o zaman kiz alimli degil seksi bana soyelyen ayirt edemediSeksiymiş o zaman, alımlı da olabilir. Tırnaklarının yapılı olması da bence bakım, yenmiş tırnaklardan iyidir ııyy. Kızı da kıskanmayı bırak, demek ki eski sevgilin bu stil hatunlardan hoşlanıyor. Yapacak bir şey yok, önüne bak.
Yo problem o tarzlardan hoslanmiyor bence o zaman kiz alimli degil seksi bana soyelyen ayirt edemedi
Ben ruj sursem olay oluyordu whatsppta bakisima kadar takardi neden oyle baktin diye footgrfi kaldirtmaya calisirdiSeksiymiş o zaman, alımlı da olabilir. Tırnaklarının yapılı olması da bence bakım, yenmiş tırnaklardan iyidir ııyy. Kızı da kıskanmayı bırak, demek ki eski sevgilin bu stil hatunlardan hoşlanıyor. Yapacak bir şey yok, önüne bak.
Ama benim bahsettigim alim sadece footgrfta canim giyimle alakali bir alim yani seksilikle alimi karistiri sanirim kisiAlimli olmak baska 1 sey yaaa elin kolunun durusu sacini atisin yuruyusun yemek yemen giyimin hep bir zerafet naiflik cekicilik taşır. Guzel iste kas goz vucut yapisi orantilidir duzgundur .
Ben ruj sursem olay oluyordu whatsppta bakisima kadar takardi neden oyle baktin diye footgrfi kaldirtmaya calisirdi
Seksi kadinda cekicidir.Ama benim bahsettigim alim sadece footgrfta canim giyimle alakali bir alim yani seksilikle alimi karistiri sanirim kisi