• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Alımlı ve güzel arasındaki fark ?

Çevremden gozlemledigimle ornek verirsem guzellik gercekten goreceli bir kavram. Bir insan cevresi tarafindan guzel bulunabilir ama tavirları onu alimli cekici veya cilveli yapar. Kendim çakma sarışınım ama doğal sarışınlari sonuk buluyorum mesela hareketsiz geliyorlar. Sonradan kendini degistiren bir kisi o guzellik kalibina tam uyum saglar. (Tenine uygun makyaj tonlarini veya sac tonunu tam ayarlamak gibi) Çevrenizde guzel kadinlar goruyorsunuzdur ama ornek veriyorum surati gulmez ya da cekingen cok icine kapaniktir konusmaz falan bunlar karsisindaki insani kendisine cekmez. Cekim yasasi diye bir sey de var. Bir iliskiye acik oldugunu gosterirsen konusma tarzina durusuna,bakisina, mimiklerine bile yansir. Kahverengi gozlere dumanli makyaj yapip etkileyici bakmak var mavi gozlerle bombos bakmak var. Sicak icten gulumseme var yapmacik gulumseme var. Bunlarin farkina varinca hepsinin farkina variyorsun zaten

Çevremden gozlemledigimle ornek verirsem guzellik gercekten goreceli bir kavram. Bir insan cevresi tarafindan guzel bulunabilir ama tavirları onu alimli cekici veya cilveli yapar. Kendim çakma sarışınım ama doğal sarışınlari sonuk buluyorum mesela hareketsiz geliyorlar. Sonradan kendini degistiren bir kisi o guzellik kalibina tam uyum saglar. (Tenine uygun makyaj tonlarini veya sac tonunu tam ayarlamak gibi) Çevrenizde guzel kadinlar goruyorsunuzdur ama ornek veriyorum surati gulmez ya da cekingen cok icine kapaniktir konusmaz falan bunlar karsisindaki insani kendisine cekmez. Cekim yasasi diye bir sey de var. Bir iliskiye acik oldugunu gosterirsen konusma tarzina durusuna,bakisina, mimiklerine bile yansir. Kahverengi gozlere dumanli makyaj yapip etkileyici bakmak var mavi gozlerle bombos bakmak var. Sicak icten gulumseme var yapmacik gulumseme var. Bunlarin farkina varinca hepsinin farkina variyorsun zaten
Ben dugun harici cok makyaj yapmayi sevmiyorum genelde spor kot pantolon tarzi giyinmeyi severim disardan asiri dikkat cekmeyi bakilmayi sevmem gulerim ama hatta gulusumun guzel oldugumu gozlerimin icinin guldugunu soylerler yani alimli olmammain sebebi giyimim mi ? :(

Valla ben alımlı da degilim güzel de değilim orta sekerim ama eltim mesela alımlı dir durusu vs dikkat ceker annemse cok güzel dir

Anladığım kadarıyla bakımlı bir kızdan bahsediyorsun. Bakımlı bir kadın güzel bir kadından daha çok dikkat çekiyor bence. Fonlu saçlar, manikutlu tirnaklat, hafiften verilmiş dekolte daha dikkat çekici.

Benim (alımlı) bir arkadaşım var. Inanın kadın bana göre hiçte alımlı değil o beden tutarsizligiyla bile çekiciydi erkeklere göre. Nereye girsek onların bakislarindan yuruyemezdik. Benim güzel olduğum söylenir ama inanin ben hiç ustumde o kadar çok göz görmedim. Oldum olası bende merak etmişimdir bunun sebebini

Şimdi okudum eski mesajları hiç takmayın bence.
Alımlı da olsa , guzel de olsa çirkin de olsa tercih edilen taraf o. Böyle düşünün ve soğuyun. Onemsemeyin.
Ben de terk edildim anlıyorum merak etmiştim nişan fotolrina bakmıştım ve kız güzel değil diye sevinmedim değil psikolojik birşey biraz da. Kıskanmakla alakası yok

Şimdi okudum eski mesajları hiç takmayın bence.
Alımlı da olsa , guzel de olsa çirkin de olsa tercih edilen taraf o. Böyle düşünün ve soğuyun. Onemsemeyin.
Ben de terk edildim anlıyorum merak etmiştim nişan fotolrina bakmıştım ve kız güzel değil diye sevinmedim değil psikolojik birşey biraz da. Kıskanmakla alakası yok
Evet sevgim bitince bu da biticek sanirim bende ayni oyle iste

Evet sevgim bitince bu da biticek sanirim bende ayni oyle iste
Biticek elbet daim bir acı yok bu hayatta .
Ben nisanlandiginda çok kötüydüm ama evlilik haberini alınca zerre bisey hissetmedim arada 4 ay vardı ve toparlayabildim şükür:)
Şimdi iyi ki diyorum iyi ki def olup gitmiş hayatımdan

Guzel değil ama çekici derler ya hani o çekiciliğe sahip kişilere alımlı denır.Bu kişide kendıne guven, guzel bır tavır ve bakımlı olmasını gerektırır guzellıkte varsa oldu sana best zaten :D

Back
X