Ya konuyu silmek istiyorum ya ama bulamiyorumYa yine mi içerik silinmiş.. yitir ya...
Ya konuyu silmek istiyorum ya ama bulamiyorum
Amanin ben bunu bilmiyordum
Muthis gosterisli kiyafetler giyinip profosyonel makjayla bilr sadece iyi guzel gorunebilir bazisi bazisi kot tshirt giyer seksi gorunur.Ama giyim ve makyajla seksi olup olamama degismez mi sizce ?
Bilmyprum konuyu silemeiyorum diye bir de mesaj attimEheh ban yemezsiniz umarım ya.
Artık çok geç yiyecekEheh ban yemezsiniz umarım ya.
Artık çok geç yiyecek
Artık çok geç yiyecek
Sevinmelisin seni gerçekten sevmiş ve sende gördüklerini başkası görsün istememiş. Oysa yeni sevgilisi anlattığın kadarıyla baya açık seçik giyiniyor ve senin ki onu kısıtlamıyor. Erkekler böyledir ciddi düşündükleri kadını nerdeyse fanusta beslemek isterler oysa zaman geçirmek yada başka amaçlarla birliktte oldukları kadınları çok önemsemezler. Ayrıca alımlı olmakla seksi olmak arasında fark vardır bak mesela türk sinemasının dört yapraklı yoncasına hepsi alımlı şuh kadınlardı birde aç şimdi 3 kadın popçu nın klibini izle 1 i seksi 2 si seksi olmaya çalışan kadındır aradaki farkı daha net anlarsınEvet 22 yasimdayim yani bana sunu bunu giyemezsin diyipte oyle giyinen birini secmesi ben spor giyiniyorum ona karisiyordu simdi ....
Evet aynen budur.Daha çekici olmak bence alımlılık. Bazı insanlar çok güzel olmuyor ama öyle bir havası oluyor ki dönüp bir daha bakıyorsun. Kimi insan güzel olsa da silik duruyor, dikkat çekemiyor.
Sevinmelisin seni gerçekten sevmiş ve sende gördüklerini başkası görsün istememiş. Oysa yeni sevgilisi anlattığın kadarıyla baya açık seçik giyiniyor ve senin ki onu kısıtlamıyor. Erkekler böyledir ciddi düşündükleri kadını nerdeyse fanusta beslemek isterler oysa zaman geçirmek yada başka amaçlarla birliktte oldukları kadınları çok önemsemezler. Ayrıca alımlı olmakla seksi olmak arasında fark vardır bak mesela türk sinemasının dört yapraklı yoncasına hepsi alımlı şuh kadınlardı birde aç şimdi 3 kadın popçu nın klibini izle 1 i seksi 2 si seksi olmaya çalışan kadındır aradaki farkı daha net anlarsın
Cnm yanlış anlaşılma olmasınben erkeklerin bu tavrını onaylamıyorum hatta böyle bir erkek gördüğümde boğazını sıkıp oksijen israfına son vermek istiyorum ama yaptıkları yada kendi içlerinde yaptıkları hesap bu şekilde.Ben buna hiç katılmıyorum.
Partnerini kısıtlayan, fanusun içinde tutmaya çalışan erkek genelde aç gozludur. Herkesi kendisi gibi bilir ve çoğunun gözü dişaridadir.
Sonra gider , sözde hiç tasnif etmediği giyim şekline vurulur , ister.
Kişinin izin verdiği sürece erkek sınırlarını , haddini aşar.
Kimse müsaade etmemeli buna.
Sevinmelisin seni gerçekten sevmiş ve sende gördüklerini başkası görsün istememiş. Oysa yeni sevgilisi anlattığın kadarıyla baya açık seçik giyiniyor ve senin ki onu kısıtlamıyor. Erkekler böyledir ciddi düşündükleri kadını nerdeyse fanusta beslemek isterler oysa zaman geçirmek yada başka amaçlarla birliktte oldukları kadınları çok önemsemezler. Ayrıca alımlı olmakla seksi olmak arasında fark vardır bak mesela türk sinemasının dört yapraklı yoncasına hepsi alımlı şuh kadınlardı birde aç şimdi 3 kadın popçu nın klibini izle 1 i seksi 2 si seksi olmaya çalışan kadındır aradaki farkı daha net anlarsın
Bende aynı şeyi söylüyorum cnm farklı birşey söylemiyorum erkeklerin bu tavrını onaylamıyorum kesinlikle ama bakın dikkat edin daha açık anlatayım yatmak istedikleri kadın yatakta ona istediğini verdikten sonra dışarda bi tarafını da açıp gezse umrunda olmuyor ama bu amaçla yaklaşmadıkları kadını sırf kendilerinin karakteri bozuk olduğu için dışardaki her erkeğide kendi gibi sandıkları için fanusa sokmak istiyorlarHiç alakası yok. Gözü dışarıda olan, aldatma potansiyelli adamlar yapıyor genelde bu dediklerinizi. Kişi kendinden bilir işi hesabı, başka biri benimkine sulanmasın diye. Sevgilisini kısıtlarken başka kızlara "slm cnm çk gzlsn:)" diye mesaj atan adamlar bunlar, üzgünüm.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?