Alın Tüylerim

derinyaprak

Üye
Kayıtlı Üye
30 Mart 2013
1
0
16
Bolu
Merhaba ben 16 yaşındayım. Küçüklüğümde hep kahkül kestirdim ve bin pişmanım çünkü alnımda baya tüyler var kaşlarımın üzerinde gölge gibi birşey yapıyorlar. ten rengim çok açık ve saçlarım çok koyu tüyler de öyle . herkes büyüyünce dökülür falan diyor ama beklemek istemiyorum ne yapabilirim önerileriniz var mı lütfen? :))

canım bak sana limon-tuz yöntemini önereyim ama yüz tipini bilmiyorum ve yüzüne uygulaman ne kadar doğrudur o konuda da pek bi fikrim yok ama ben bıyığıma uyguladım bir seferde hiç çıkmıyo şimdi tüylerini kökten aldıktan sonra makine ağda cımbız vs. sıktığın bir limonun içine iki tatlı kaşığı tuz karıstırıp tüylerini aldığın bölgeye sürüyosun iki-üç saat bekliyosun yıkıyosun.. bende de alnımın saçla birleşen kısmında çok hafif bi tüylenme var ama şimdilik almayı düşünmüyorum şayet limon-tuz yöntemi bende bacak ve koltukaltındaki bıyıktaki tüylerde çok işe yaradı yok etti resmen! tüy alma yayından haberin var mıdır acaba? ben bıyığımı onla alıp limon-tuz sürdüm kökünden almaya yardımcı http://mcdn01.gittigidiyor.net/3010/ALIN-YANAK-YUZ-TUY-ALMA-YAYI-EPILASYON-GIBI__30106906_0.jpg
linkteki gibi şekli bir milyoncularda falan bulabilirsin onunla alman kolay olabilir kökünden alıyo şayet ağda biliyorum diyosan sen bilirsin ..
sanırım ergenlik dönemindesin yüz tipin yağlıysa eğer limonu-tuzu kaldırabilir belki benim yüz tipim yağlı limondan herhangi bir yan etki görmedim tabi bu benim önerim limon ve tuzu bacağında falan deneyebilrsin önce..yüzüne uygulamadan önce de annenle bunu konus derim limon-tuz gerçekten etkili..

eğer limon- tuz yönteminden haberdar olmasaydım kesinlikle yüzündeki tüyleri almanı önermezdim çünkü ağda vs. yüzdeki tüyleri gerçekten çoğaltıyo..

Son düzenleme:
Back