Alınan hediyenin beğenilmemesi

minnak91

Geçici Olarak Hesap Pasiftir !
tek ayak cezası
Kayıtlı Üye
8 Kasım 2016
122
57
18
34
Merhaba güzellikler , herkese selamlar. Çok büyük bir dert olmasa da canımı sıkan bir durum var. Yaklaşık 4 aydır konuştuğum biri var sevgili değiliz henüz. Doğum günü bugün, alacağım dediği bi parfüm vardı onu ve gömlek aldım. Gömleği görünce ama bu kareli dedi, suratı düştü. Haliyle kendimi çok kötü hissettim. Çok sade giyiniyor ve genelde siyah ona istinaden koyu renk gömlek aldım. Ben kimseye böyle bir şey yapmadım beğenmesem bile belli etmem. Beğenmeyebilir tabi ki ama düşünmek değil mi önemli olan. Başka bir şey mi alsam ? Yine beğenmezse diyorum. Fikirlerinize ihtiyacım var.

Güncelleme 9. Sayfada

Son düzenleme:
Merhaba güzellikler , herkese selamlar. Çok büyük bir dert olmasa da canımı sıkan bir durum var. Yaklaşık 4 aydır konuştuğum biri var sevgili değiliz henüz. Doğum günü bugün, alacağım dediği bi parfüm vardı onu ve gömlek aldım. Gömleği görünce ama bu kareli dedi, suratı düştü. Haliyle kendimi çok kötü hissettim. Çok sade giyiniyor ve genelde siyah ona istinaden koyu renk gömlek aldım. Ben kimseye böyle bir şey yapmadım beğenmesem bile belli etmem. Beğenmeyebilir tabi ki ama düşünmek değil mi önemli olan. Başka bir şey mi alsam ? Yine beğenmezse diyorum. Fikirlerinize ihtiyacım var.

Yüzü anlık olarak düştüyse, sonra hemen toparladıysa o kadar da kızmayın. Refleks tepki gibi düşünün. Çok sade ve düz renk giyinen biri ve siz kareli gömlek alınca onu hiç tanımadığınızı düşünmüştür.

Ama yüzünün düşmesi birkaç saniyeden uzun sürmüşse bencilce davranıp kabalık etmiş.

Bu arada ben olsam henüz sevgilim olmayan birine ufak bir şey alırdım. Hem parfüm hem gömlek biraz fazla olmuş.

Son düzenleme:
En uyuz olduğum insan tiplerinden biri.Karsindaki insan seni düşünmüs deger vermis almıs.surat yapmak ne demek.evet tarzin olmayabilir giymeyebilirsin.kibar ve tatlı bir dille degiştirelim dersin bisey dersin.bu konuda bende yaralı oldugum icin çenem düştü.esimde aynı bide laf söyler yok ben bu rengi seviyomuyum falan diye.sinir grliyo.kardesim zaten degistirme kartı koymusum git degistir begenmediysen ama suratta yapma.Bu yuzden tovbe ettim dahada hediye almam oyle yapana.Kesinlikle yapamayacağım biseydir.Beni düşünen insanı kırmayı hic sevmem.begenmesemde kullanirim o yuzden.ucunda olum yokya.sende alma bi daha hediye falan boşver.

Yüzü anlık olarak düştüyse, sonra toparladıysa insani bir tepki. Değiştirme kartı da yoksa bu gömleği ne yapacağım diye düşünmüştür. Çok sade ve düz renk giyinen birine kareli gömlek alarak biraz da "seni hiç tanımıyorum" mesajı vermişsiniz, belki anlık olarak bunu düşünmüştür. Ama yüzünün düşmesi birkaç saniyeden uzun sürmüşse bencilce davranıp kabalık etmiş.
Yok anlık değil,değiştirebiliriz dedim beğenmediysen ama toparlamadı. Bir şey söylemedi. Fotoğraflarına bakarak aldım nasıl giyindiğine göre alayım dedim ama olmadı. Koyu mavi ve çok ince kırmızı çizgiler var yani gömlekte sade belirgin olsa amenna haklı giyemez diye düşünürüm. Önemli olan düşünmek diyordu öncesinde.

Yok anlık değil,değiştirebiliriz dedim beğenmediysen ama toparlamadı. Bir şey söylemedi. Fotoğraflarına bakarak aldım nasıl giyindiğine göre alayım dedim ama olmadı. Koyu mavi ve çok ince kırmızı çizgiler var yani gömlekte sade belirgin olsa amenna haklı giyemez diye düşünürüm. Önemli olan düşünmek diyordu öncesinde.

Çok ayıp etmiş o zaman. Bu durumda onunla sevgili olup olmak istemediğinizi gözden geçirmelisiniz. Değiştirebiliriz demişsiniz daha ne diyeceksiniz.

En uyuz olduğum insan tiplerinden biri.Karsindaki insan seni düşünmüs deger vermis almıs.surat yapmak ne demek.evet tarzin olmayabilir giymeyebilirsin.kibar ve tatlı bir dille degiştirelim dersin bisey dersin.bu konuda bende yaralı oldugum icin çenem düştü.esimde aynı bide laf söyler yok ben bu rengi seviyomuyum falan diye.sinir grliyo.kardesim zaten degistirme kartı koymusum git degistir begenmediysen ama suratta yapma.Bu yuzden tovbe ettim dahada hediye almam oyle yapana.Kesinlikle yapamayacağım biseydir.Beni düşünen insanı kırmayı hic sevmem.begenmesemde kullanirim o yuzden.ucunda olum yokya.sende alma bi daha hediye falan boşver.
Babamda yapar üzülürüm ben, sende kesinlikle haklısın. O da bana gül almış aslında odunun tekiyim çiçek böcek seven biri değilim çok mutlu oldum dedim teşekkür ettim. Teşekkür dahi almadım. Değiştirebiliriz diyoruz daha ne diyelim acaba önemsemediğimi mi düşündü yeni alsam dedim o yüzden.

Hediye begenmemek çok görgüsüzce bir daha hediye alma ona lütfen.haketmiyor çünkü begenmese bile bunu belli etmesi şımarıkça
Ee tabi ki bende bunu yapıyorsa sevgili olursak bunu mu aldın,bunu mu layık gördün der diye düşündüm. Keşke alıp ben giyerim beğenmediysen deseydim :))

Alinan hediyeye mirin kirin etmek cok gorgusuzce de adam sevgiliniz bile degilken hem parfum hem gomlek almak niye?

Bak sende sevmediğin bişey almışsın ondan ama bi teşekkürü esirgememişsin.Bence gayette önemsemiş olduğun anlaşılıyor canim.bu yuzden alma simdilik birşey.Nezaketen bir tesekkur bir güler yüz neden bu kadar zor geliyor insanlara anlamiyorum.

Çok ayıp etmiş o zaman. Bu durumda onunla sevgili olup olmak istemediğinizi gözden geçirmelisiniz. Değiştirebiliriz demişsiniz daha ne diyeceksiniz.
Artık negatif düşünmeye başladım zaten. Hediye almayayım tekrar değil mi? Küçük düştüm sanki yanında.

Alinan hediyeye mirin kirin etmek cok gorgusuzce de adam sevgiliniz bile degilken hem parfum hem gomlek almak niye?
Öncesinde benim doğum günümdü o alınca aldım bende. Parfümü de uzun zamandır alacağım diyordu alayım dedim o yüzden.

Hediyeyi beğenmeyebilir ama bunu belli etmek hiç hoş değil. O kadar düşünmüş, almışsın. Nezaketen teşekkür etmeli, konuyu kapatmalıydı. 2. Bi hediye almayı düşünme bile zaten sevgili de değilmişsiniz. Şımarmış beyefendi, bulmuş ta bunuyo..

Bak sende sevmediğin bişey almışsın ondan ama bi teşekkürü esirgememişsin.Bence gayette önemsemiş olduğun anlaşılıyor canim.bu yuzden alma simdilik birşey.Nezaketen bir tesekkur bir güler yüz neden bu kadar zor geliyor insanlara anlamiyorum.
Ee yani o da ben sevinince mutlu oldu. Amacımda mutlu etmekti. :KK43:

Back
X