Alınan hediyenin beğenilmemesi

parfüm yeter
abartmayın

birde beğenmediğini belli ederek kabalaşmış
biraz uzaklaşın çok yüz vermeyin

ha siz sürekli görüşen çift olursunuz anlarım

neyse tanımadığınız erkeklere parfüm duş seti ya da traş seti yeter

üstünde durmayın öküzün

parfüm yeter
abartmayın

birde beğenmediğini belli ederek kabalaşmış
biraz uzaklaşın çok yüz vermeyin

ha siz sürekli görüşen çift olursunuz anlarım

neyse tanımadığınız erkeklere parfüm duş seti ya da traş seti yeter

üstünde durmayın öküzün
Almayacağım canım düşünmek hataymış zaten.

Ben açık insanları severim. Böylece daha rahat tanıyabiliyoruz.

Hediyelerde değiştirme kartı olmalı diye düşünenlerdenim.

Hiç giyemeyecegim bir şey alındığında ne yapayım ki , vitrine mi koyayım.
Rolde yapamam , " ay çok güzel " diyerek.

Hediye olarak kıyafet almak riskli beğenememe olasılığı çok yüksek. Beğenmediğini belli etmesi hoş değil tabi. Parfüm iyi bi seçim hele bir de istediği bir parfümse. Sadece parfüm yermiş aslında gömleğe gerek bile yokmuş.

Güncel.
Sanırım benim tekrar hediye almak istemem peşinden koşuyor izlenimi bıraktı. Benim herhangi bir duygum yok 4 yıldır sevgilim yok. Şıp sevdi biri değilim hatta sevemiyorum kolay kolay. Sevgili olup ayrılmaktansa tanımayı tercih ediyorum .. Baktım ki artık sevemiyorum karakteri düzgün iyi biri diye konuşmaya başladım.Ona da söyledim benim duygum yok sana kesin oluruz demiyorum diye. Kabul etti beklerim dedi. Benim doğum günümde gül alınca bende mutlu oldum teşekkür ederim dedim. Hiç istemediğim bişeyde olsa surat asmam. Düşünmüş almış. Şimdi o beğenmeyince bunun ezikliğini yaşıyorum. O yüzden hediye alayım mı diye sordum.
sen yapacağını yapmışsın ikinci kez hediye almana gerek yok. hem gömlekle birlikte parfümde almışsın fazlasıyla yapmışsın.

İyi de 2 tane hediyeye ne gerek vardı parfüm almışsınız işte tamam zaten erkeğe hediye almak da pek zordur yani. Aranızda bir samimiyet varsa söyleyebilir tarzı olmadığını ifade edebilir çünkü onu giyemeyecek sonuçta ve söylemese bile üzerine hiç görmeyince zaten yine gücenecektiniz değil mi? O yüzden kıyafet alma taraftarı olmam ben mesela alırsam da değiştirme kartı koyarım ki beğenmezse değiştirsin sevgili bile değilsiniz bende abartı ilgi gösteriyorsunuz.

İyi de 2 tane hediyeye ne gerek vardı parfüm almışsınız işte tamam zaten erkeğe hediye almak da pek zordur yani. Aranızda bir samimiyet varsa söyleyebilir tarzı olmadığını ifade edebilir çünkü onu giyemeyecek sonuçta ve söylemese bile üzerine hiç görmeyince zaten yine gücenecektiniz değil mi? O yüzden kıyafet alma taraftarı olmam ben mesela alırsam da değiştirme kartı koyarım ki beğenmezse değiştirsin sevgili bile değilsiniz bende abartı ilgi gösteriyorsunuz.
Değiştirebileceğini söyledim. Tavrı hoş değildi, hediye almayacağım. İlgiden değil öyle içimden geldi aldım ama pişman oldum parfüm yetermiş.

Back
X