- Emoji Skoru
- 4.118
- Puanlar
- 48
- Konu Sahibi lastworldd
-
Aslında kıskanmaktan değil bir şey aldığında lafını çok yaptıkları için söylenmesini tercih etmiyorum. Ha kendimde özellikle kimin ne malı var diye ne merak ederim ne de kişiye sorarım.Ben alırken söylerim, uygun bir fırsat varsa ya da mantıklı bir yatırımsa siz de alın derim, cesaretlendiririm.
Söylemenin olumsuz bir tarafını görmedim. Böyle bir şeyleri herkesten saklayanlar bana çok fesat geliyor. Demek ki kendisi, birileri mal mülk alınca kıskanıyor ki herkesi öyle zannediyor diye düşünüyorum.
Anneye de söylemiyor musunuz ben anneye söyleyince dayanamayıp akrabalara yayıyorBizim akrabalara söylediğimiz 1 ev ve 1 arabamız var sadecegerisi gizli
Benimki de söyler ama kayınvalidem asla söylemez. Yazlık konusunda söyledik sağolsun dksina teyzemlere yetiştirdiAnneye de söylemiyor musunuz ben anneye söyleyince dayanamayıp akrabalara yayıyor
Millet herşeyini saklıyor.Ben söylerim genel tarzım bu, hamile oldugumu ogrendigim saniye cok yakin arkadasimi aradim ....ben hamileymisim regl dönemim daha gelmedi kan da ogrendim 3 haftalik falan dedim o da banaa aaaa bende hamileyim 13 haftalik dediiii....
yani esinin kiz kardesinin o evden bir hakki olmayacak mi? sadece erkek kardeslere mi pay edilmis oldu ev?Yani ev arabayı haliyle biliyorlar ama babamdan 2 tane ev düştü yakın zamanda eşimin babası biliyor ama arkadaşlarıma vs söylemedim eşimin annesine ev alındı ev eşimle abisinin üstüne soran olursa bunu da söylemiyoruz kız kardeşi bile annesinin üstüne biliyor. Arsa aldık onu söyledik
İlginç. Ne yapıyor ki akrabalar en fazla arkanızdan konuşurlar. Annenizden bile nasıl saklıyorsunuzBenimki de söyler ama kayınvalidem asla söylemez. Yazlık konusunda söyledik sağolsun dksina teyzemlere yetiştirdiartık onada herşeyi söylemiyorum
Bu miras kaçırmak değil mi?eşimin annesine ev alındı ev eşimle abisinin üstüne soran olursa bunu da söylemiyoruz kız kardeşi bile annesinin üstüne biliyor.
Ay abartt eşimin ablası neredeyse 40 yaşında ve yarım akıllı ayrıca evin parasını eşim ve abisi ödedi kadının ailesi ile miras davası var arabası var tek malı o mu ablası evli değil tabii ki orada oturur ilerde sokağa atacak değiliz 12 çeyrek verip zamanında tüp mide yaptırdık zayıflamadı 2 kere dershanesini ödedik kpss için 10 yaş büyük. Ana kız dolandırılmasın diye yaptık ki ablası nakit avans çekip sanal kumar oynayan biri. Zamanında babasından gelen mirasıını faize koyup hiç etti şükür etsin. Kocam ben eşimin annesi ile ablası ile konuşmuyoruz bebeğim var onu bile görmediler buna rağmen para verip ev aldık kira ödemiyor. Eşşşek kadar otursun çalışsın alsın evini ne yapayım. Sen görümcene ev alır mıydın. Alınan mülk diyor konuda demek ki parası bizden çıkmışyani esinin kiz kardesinin o evden bir hakki olmayacak mi? sadece erkek kardeslere mi pay edilmis oldu ev?
Bu miras kaçırmak değil mi?
ilk basta detay vermediginiz icin cevaplar size abarti gelmis olabilir.Ay abartt eşimin ablası neredeyse 40 yaşında ve yarım akıllı ayrıca evin parasını eşim ve abisi ödedi kadının ailesi ile miras davası var arabası var tek malı o mu ablası evli değil tabii ki orada oturur ilerde sokağa atacak değiliz 12 çeyrek verip zamanında tüp mide yaptırdık zayıflamadı 2 kere dershanesini ödedik kpss için 10 yaş büyük. Ana kız dolandırılmasın diye yaptık ki ablası nakit avans çekip sanal kumar oynayan biri. Zamanında babasından gelen mirasıını faize koyup hiç etti şükür etsin. Kocam ben eşimin annesi ile ablası ile konuşmuyoruz bebeğim var onu bile görmediler buna rağmen para verip ev aldık kira ödemiyor. Eşşşek kadar otursun çalışsın alsın evini ne yapayım. Sen görümcene ev alır mıydın. Alınan mülk diyor konuda demek ki parası bizden çıkmış
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?