Bence eşiniz gayet iyi yapmış ben aynı tepkiyi sizden de bekledim çünkü sizin söylemeniz daha iyi olur diye düşünüyorum sizin aileniz sonuçta ve çocuğunuzu siz daha iyi biliyorsunuz gidelim diyince giden veya gitmek isteyen bir çocuk ise kusura bakmayın ama bu çocukların başına ne gelirse nedense hep aileden ve yakın çevreden geliyor eşiniz gayet haklıArkadaslar,
sizinde herseye alinan bi aileniz varmi?
7 senelik evliyim ailem esim ne derse ne yaparsa aliniyor.Misal Misafir gelirler ugurlarken kapida el öper Allaha ismarladik der az bakar iciri girer.. niye öyle yapiyormusmus hemen mutfaga giriyor vs vs.
Sorun simdi suki cocugumuz var 3 yasinda... Onlar geldimi cocugu istedikleri gibi götüremiyoruz diye veryansin yapiyor halbuki haftada 2 veya 3 kere görüşürüz, ayda 1 yatilida kalir.. gecen bi olay oldu..Dayisi hadi gel seni atlara falan götürücem dedi Babada kizima izin aldinmi babadan dedi.. Abimde izin almasina gerek yok dedi döverim ben Babayi kizamaz sana... bu genelde hep öyle telafüs edilir biz babayi döveriz sana kizarsa.. simdi annem bunu duymus bozuldu biz yabancimiyiz onu yabanciyla gidilmez izin alinir denir aileden olanlara denilmez.. Ama genelde onlarda bana götürelimmi kalsinmi burda demezler hep emrivamileri olur busefer esim bisey dedi izin almali afedersiniz essek başımiyim ben gibisi.. tamam o gün götürmicekti çünkü hastanede kaliyorduk... Kizim öyle bi cocukki herkesle evine gitmek isteyen.
Sizce yanlışmi öyle izin almasi veya yaptigi eşimin?
Kafalara, hadsizlige gel. Tabiki izin alacaklar. Adam dogru demis. Essek basimi anne-baba. Dovermis falan laflara bak. Esinizin yerinde olsam yikardim orayi. Sakin insanmış.Arkadaslar,
7 senelik evliyim ailem esim ne derse ne yaparsa aliniyor.Misal Misafir gelirler ugurlarken kapida el öper Allaha ismarladik der az bakar iciri girer.. niye öyle yapiyormusmus hemen mutfaga giriyor vs vs.
Sorun simdi suki cocugumuz var 3 yasinda... Onlar geldimi cocugu istedikleri gibi götüremiyoruz diye veryansin yapiyor halbuki haftada 2 veya 3 kere görüşürüz, ayda 1 yatilida kalir.. gecen bi olay oldu..Dayisi hadi gel seni atlara falan götürücem dedi Babada kizima izin aldinmi babadan dedi.. Abimde izin almasina gerek yok dedi döverim ben Babayi kizamaz sana... bu genelde hep öyle telafüs edilir biz babayi döveriz sana kizarsa.. simdi annem bunu duymus bozuldu biz yabancimiyiz onu yabanciyla gidilmez izin alinir denir aileden olanlara denilmez.. Ama genelde onlarda bana götürelimmi kalsinmi burda demezler hep emrivamileri olur busefer esim bisey dedi izin almali afedersiniz essek başımiyim ben gibisi.. tamam o gün götürmicekti çünkü hastanede kaliyorduk... Kizim öyle bi cocukki herkesle evine gitmek isteyen.
Sizce yanlışmi öyle izin almasi Anneanneyle Dedeyle dayila gitme durumu olduğunda veya yaptigi eşimin?
Ne demek ya ben Babayi döverim ne münasebet .. o esinizin ve sizin cocugunuz asil burda ne dedeye ne neneye nede dayiya laf düsmez asla .. lafin gelisi bile olsa babadan veya anneden izin alinir bu böyledir kendi kafasina göre cocukla bisey yapamazlar neyin kafasini yasiyorlar acaba ya ... sanki cocugunuzun esinizinde cocugu oldugunu kabul etmiyorlar gibi bi halleri var .. Allah akil fikir versin .. Esiniz az bile söylemis.Arkadaslar,
Sizce yanlışmi öyle izin almasi Anneanneyle Dedeyle dayila gitme durumu olduğunda veya yaptigi eşimin?
Tabikide izin alınacak. Kafalarına estiği gibi çocuğu alıp gidemezler. Ha yabancının zaten izin almasına gerek yok çocuk yabancıyla yollanmayacağına göre. Allah korusun ya bi iş geldi başlarına. Kaza oldu yada düştü bi yerini yardı. Benim zaten aklım kalır. Babayı anneyi döverim laflarınada çok gıcığım. Eşiniz olması gerektiği gibi davranıyo. Aileniz havadan nem kapıyo gibi. Bu arada anne babanın olmadığı yerde çocuğun kalmasınada karşıyım. Ben sevmem zaten bi yerde kalmayıda kişilikle alakalı.Arkadaslar,
Hastaneye yatırın tedavi görsün. Milletin oglu/kızı boyle delilerle uğraşmak zorunda mi?Annen müzik actimi müzik pis acilmaz derler... Anne müzik acti diye sikayet ediyor sonra Annem seni döverim bak diyor bana.. bende Anneyi kimse dövemez Anneanne bile dövemez, dövmek güzel bisey degil diyorum ve bunu artik sonlandirmalarini istiyorum, ama hep ayni bisey olsun biz onu döveriz... veya ölmek veyaöldürmek gibi...ben misal sineği kovalim odamizdan evimizden, bizimkiler öldürelim.. ben öyle seyleri yanlış buluyorum erken yasta siddetle tanisiyor..hadi neyse diyelim ona üstüne fazla durmuyorum onun.. ama onlara göre Babanin söz hakki yok, o kim oluyor... cocuk onun gibi gelmiyorki zatenmis, cocuk bizim bizden diyor Annem
Annen müzik actimi müzik pis acilmaz derler... Anne müzik acti diye sikayet ediyor sonra Annem seni döverim bak diyor bana.. bende Anneyi kimse dövemez Anneanne bile dövemez, dövmek güzel bisey degil diyorum ve bunu artik sonlandirmalarini istiyorum, ama hep ayni bisey olsun biz onu döveriz... veya ölmek veyaöldürmek gibi...ben misal sineği kovalim odamizdan evimizden, bizimkiler öldürelim.. ben öyle seyleri yanlış buluyorum erken yasta siddetle tanisiyor..hadi neyse diyelim ona üstüne fazla durmuyorum onun.. ama onlara göre Babanin söz hakki yok, o kim oluyor... cocuk onun gibi gelmiyorki zatenmis, cocuk bizim bizden diyor Annem
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?