Alingan bi Aileniz varmi?

Valla eşiniz kibar bile davranmış iyi sabretmis ben ne kendi aileme ne esimin ailesine mecbur olmadan bırakmam mecbur kalırsam da oda ev ortamında bikac saat yani hele emrivaki yapilcak. Çocuk bizim cocugumuz birtek biz karar veririz gideceği yere. Anne baba olmadan da hiç bı yere gidemez

Her hafta kalmasini istiyorlar. Annem evde yanliz kaliyor diye mesgale. Esimde cocugu onun can sıkıntısina yapmadik diyor, hakli.
Cocugu hep orda kalsin istiyorlar aslinda.. ben dogru bakmiyor dikkat etmiyormusum onlarda daha iyi bakilirmis..yani sen kendine bakamiyorsin cocugu bakamazsinda demişti doğduğunda 1 sene biz bakalim teklifi gelmişti.. sen görmeye gel aksam git evine nede olsa emzirmiyorsunmus
Anne Baba orda kalsin Anneanne, Dayi, Dede üstün olsun gözünde olsun istiyor annem.. cocuk bize daha yakin olsun o tarafa yani esim tarafina onun düşüncesinden olmasin mantigindalar

İzin alması gerekli usuldür bu bence dayı teyze anneanne dede farketmez izin alsın ki adabı baba terbiyesini öğrensin bencee

Babayi kale almiyorlar iste, aldirmak istemiyorlar... esimde simdiye kadar bisey demedi ama en son yaptiklarindan sonra yani cocugu evden aldilar dolastiralim diye o zaman tuvalet egitimo veriyordum 5 gün evdeydik, cani sıkılmıştır diye götürdüler dolasmaya sonra aradigimizda yetisemicez kalsin gece bizde yaptilar.. esim orda tepesi atti cocugumuzu lütfen geri getirinmi yapicaz diye... yoksa ben ailemle aramda geçen seyleri aktarmiyordum kendi anladi.. cocugu kendi taraflarina cekmek istiyorlar, anneanneyi anneden üstün kilmak istiyorlar tarzindalar

Asıl onların izin aldın mı diye sorması lazım kızınıza.
Yabancıyla giderken mi izin alınırmış?
Çocuğun yabancıyla işi ne zaten?

eşiniz haklı onu sevmeseler bile saygı duymaları gerekiyor.özellikle çocuğun yanında yani kesinlikle hatalı aileniz.bence uyarın onları.eşiniz birgün dolup taşarsa kırıcı olabilir.sonuçta siz annesi o da babası yani.çocuk hakkında karar verebilecek tek kişi siz ve eşiniz.sizin lafınızın üstüne kimse laf söyleyemez çocuk konusunda.anne babanın otoritesini sarsacak tavırlar hiç hoş değil.

Çok yorum yapmak istemiyorum siz fazla yumuşak davranmissiniz. Saygısızlık yapmayın ama o çocuk sizin. Aileniz sizi ebeveyn olarak kabul etmemiş malesef.

Şoktayım... çok çok yanlış, eşiniz kesinlikle sonuna kadar haklı. Az bile demiş. Tabiki cocuk annesinden babasından izin alacak. Bence aileniz le acilen aranıza mesafe koymalısınız. Ayrıca zaruri bir durum olmadığı sürece çocuğu orda yatılı bırakmAk tek başına doğru bulmuyorum. Tabi benim fikrim. Biraz daha büyüyünce olabilir de. Ama siz zaten hafta da 3 kere falan görüşüyormuşsunuz daha ne gerek var cocuk oraya gidiyor bilemiyorum ailenizin yapısı bana biraz tuhaf ve yanlış geldi biraz mesafe koymalısınız bence... bu şekilde cocuk ilerde sizi hiç hesaba almayacak

Ailenizle ilgili objektif düşünemiyorsunuz belli ki.
Ben ortada alıngan değil hadsiz ve saygısız bir aile gördüm çünkü.
7 yıldır evli olup,eşinizle aileniz arasında denge kuramayışınız da çok enteresan.
Mantıklı düşünüp,davranan tek kişi eşiniz.
Allah yardımcısı olsun.

nasil bir gece birakiyorsunuz ya... valla esiniz yerden goge kadar hakli... siz hala evlendiginizi bir aileniz oldugunu farkedememissiniz. bence biran once toparlanin.

Benim ailem göndermeyeceğimi bu şekilde hele de bilir ve götüremezler eşimde ciddi ve serttir bazı konularda çekinirler yani, ama eşimin ailesi sizin anlattığınızın 10 misli 9 senedir kızıma hep bu şekilde davrandılar sustum birşey demedim beni adamdan sayıpta izin bile isteme nezaketini asla göstermediler bir oldu iki oldu üç oldu sustum sabahın 8inde gelir yatakta uyuyan 3 yaşındaki çocuğu sarsarak uyandırır hadi seni almaya geldim kalk gidiyoruz diyip götürüyordu kvdem, en son çocuğun huyu suyu değişmeye başladı aynen sizinkilerin dediği gibi annen sana bişey derse onu döveriz, biz istediğimiz yere gideriz sen anneni sevme beni sev şeklinde konuşuyormuş hatta birinde kızım '' anne seni sevmiyorum, babaannem anneni sevme dedi''diye söyledi ama hemen arkasına da kapı çaldı gecenin 9.30 u hadi kızım üstünü giy seni almaya geldim markete gezmeye gideceğiz dedi. Hooop dedim dur orda ben bu çocuğun annesiyim eşşek başı değilim, ben sizin evinize gelince içeceğim bir bardak suya bile içebilir miyim diye izin alıyorum, artık benim çocuğumu ben sanki yokmuşum edalarına bürünerek götüremezsin dedim kavga çıktı ama o oldu gönderemiyorum artık yeter, eşinizde çok haklı lütfen aileniz de olsa ezdirmeyin, resmen küçük düşürmüşler eşinizi laflarıyla yazık!

Eşiniz haklı aileniz tuhaf ve hatalı. Bu durumu garipsemeyip arada kalıp bir de konu açtığınız için siz de hatalısınız.

ailenin yaptigi cok ayip.
nasil ki burda karisini ailesine ezdiren kocalara kiziyorsak, bu konuda da kocayi ezdiren sizsiniz.
kaynananiz gorumceniz, ailenizin kocaniza yaptigini size yapsa? sizi saymasa mesela ne hissedersiniz. anayim ben ana diye bagirirsiniz di mi?
o da baba. evet essek basi degil. abiniz evladinizin babasini sakayla bile dovemez. saygili davranmak zorundalar. esiniz yine iyi adammis efendiligini bozmamis ailenize karsi.
esiniz kotu olmadan olaylara el atip ailenize yerlerini bildirmeniz gerek.

1 esiniz sonuna kadar haklii cocuk onun. Dayi vs üçüncü kisiler bana gore... Ben onun yerinde olsam doverim derken diye bi ayar verirdim yukarda biyerde yoruma katiliyorum sakin adammis vesselam.

Son düzenleme:
ailenle gorusmemekte bir secenek. hic dusundun mu bunu? kocana uzulmuyor musun hic bunlar olurken?

hayir artik ayağımı kestim... gitmeyince adam delisi oluyorum o ayri veya degisik hakaretler piskolojik baskida kalıyorum ama artik fazla takmamaya cabaliyorum
arti, evde yemek yapmaman kocan icin yemegi o yapsin demeleri?
bunlar gercekten size normal geliyor mu?
kendimi tutamiyorum yazdikca yazasim geliyor. hayatimda ilkez kendini bilmez bunca insani bir arada duydum

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…