Alingan bi Aileniz varmi?

benim çocuğumu acil mecburi islerde babasi uyutur. ben isime bakarim. o da bir elin bes parmağını gecmemistir. anneanne bi kez uyuttu mecburi bi durumdu. babaanne hiç uyutmadi.

birakin yatili kalmayi yarim saat emanet edip gezmiyorum bile işim yoksa. 20 aylık su an.

bu bebek güvenli baglanmayi nasil yaşayacak sizinle. gözünüzü seveyim su annenizi küstürün de gelmesin artık. o kadar çocuk istiyosa da evlat edinsin.

kadinin hayat amaci resmen sizi yok saymak zevk aliyo bundan.

kadin lohusa gibi bebek bakiyo siz annenize bakiyosunuz bebeğe baksin diye. normal mi bu sizce.
benim çocuğumun altını babasıyla ben dışında kimse degistirmedi degistirmesine de izin vermem. banyosu da aynı şekilde.

degil tabiiki, bastan beri böyle olduğu icin annem bugün baya gücüne gitti san ki elinde oyuncagi alinmis cocuk gibi sasirdi afalladi...
lohusayken bile annem bakiyordu geceleri cocuk onla yatiyordu, cocugumun aglama sesine kalktığımda ne kalkiyorsun bakamiyormu saniyorsun diyordu... neyse

Biz kizim 3 yasina girdikten beri baba uyutur.. ben hic birzaman kizim doğdu dogali onun yanindayken hadi gitde cocugun uyut demedi hep kendi uyuttu ve bana hadi sende gel denildi tek...

bugün anneme esim uyutsun birak biz oturruruz dedim yok ben gidicem dedi bida gidene kadar konusmadi vedalasmadi bile el öptürerek... esim fazla kaptirmis kendini anne rolune diyor, 3 4 saat gelir sever gider evine, bu ne 12 saat mesai gibi cocugumuzu isden gelince öpmeyiyoruz bile sanki izin almaliyiz el penceyiz diyor..

Annem kızıyordu hep babasi bebekken bezini aliyor diye.
veya simdilerde pazar günleri 1 2 saatligine dolasmaya çıkarlar laf eder niye izin veriyorsun..cocuk babasini senden daha cok seviyormus öyle demismis 🙈🤷🏻‍♀️

Anneniz sağlıklı değil. Şu son yorumlarınızdan da anlaşıldığı üzere.

Sinir basar insanı.
Ben katlanamam sanırım terslerim, kendi annem de olsa kayınvalide de olsa çoktan paylamıştım.
Eşiniz de patlayacak haberiniz olsun.
Ondan önce siz davranın. Azaltın görüşme sıklığınızı, müdahil etmeyin gün içi programlarınıza.

Aynı şeyleri hatta çok daha azını kayınvalideniz yapsaydı belki de evinize bile almazdınız. Eşinizle empati yapın bakalım, adamcağız yine sabırlıymış.

Hiç kimse anneyle babanın otoritesini sarsmamalı. Çocuk bir daha sizi nasıl saysın. Annenize karşı mesafeli olmalısınız. Hem çocuğunuzun psikolojisi hem de evliliğinizin selameti için...

Eşinizin yaptığı hiç ayıp değil. Doğru söylemiş çocuk öyle babadan izinsiz gitmeye başlarsa, dayı babayı döverim derse bu çocuk o babaya saygı duymaz. Kaldı ki bence aileniz eşinize saygı göstermiyor çocuk bahane sizin yerinizde olsam ailemi uyarırım.

Back
X