Alinganlik Otesi Ne olur Yardim...

Sugar

Aktif Üye
Kayıtlı Üye
30 Ekim 2007
113
0
96
İstanbul
Buluttan nem kapan okuz altinda buzagi arayan en ufak hareketimi ve esimle hareketlerimizi surekli yanlis anlamaya meyilli surekli alinan kirilan gurur yapan kapris yapan bir kayinvalideye sahibim ne yazikki !Eskiden severdim kendisini cok sayiyiyorum hala o da ayri esimin annesi sonucta ama yaptiklari sonunda sevgimi yitirmeme sebep oldu sonunda beni de gecti artik oglunu da bunaltti o da artik pes etmis durumda konusmuyoruz artik ama keske boyle yapmasa da gul gibi gecinsek gitsek ama nerde!!! simdi barisin filan diyceksiniz ama ne yazikki bir kac gun sonra da nicin soyle !yapmadiniz niye boyle yaptiniz!yada neden yapmadiniz diye alinacak bir sebep yokkende nasil yapiyor ediyor kendisine bir alinganlik yapacak bir sebep buluyor!Sasirdim artik ne yapacagimi bende esimde sasirdik yahu :S yok nicin neden ?yani surekli bir suclu ariyor kendisinin ic mutsuzlugunu insanlara odetiyor ama kimse buna dur demiyor yada diyemiyor neden mi o bir DOMINANT ...ne yazikki herseye ragmen fikriniz varsa lutfen degerli fikirlerinizi bekliyorum arkadaslar?

Son düzenleme:
kayınvaliden kç yaşında
ve kayın baban yaşıyor mu yanında birileri var mı görümce kayın gibi
ona göre yorum yapacağaım

ya yaşlandıkça çocuklaşıyorlar ilgi isityorlar biz o yaşlarda olmadıgımız için bilemeyiz o durumu ama sanırım mutlu olamıyorlar
sürekli senin onun yanında olmanı isterler etrafında pervane olmanı isterler
hani 4-5 yaşında çocuklar olur ya ilgi çekmek için aglarlar istediğini yerine getirirsin bu sefer başka bişeyi bahane edip yine oluncaya kadar istekleri aglarlar aynen öyle oluyorlar
canım yapacak yok
durum bundan ibaret yaşlıdır büyüğümdür deyip alttan alacaksın

önceki konularını okudum ve o kadar olayın iç yüzünün basit olmadıgını anladım
bence mesafe koy kesinlikle üzerinize bu kadar gelmelerine izin vermeyin
ziynet esyam çalındı diyor ve kendisinde çıkıyor
durumun bu kadar ileri yani iftira da var
şükür ki eşin de bunalmış ve mesafeli davranıyor

İnsanlar yaşlandıkça huysuzlaşıyorlar.

Bu lafım yanlış anlasılmasın. Bende yaşlanacagım ve bende huysuz olacagım kim bilir..

Bu sadece benim tespitim

mafoldumben

Bir duzeltme yapmaliyim ziynet benimde sadece kaybettim dedi aylar sonra buldum diyerek bana teslim etmisti ! gunahini almis gibi olmayalim canim durum bundan ibaret kimsenin gunahi boynuma kalsin istemem CADIARZU

tamam sugar cım
ama yapacak yok işte yaşlılık psikolojisi belki bizde öyle olacağız

tamam sugar cım
ama yapacak yok işte yaşlılık psikolojisi belki bizde öyle olacağız

Inan bana ben her gun dua ediyorum eger boyle bir insan olup evlatlarimi uzecek ve yuvalarina zeval getireceksem Allah im beni yanina erken alsin diye her gun dua ediyorum ...Ben cektim yavrularima cektirmek asla istemem bu gelinim de olsa ayni kimsenin kimseye hayati zindan etme luksu yok ama sabir dunyasi sa bir sabir sabir ...:bbo:

zor bir durum anne sonuçta atsan atılmaz satsan satılmaz:1no2:
az görüş mesafeli davran fazlada sözlerini kafaya takma canım
bir yandanda hasta gibi düşün onu öyle davran
aklıma başka birşey gelmedi kifisfisfis

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…