Buluttan nem kapan okuz altinda buzagi arayan en ufak hareketimi ve esimle hareketlerimizi surekli yanlis anlamaya meyilli surekli alinan kirilan gurur yapan kapris yapan bir kayinvalideye sahibim ne yazikki !Eskiden severdim kendisini cok sayiyiyorum hala o da ayri esimin annesi sonucta ama yaptiklari sonunda sevgimi yitirmeme sebep oldu sonunda beni de gecti artik oglunu da bunaltti o da artik pes etmis durumda konusmuyoruz artik ama keske boyle yapmasa da gul gibi gecinsek gitsek ama nerde!!! simdi barisin filan diyceksiniz ama ne yazikki bir kac gun sonra da nicin soyle !yapmadiniz niye boyle yaptiniz!yada neden yapmadiniz diye alinacak bir sebep yokkende nasil yapiyor ediyor kendisine bir alinganlik yapacak bir sebep buluyor!Sasirdim artik ne yapacagimi bende esimde sasirdik yahu :S yok nicin neden ?yani surekli bir suclu ariyor kendisinin ic mutsuzlugunu insanlara odetiyor ama kimse buna dur demiyor yada diyemiyor neden mi o bir DOMINANT ...ne yazikki herseye ragmen fikriniz varsa lutfen degerli fikirlerinizi bekliyorum arkadaslar?
Son düzenleme: