- 7 Haziran 2017
- 2.849
- 3.164
- 133
- Konu Sahibi baklavacheesecake
-
Oldu bile zatenama oda arkadaşınız kızmamış terslememiş sadece uyarmış. bu tarz şeylere bu kadar takarsanız hayat size zehir olur.
Erkek arkadaşınız konusunda da kendinizde artık değiştirdiğiniz şeyler varsa "eski halin daha iyiydi" demek istemiş olabilir ama kaba tabiki.
Artık anneannenizle yaşamıyorsunuz,belki eve dönmeyeceksiniz bile. Sizi insanların haksız yere eleştirmesine izin vermeyin gerekirse bununla ilgili kitaplar okuyun,destek alın vs.
Hahahahahahaa yazmayiiinnAlingansan ozaman biz hic yazmayalim
Kız benim annem ben birsey yapmadigim halde beni eleştire eleştire eleştire canımı alıyordu. Bende çok içime kapaniktim. Sonra anneme herkes temizlik hastası dedi. Bende dedim ozaman yanlış olan ben değilim dedim kendimi buldum özgüvenim yerine geldi, yani çok takmamaya basladim. Artık onu öyle kabullendim. O bana pasaklı diyince bende ona senin gibi 24 saat evde olsam bende evi 3 kez siler süpürürüm derdim. Böyle yuvarlanıp gidiyoruz isteHahahahahahaa yazmayiiinn
Saka saka tabi yazın eksik olmayın lütfen
Simdi ben Kibristayim özel bir yurtta kalıyorum. Birinci derece akrabam geldiği taktirde benimle kalabilir ama sure sınırını bilmiyorum. Çok titiz değil ama titiz yine de. Tamam anladım onun evinde böyle olabilirdi ve fakat ben onların düzeni ile yaşamadım. Benim alışkanlıkların doğrularım yanlışlarım farklı. Saygı göstermeniz gerek.Ne yalan söyleyeyim ben biraz tuhaf buldum oda arkadaşını ve annesini. Her yemekten sonra ocağın temizlenmesini beklemek biraz aşırı öğrenci evi için. Çok mu titiz? Toplu yaşanan ortamda herkesin hijyenle ilgili beklentileri farklı oluyor eminim o da senin gözüne takılacak birşeyler yapıyordur ama sen uyarma gereği duymamışsındır. Annesi daha da tuhaf kaldığınız yer ev bile değil sanırım nasıl gelip 1 hafta boyunca kalabiliyor ki? Bizim okulun yurtlarında ilk yerleştirme günü hariç odanın olduğu kata bile sokmazlar velileri. Hadi geldi kaldı diyelim ne saçma beklentileri var senden. Yok annesi yemek yapmayı biliyor demişti? Yok bu malzemeleri neden kullanmadın? Sen o evin hanımı değilsin artan malzemeleri değerlendirmek gibi görevin yok. Yemek konusunda anlaşamıyorsanız, en azından haftanın yarısında kendi istediklerini pişirip yiyemiyorsan da mutfak masraflarını ayırın herkes kendi yemeğini pişirsin.
Ya haklisiniz ama kolay degil. Disaridan bir arkadasim olsa takmam ve fakat ayni odada kaliyorum dolayisiyla burada olabilecek her sey beni etkileyecekKız sen taktın bu oda arkadaşınla annesine.Yapma kuzum yapma canım.Kendini yıpratırsın.Törpülemen lazım bu alınganlık ve takıntı huylarını.
Ya aslında konu sadece oda arkadaşım değil genel olarak. Eskiden tiyatro kursuna gitmiştim güler misiniz ağlar mısınız ...Sürekli insan ortamın da bulunun.. tiyatro kursuna felan gidin.. konuşa konuşa yenersiniz bu huyunuzu.. tabi ilk başta zorlanacaksınız, iyi, kötü günleriniz olacak.. daha sonra alışırsınız..
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?