- 5 Temmuz 2014
- 1.322
- 1.026
- 333
- Konu Sahibi limoncicegii
-
Kayınvalidene üzüldüm.. ne insanlar var memlekette,iyi niyetle söylüyorsun millet dert ediniyor..
haydaaaaa iş başka yerlere gidiyo şuan.Dert edinmiyorum alınmadım da... Sadece psikolojim bozuk. Çok yalnız hissediyorum...
Kadınlar kulübüne anıtı dikilecek kadınmış kayınvaliden
haydaaaaa iş başka yerlere gidiyo şuan.
Dert edinmediyseniz niye konu açtınız ? Kayınvalideniz gayet düşünceli bi kadın. Sizin konunuzun içeri bence farklı olmalıydı.. yalnızım,psikolojim bozuk bununla ilgili konu açın.Dert edinmiyorum alınmadım da... Sadece psikolojim bozuk. Çok yalnız hissediyorum...
Sanırım haklısınızDert edinmediyseniz niye konu açtınız ? Kayınvalideniz gayet düşünceli bi kadın. Sizin konunuzun içeri bence farklı olmalıydı.. yalnızım,psikolojim bozuk bununla ilgili konu açın.
beni de eşim istanbuldaki çevremden alıp hic bilmedigim tanidigimin olmadigi ankaraya getirdi ama kendi çevresiyle de kaynaştırdı. gayet mutluyum. sizde oyle arkadas cevresiyle, onların eşleriyle takilma vs durumlari yok mu? oyle zaten yalniz hissetmeniz çok normalEvet, burda kimsem yok. Eşimin çevresi burda. Herkes mutlu, herkes birileriyle görüşüyor vs. Bense evdeyim çalışmadığım zamanlarda ve çok bunalıyorum.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?