• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Alınganlık

Kayınvalideniz çok iyi niyetle onlarda otururken evinize gidin dese alınır mıydınız?

• Evet, alınırdım.

OY: 1 5,9%
  • Hayır alınmazdım, iyiliğimi düşünüyor sonuçta.

OY: 16 94,1%

• Ankete Katılan
    17

limoncicegii

eat pray love
Kayıtlı Üye
5 Temmuz 2014
1.321
1.026
333
Evet sorum bu. Kayınvalidem bunu bana arada yapar :KK49: Onlara yemeğe gittiysek ve ertesi günü iş başı yapıyorsak. Saat 10-10.30 gibi hadi gidin yavrum dinlenin falan der. o_O Evimiz 5 dk uzaklıkta ama bize gelmezler çağırmadan. Biz de gitmeyiz 2 haftada bir anca gideriz. Biz gidince de çok oturmayız. Siz olsaydınız bu söze alınır mıydınız? Kayınvalidem ve kayınpederim ikisi de çalışıyor. Çok yoruluyorlar diye düşünüp ben de gitmemeye çalışıyorum hal böyle olunca. Tuhaf da gelmiyor değil hadi gidin demesi o_O

Kayınvalidene üzüldüm.. ne insanlar var memlekette,iyi niyetle söylüyorsun millet dert ediniyor..

Benim kayınvalimde der eşime gidin geç oldu yarın ise gideceksiniz diye. Eşim çekinir erken çıkarsak yanlış anlaşılır diye. Bizim de evimiz aynı 5 dklik mesafe. Biz onlara gideriz. Onlar bize çagirmadığımız zaman gelmezler. Normal bi durum yani. Yeni evli çiftleri yalnız rahat bırakmak istiyorlar normal bisey.

Dert edinmiyorum alınmadım da... Sadece psikolojim bozuk. Çok yalnız hissediyorum...
Dert edinmediyseniz niye konu açtınız ? Kayınvalideniz gayet düşünceli bi kadın. Sizin konunuzun içeri bence farklı olmalıydı.. yalnızım,psikolojim bozuk bununla ilgili konu açın.

Evet, burda kimsem yok. Eşimin çevresi burda. Herkes mutlu, herkes birileriyle görüşüyor vs. Bense evdeyim çalışmadığım zamanlarda ve çok bunalıyorum.
beni de eşim istanbuldaki çevremden alıp hic bilmedigim tanidigimin olmadigi ankaraya getirdi ama kendi çevresiyle de kaynaştırdı. gayet mutluyum. sizde oyle arkadas cevresiyle, onların eşleriyle takilma vs durumlari yok mu? oyle zaten yalniz hissetmeniz çok normal

Back
X