Bende laf sokarım ondan sonra görüşmemKizlar biri bir laf soksun veya biraz kotu konussun hemen aliniyorum ve daha gorusmek istemiyorum. Bu alinma huyumdan nasil kurtulabilirim?
Ben biraz fazla hassasim ama soylenenlere karsiniye kurtulmak istiyorsunuz ki ? Hissettiklerini gayet normal değil mi ?
Kim laf sokan, kötü konuşan biriyle görüşmek ister ki ? Ya da neden görüşmek ister ?
ben mi anlamadım konuyu acaba
normal olan bu degil mi zaten ?Kizlar biri bir laf soksun veya biraz kotu konussun hemen aliniyorum ve daha gorusmek istemiyorum. Bu alinma huyumdan nasil kurtulabilirim?
Madem kendinizi biliyorsunuz o halde başarmanıza çok az kalmış.Ben biraz fazla hassasim ama soylenenlere karsi
Evet ikinci dediginiz gibi tam anlatamadim benLaf sokma ve kötü konuşma var ortada. Laf sokmada kötü yani. Ee olması gereken davranıs sekli bu muhatap olmamak.
Onun dısında eleştirilere mi gelemiyorsunuz acaba? Negatif bir yorum, bi iğneleyici laf sokmaya mı alınıyorsunuz eğer bu dediğim gibiyse normal değil. Mesela çevrede en yakın arkadaşın olsun veya herhangi biri olsun sürekli güzel seyler duyacak değilsiniz. Farkındalık sağlamak için iğneleyici konuşabilirler, eleştirebilirler bunlara gelemiyorsanız normal değil ve aşırı hassasınız.
Yalnizlik cektim yeterince zatenHayatınızın bi döneminde sağlam yalnızlık çekerseniz değişebilirsiniz
Tamam simdi anlasıldı. Yok konu sahibi bu durum normal değil vardı basımda böyle biri ne oturup sakalasırdım ne espri yapardım ne rahat rahat konuşurdum.Evet ikinci dediginiz gibi tam anlatamadim ben
Bilmiyolar maalesef cocuk yetistirmeyi yada kapasiteymis. Bi psikolog soylemisti "bi insan sizi zorluyorsa kapasitesi o kadar o kisiden bir sey beklemeyin" diye. Gercekten dogru tabi birazda kendi istekleri.Aileden gelen bir şey olabilir mi?
Ben de ailemde sürekli eleştirildiğim için bir zaman sonra tepkisel olmuştum. Şimdi annem de sitem ediyor sen böylesin işte ayyy seninle konuşulmaz bilmem ne, eeee yok öyle çocukken canını çıkartalım ama nasılsa büyüyünce affeder ne ekersen onu biçersin
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?