Alinmakta Hakli miyim?

Pen Melyn

Üye
Kayıtlı Üye
21 Aralık 2014
52
10
18
29
Yakin bi arkadasimla ilgili bir sorum var. Sizce alinmakta hakli miyim?

Konusurken surekli tersliyor beni. Ay sacmalama ya kafan mi guzel falan diye. Mesela bir seyi yanlis bildigini kabul etmez asla israr eder o oyleydi senin dedigin gibi degildi vs vs. Yakin arkadaslar arasinda olur boyle seyler samimiyettendir falan filan fiye gormezden geliyorum. Ama buraya yazsam roman olacak baska cok sey de var, onceden hic takmazken yavas yavas batmaya basladi artik bana. Ama onca yilin hatrina gormemeye calisiyorum.

Bugun oje aldim bir hevesle surdum eve gelince, bana dedigi sey ay bu ne ya pavyona mi gidiyosun. Simdiye kadar olanlar yuzunden mi doldum bilmiyorum ama bu dedigine bi alindim ben.

Son dediğinde tek olarak bakınca bir şey yok ama üst üste binince sizin de tahammül sınırlarınız zorlanmış anladığım kadarıyla.
Devamlı bu modda insanlar bir süre sonra bayabiliyor.

Sen de tersle gitsin.
Malesef bazi bayanlar da (ozelikle bayanlarda cok) samimiyet ve laubali olmak birbirine karistiriliyor.
Ben sahsen hic gelemem hadsiz konusmalara.
Direk terslerim usulunce, ya da alaya alirim, bir daha da yapamaz.
Bu yuzden arkadas kaybettigimi de hic bilmem.

Ooo kıskanç arkadaş alırım bi dal
arkadaşınız sizi kıskanıyor öyle sezdim. Bırakın yılların hatrını. O sizin hatrinizi kırıyor ama. Mesafe koyun derim

Haklısın..Konuşma tarzı hoş değil,ben olsam bende rahatsız olurdum..
tesekkurler yorumunuz icin. Rahatsiz oldugumu belirtmedim of buna mi kirildin falan diycek bi saat uzaticak sonra

Son dediğinde tek olarak bakınca bir şey yok ama üst üste binince sizin de tahammül sınırlarınız zorlanmış anladığım kadarıyla.
Devamlı bu modda insanlar bir süre sonra bayabiliyor.
ya soyle ki, bu kiz surekli alttan alttan kendisini ve sulalesini oven bir kiz. Hatta oyle olaylar oldu ki kime anlatsam seni kiskaniyor ya da kompleksli falan diyor. Ama ben bunu ona yediremedigim icin kabul etmiyorum herkesin bi kotu yonu olur mukemmel insan yoktur diye bu zamana kadar hic dile bike getirmedim yani. Ama artik dedigim gibi yaptiklari batmaya basladi

dili de cok fenadir zaten, ben terslesem (benim de agzim iyidir) o konusur ben konusurum direk kavga cikar. O yuzden bisey demiyordum ama haklisiniz artik demeliyim

Zevkler tartışılmaz diye Boşuna dememişler.
Aynısını yaptığında kırılır ama bunlar böyle.
evet kesinlikle haklisiniz. Aynisini yapsam konusmaz benle

Anlıyorum sizi, benim de her ortamda kendini ön plana çıkarmaya çalışıp kendini öne atan bir arkadaşım var. İlk zamanlar gülümseyerek hatta eğlenerek izliyordum çünkü çok çok seviyordum ama zaman geçtikten sonra bu öne atlamalar baymaya başladı.
Bir şeyleri sırf sevdiğimiz için tolore edince ve o bir şeyler hep devam ettikçe, üstüne üç beş şey daha geldiğinde artık tahammül edemez hale geliyoruz.

Ooo kıskanç arkadaş alırım bi dal
arkadaşınız sizi kıskanıyor öyle sezdim. Bırakın yılların hatrını. O sizin hatrinizi kırıyor ama. Mesafe koyun derim

Bu arkadasimla olan bir suru olay var anlatsam liseli ergen misiniz dersiniz kime anlatsam kiskaniyor diyor ama ben yediremiyorum ona beni niye kiskansin ki diye. Mesafe koymayi da cok dusundum ama guzel anlastigimiz da cok konu vardi ve herkesin bir kusuru olur diyerek bisey demedim.

Ama artik psikolojimi etkilemeye basladi bu..

Olayı ciddi ciddi konuşursanız ne olurdu ki? Pavyon kültürün nerden geliyor arkadaşım, ojeyle nasıl bağlantı kurdun vs. diye, utanır mıydı boş boş konuştuğu için? Bunu yapmayacaksa devam etmenize gerek yok zaten.

Ben ilk zamanlar bu huylarini farketmemistim bile o kadar seviyordum. Ama gecen yildan beri bi degisik davranmaya basladi ya da ben yeni fsrkettim. Muhtemelen ben yeni farkettim.

tesekkurler yorumunuz icin. Rahatsiz oldugumu belirtmedim of buna mi kirildin falan diycek bi saat uzaticak sonra
Rica ederim..Bence konuşun rahatsız olduğunuz şeyleri söyleyin..Konuşma üslubu hoş değil ne demek pavyonamı gideceksin ? Yani mutlaka şaka olarak söylemiştir tabiki ama benim yapıma ters mesela ben olsam uyarırdım..Eğer dikkate almazsada arkadaşlığımı keserdim..Ben hoşlanmıyorum bu tarz laubali konuşmalardan..Şakanında bir sınırı var bana göre..Ayrıca herşeyi ben bilirim,sen yanlış biliyorsun kafasındaki insanlardanda nefret ederim..Kısacası tamamen hak verdim size..

Keske bunu yapsaydim ama o an kaldim. Ben onu kirmayayim diye pek cok seyi soylemiyorum ama o bazen hic dusunmuyor bile

bu arkadaslik cok surmez haklisin zira.. bu anlattigin tarzda insanlar benim basima gelince epey sabretmisimdir, sonunda bitmistir samimiyet, küslük olmasa da mesafe girmistir.. sirf negatif enerji yayan insanla nasil arkadas olayim; keyif alayim? ozguveni de kirar hem..
ha sen guzelce rahatsizligini dile getir, belki anlar, dikkat eder..

Bunun gelişmiş versiyonu var bende.
Arkadaşım herşeye yorum yapar evimde beğendiği hiçbişey yok (sözde )
Şunun şuyu olsaymışla başladı, bunu nasıl aldın, hiç beğenmedim, ben buna para vermemle devam etti.

Sonuç: ben 1,5 yıllık evliyim o 8 evi baştan aşağı benimkiyle aynı döşedi.
Bardağına varana kadar

Kıyafetleri unutmamak lazım:)

Ben hiç oralı olmuyorum onun görüşü değil çekememezliği olarak görüyorum.

insan bir yere kadar katlanabiliyor arkadaş onca yılın hatrı ama saygı olmadan sevgi sadakat olmaz ...ben mesafemi koyardım ...

Keske bunu yapsaydim ama o an kaldim. Ben onu kirmayayim diye pek cok seyi soylemiyorum ama o bazen hic dusunmuyor bile
Bu kırmak değil ki? Kırmak onun yaptığı, benim samimi arkadaşım böyle bir şey dese, ben de hakkaten şu filmdeki kadının rengi değil mi derim beraber güleriz sonra, ama sizin susup susup biriktirmeniz iyi bir şey değil. Kafan güzel mi yorumlarına bir şey demiyorum, doğruluk konusu çok değişken, belli bilimsel bir şey olmadıkça kim doğruyu söylüyor kim inat ediyor pek belli olmuyor çünkü.

Artik ben de tavrimi koyacagim en fazla aramiz acilir en azindan bi mesafe olur ben koymaya cesaret edemiyorum.

Ya her seyi diretiyor sinir oluyorum. Bir de surekli karsilastirma huyu var. Bugun okulda cok yoruldum desem ay ben daha cok yoruldum. Akrabalarimla soyle komik bir sey oldu sanirim kultur farkindan desem ay bizim akrabalarimiz kadar olamaz, yasadigim yer cok soguktu desem ay benim memleketim balkanlarda onun kadar olamaz. Hani akliniza gelebilecek her seyi karsilastiriyor sanki yaris yapiyoruz.

Yazinca farkettim aslinda ne kadar daha cok sorunumuzun okdugunu

benımde boyle bır arkadasım vardı ıste arkadasım samımıyız hatrına dedıklerını yaptıklarını gormezden gelıyordum alınıyordum ama sonra bı gun dedım kı ben de bırkaç onun verdıgı cevaplar gıbı cevap vereyım ve sonuc ne bılıyır musun :) kız benımle konusmuyor bu ınsanlar boyledır gerektıgı yerde tepkını koymalısın oyle arkadasım dıye susarsan daha da ılerı gıder

ben böyle davranmandan hoşlanmıyorum alınıyorum de açık açık. baktın düzeltmiyorsa sende o kadar samimi olma.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…