Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
Evet katiliyorumSon dediğinde tek olarak bakınca bir şey yok ama üst üste binince sizin de tahammül sınırlarınız zorlanmış anladığım kadarıyla.
Devamlı bu modda insanlar bir süre sonra bayabiliyor.
Biraz sizi kıskanıyormuş gibi hissettim ben..O yüzden böyle yapıyor olabilir...Artik ben de tavrimi koyacagim en fazla aramiz acilir en azindan bi mesafe olur ben koymaya cesaret edemiyorum.
Ya her seyi diretiyor sinir oluyorum. Bir de surekli karsilastirma huyu var. Bugun okulda cok yoruldum desem ay ben daha cok yoruldum. Akrabalarimla soyle komik bir sey oldu sanirim kultur farkindan desem ay bizim akrabalarimiz kadar olamaz, yasadigim yer cok soguktu desem ay benim memleketim balkanlarda onun kadar olamaz. Hani akliniza gelebilecek her seyi karsilastiriyor sanki yaris yapiyoruz.
Yazinca farkettim aslinda ne kadar daha cok sorunumuzun okdugunu
Hicbirşey pdikolojinizden önemli değil. Mesafe koyun, kimsenin sizin kalbinizi kırmaya hakkı yokBu arkadasimla olan bir suru olay var anlatsam liseli ergen misiniz dersiniz kime anlatsam kiskaniyor diyor ama ben yediremiyorum ona beni niye kiskansin ki diye. Mesafe koymayi da cok dusundum ama guzel anlastigimiz da cok konu vardi ve herkesin bir kusuru olur diyerek bisey demedim.
Ama artik psikolojimi etkilemeye basladi bu..
aynen ozguvenimi de etkiledi. Mesela senin suran soyle falan diye diretiyor halbu ki oyle degil. Bi sure sonra ben de acaba hakikaten oyle mi ya falan demeye basliyorum.bu arkadaslik cok surmezhaklisin zira.. bu anlattigin tarzda insanlar benim basima gelince epey sabretmisimdir, sonunda bitmistir samimiyet, küslük olmasa da mesafe girmistir.. sirf negatif enerji yayan insanla nasil arkadas olayim; keyif alayim? ozguveni de kirar hem..
ha sen guzelce rahatsizligini dile getir, belki anlar, dikkat eder..
Hahaha evi ayni mi dosemis sonraBunun gelişmiş versiyonu var bende.
Arkadaşım herşeye yorum yapar evimde beğendiği hiçbişey yok (sözde )
Şunun şuyu olsaymışla başladı, bunu nasıl aldın, hiç beğenmedim, ben buna para vermemle devam etti.
Sonuç: ben 1,5 yıllık evliyim o 8 evi baştan aşağı benimkiyle aynı döşedi.
Bardağına varana kadar
Kıyafetleri unutmamak lazım:)
Ben hiç oralı olmuyorum onun görüşü değil çekememezliği olarak görüyorum.
iste ben de artik o katlanamadigim yerdeyim..insan bir yere kadar katlanabiliyor arkadaş onca yılın hatrı ama saygı olmadan sevgi sadakat olmaz ...ben mesafemi koyardım ...
bunu bana baskasi dese belki bu kadar kirilmazdim ama dedim ki onceki olaylarla birikince boyle oldu. Haklisiniz iste direk soylemeli insanBu kırmak değil ki? Kırmak onun yaptığı, benim samimi arkadaşım böyle bir şey dese, ben de hakkaten şu filmdeki kadının rengi değil mi derim beraber güleriz sonra, ama sizin susup susup biriktirmeniz iyi bir şey değil. Kafan güzel mi yorumlarına bir şey demiyorum, doğruluk konusu çok değişken, belli bilimsel bir şey olmadıkça kim doğruyu söylüyor kim inat ediyor pek belli olmuyor çünkü.![]()
evet aynen oyle. Buraya yazinca daha net anladim.Sizin ki arkadaşlıktan çıkmış, çok kaba olacak ama hatun seninle sidik yarıştırıyor. Muhtemelen konuşmak bir işe yaramayacak ama önce konuş sonra mesafe koy.
herkes boyle diyor iste, ama kiskanilacak hicbir seyim yok ki benim. Neden arkadasligimizi boyle bozuyor anlamiyorumBiraz sizi kıskanıyormuş gibi hissettim ben..O yüzden böyle yapıyor olabilir...
haklisiniz tesekkur ederim yorumunuz icinHicbirşey pdikolojinizden önemli değil. Mesafe koyun, kimsenin sizin kalbinizi kırmaya hakkı yok
aslında size soyledigi seylerdeki niyet onemli,
ojeye laf soyleyen birine laf sokmak icin de samimi arkadasımla geyik icin de "o zaman al sen de sur" diyebilirim... keza arkadaslarım da samimiyetimize gore bunu ayırabilecek kisiler.
ancak siz bu durumdan rahatsızsınız, belki farkında degil sizi kırdıgının?
ya onunla acıkca konusun (art niyet yoksa alınacagını sanmıyorum)
ya da hosunuza gitmeyen seyler ust uste geliyorsa cok gecmeden mesafe koyun.
Yakin bi arkadasimla ilgili bir sorum var. Sizce alinmakta hakli miyim?
Konusurken surekli tersliyor beni. Ay sacmalama ya kafan mi guzel falan diye. Mesela bir seyi yanlis bildigini kabul etmez asla israr eder o oyleydi senin dedigin gibi degildi vs vs. Yakin arkadaslar arasinda olur boyle seyler samimiyettendir falan filan fiye gormezden geliyorum. Ama buraya yazsam roman olacak baska cok sey de var, onceden hic takmazken yavas yavas batmaya basladi artik bana. Ama onca yilin hatrina gormemeye calisiyorum.
Bugun oje aldim bir hevesle surdum eve gelince, bana dedigi sey ay bu ne ya pavyona mi gidiyosun. Simdiye kadar olanlar yuzunden mi doldum bilmiyorum ama bu dedigine bi alindim ben.
Aslinda ben bu dedigini hos bulmasam da kirilmazdim eskinden olsa. Aa iyi bari disari cikmiyim bununla derdim, ama iste birikti bazi seyler zamanla artik neyi neden dedigini kestiremiyorum
Yani demek istedigim sey su, uslubu hosuma gitmezdi ama demek ki bu ojeui surunce pavyona gidiyor gibi oluyorum bari surmeyeyim o zaman derdim kirilmazdim da. Ama olaylar oyke birikti ki su an kirilmam icim hakli bir sebebim var.eskiden kırılmıyor ama dısarı cıkmama kararı alıyorsunuz?
simdi niyetini sorguluyorsunuz... emin olunca ne degisecek peki?
bence yol yakınken siz mesafeyi koyun, samimiyet namına birsey kalmamıs gibi gozukuyor su durumda.
ya kuserek ya da buna mahal vermeden mesafe koyarak yapacaksınız.
ben o arkadasınızla dısarı cıkmazdınız olarak anladım.Yani demek istedigim sey su, uslubu hosuma gitmezdi ama demek ki bu ojeui surunce pavyona gidiyor gibi oluyorum bari surmeyeyim o zaman derdim kirilmazdim da. Ama olaylar oyke birikti ki su an kirilmam icim hakli bir sebebim var.
Mesafe koymam sanirim zorunlu oldu artik, ben kendimi kandiriyormusum onu anladim
Yakin bi arkadasimla ilgili bir sorum var. Sizce alinmakta hakli miyim?
Konusurken surekli tersliyor beni. Ay sacmalama ya kafan mi guzel falan diye. Mesela bir seyi yanlis bildigini kabul etmez asla israr eder o oyleydi senin dedigin gibi degildi vs vs. Yakin arkadaslar arasinda olur boyle seyler samimiyettendir falan filan fiye gormezden geliyorum. Ama buraya yazsam roman olacak baska cok sey de var, onceden hic takmazken yavas yavas batmaya basladi artik bana. Ama onca yilin hatrina gormemeye calisiyorum.
Bugun oje aldim bir hevesle surdum eve gelince, bana dedigi sey ay bu ne ya pavyona mi gidiyosun. Simdiye kadar olanlar yuzunden mi doldum bilmiyorum ama bu dedigine bi alindim ben.
Mavi renkli hafif simli bir oje :) alirken simli oldugunu farketmeidm tabi benhangi ojeydi ki o ? :)
Mavi renkli hafif simli bir oje :) alirken simli oldugunu farketmeidm tabi benNerden bileyim oyke pavyona gidildigini
![]()