• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Alinmakta Hakli miyim?

Yakin bi arkadasimla ilgili bir sorum var. Sizce alinmakta hakli miyim?

Konusurken surekli tersliyor beni. Ay sacmalama ya kafan mi guzel falan diye. Mesela bir seyi yanlis bildigini kabul etmez asla israr eder o oyleydi senin dedigin gibi degildi vs vs. Yakin arkadaslar arasinda olur boyle seyler samimiyettendir falan filan fiye gormezden geliyorum. Ama buraya yazsam roman olacak baska cok sey de var, onceden hic takmazken yavas yavas batmaya basladi artik bana. Ama onca yilin hatrina gormemeye calisiyorum.

Bugun oje aldim bir hevesle surdum eve gelince, bana dedigi sey ay bu ne ya pavyona mi gidiyosun. Simdiye kadar olanlar yuzunden mi doldum bilmiyorum ama bu dedigine bi alindim ben.
Arkadasligini bitir o sahisla :KK66:
İnan bende gectim o yollardan boylesi kisiler senin iyi niyetini kullanmaktan oteye gecmiyolar.. Arkadaslik degil onun ki seni cekemiyo birde kullaniyor tahmin edebiliyorum.. Hiic uzatma bilee bitir kullandirma kendini..

Bir kere tersleyeceksin ciddi ciddi.
bir defa patladın mı şimdiye dek hep sustuysan durup düşünecektir.
bir kere terslenmeye bakar,seni seviyorsa düzelir o sonra..

Valla guzelim inanki ayni seyleri bende yasadim lise zamanlarda

Arkadasligini bitir o sahisla :KK66:
İnan bende gectim o yollardan boylesi kisiler senin iyi niyetini kullanmaktan oteye gecmiyolar.. Arkadaslik degil onun ki seni cekemiyo birde kullaniyor tahmin edebiliyorum.. Hiic uzatma bilee bitir kullandirma kendini..

Ben bu evreye hep geliyorum ama sonra yok ya değildir olamaz diye vazgeçiyorum. Böyle alışkanlık gibi olmuş sanki. Psikolojimi etkilediği için artık kesin karar verdim ama. Bir de mesela ben çok sosyal bir insan değilim arkadaşlarım sayılıdır. O yüzden de çok cesaret edemiyorum aslında

Yakin bi arkadasimla ilgili bir sorum var. Sizce alinmakta hakli miyim?

Konusurken surekli tersliyor beni. Ay sacmalama ya kafan mi guzel falan diye. Mesela bir seyi yanlis bildigini kabul etmez asla israr eder o oyleydi senin dedigin gibi degildi vs vs. Yakin arkadaslar arasinda olur boyle seyler samimiyettendir falan filan fiye gormezden geliyorum. Ama buraya yazsam roman olacak baska cok sey de var, onceden hic takmazken yavas yavas batmaya basladi artik bana. Ama onca yilin hatrina gormemeye calisiyorum.

Bugun oje aldim bir hevesle surdum eve gelince, bana dedigi sey ay bu ne ya pavyona mi gidiyosun. Simdiye kadar olanlar yuzunden mi doldum bilmiyorum ama bu dedigine bi alindim ben.

haklısın aşağılık kompleksi var bu tipte sende bastırmaya çalışıyor herhalde

Ben bu evreye hep geliyorum ama sonra yok ya değildir olamaz diye vazgeçiyorum. Böyle alışkanlık gibi olmuş sanki. Psikolojimi etkilediği için artık kesin karar verdim ama. Bir de mesela ben çok sosyal bir insan değilim arkadaşlarım sayılıdır. O yüzden de çok cesaret edemiyorum aslında
Canim bak benim lise zamanlarimda aynen bu bahsettigin gibi kisilege sahip bi samimi arkadasim vardi lise bitti gorusmeye devam ettik.. Ama hic degismedi hep kullanirdi beni ben ona sormadan bisey alicak olsam.. Beni bi azarlardi ki sorma onu dinlesen benim kafam biseye calismiyo onsuz hic biseyi dogru yapamam ben.. Yaa sana anlatmaya kalksam agzin acik kalir.. İsin garibi ailemde istemiyodu o sahisla arkadas olmami bende onlara kizardim onu tanimiyosunuz diye:KK53: simdi ne aptalmisim diyorum resmen kullandirmisim kendimi :KK45:
Valla cekilmez boyle kisiler inan bana takma kafana hic bitir arkadasligini daha nice dostlarin olur senin :)

Öyle bir arkadaşım olsa şu dediğine cevaben ; sende mi bundan sürüyordun pavyonda diye sorardım
Tersle bir kaç kez, kavga çıkarsa da çıksın, haddini bilmeli herkes
Kavga çıkmayabilir de deli deliyi görünce çomağını saklarmış :)

Canim bak benim lise zamanlarimda aynen bu bahsettigin gibi kisilege sahip bi samimi arkadasim vardi lise bitti gorusmeye devam ettik.. Ama hic degismedi hep kullanirdi beni ben ona sormadan bisey alicak olsam.. Beni bi azarlardi ki sorma onu dinlesen benim kafam biseye calismiyo onsuz hic biseyi dogru yapamam ben.. Yaa sana anlatmaya kalksam agzin acik kalir.. İsin garibi ailemde istemiyodu o sahisla arkadas olmami bende onlara kizardim onu tanimiyosunuz diye:KK53: simdi ne aptalmisim diyorum resmen kullandirmisim kendimi :KK45:
Valla cekilmez boyle kisiler inan bana takma kafana hic bitir arkadasligini daha nice dostlarin olur senin :)
Benim de ailem çok seviyo tam tersine :KK48: Bişey paylaşmama sorunu falan yoktur, öyle ama sinsi biraz sanırım saman altından su yürütüyor ki bu zamana kadar bende jeton düşmemiş hiç. Bir gün tersliycem gerçekten bana mavi göz kompleksin var diyordun niye bütün fotoğraflarını mavi gözlü yapıyorsun komleksli misin diycem :63:

Öyle bir arkadaşım olsa şu dediğine cevaben ; sende mi bundan sürüyordun pavyonda diye sorardım
Tersle bir kaç kez, kavga çıkarsa da çıksın, haddini bilmeli herkes
Kavga çıkmayabilir de deli deliyi görünce çomağını saklarmış :)
İşte aman kırılmasın aman şöyle olmasın. Çoğu insana karşı böyley,m bu huyumdan nefret ediyorum. Ama bazılarına da direk çat çat söylerim çözemedim kendimi :rolleyes:

Oooo seni kiskaniyo bu kiz bariz bi sekildee:KK28: ezdirme kendini sana nasil davraniyosa sende ona aynisini yap Hoppa

Oooo seni kiskaniyo bu kiz bariz bi sekildee:KK28: ezdirme kendini sana nasil davraniyosa sende ona aynisini yap Hoppa
Artık öyle bir duruma geldik ki kendimi yarışta hissediyorum ve ona göre davranıyorum zaten. Saçım şöyle olsa bana şunu der mi yine çok bilmişlik taslar mı vs vs. Ruh sağlığım bozulmuş resmen :KK53:

Artık öyle bir duruma geldik ki kendimi yarışta hissediyorum ve ona göre davranıyorum zaten. Saçım şöyle olsa bana şunu der mi yine çok bilmişlik taslar mı vs vs. Ruh sağlığım bozulmuş resmen :KK53:
Seni okadar etkilemesine izin vermee vee sunuda sakin unutmaa kendin icin en iyisini birtek sen bilirsin Hoppa

Bu tip insanlar,karşılarındakini aşağılayarak kendilerini yüceltmek isterler.
Kimisi bilerek yapar,kimisi farkında olmadan yapar.
Belki farkında olmayabilir diye düşünürsen uyarabilirsin.
Eğer seni kaybetmek istemiyorsa kendisine çeki düzen verir.
Düzelmeye niyeti yoksa zaten boşver,hayatından çıksın.
Yani uyarmakla kaybedeceğin birşey yok.

15yıllık arkadaşlığım bitti bu sebeplerden. Dersen ki 15 yıl nasıl gwçti işteeee bir öyle bir böyle en sonunda tamamen koptu bağlar.
Kıskançlık, fesatlık başka birşey değil boşver geçen yılların hatırını filan gelecek yıllarını düşün hiç kimseye değmiyor, sinir bozmaya gerek yok.

aiyyyyy ondan bendede var kurtulamıyorumda bende yol yakınken vazgeç sonra 404 gibi yapışıyorlar. içtin mi kafan mı güzel falan çok iticiiiii..

söylediği gayet saygısızca, bu samimiyet falan değil, herşey bir gün biter demekki bu arkadaşlığından bitme vakti gelmiş

Çıkar gitsin hayatından , seni kimsenin kırmaya hakkı yok.Böylece ne kadar aptal patavatsız oldugunu anlar.

Back
X