• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Alınmamayı, takmamayı nasıl öğrendiniz

Evlendiğimde 100 kilonun üstündeydim herkesin bakışlarının fısıldaşmalarının farkındaydım ama umursamadım çünkü eşimin umrunda bile değildi.. biri bana bişey diyecek olsa ağzını öyle bi tıkıyodum ki neye uğradığını şaşırıyodu.. ben kendimi seviyosam kendimle mutluysam kimseye kaf söyletmem... hiçbirşeyi asla içime atmam ben düşünene kadar o düşünsün derim söylerim.. kırılmak alınmak pek tarzın değildir ama karşımdakinin bana tavrını beğenmediysem kim olursa olsun çıkarıp atarım hayatımdan.. asla dönüp bakmam geriye.. artık herkese hak ettiği kadar değer veriyorum ve çok mutluyum...

Çünkü ben yüksek lisans yapıyorum. Bana zaten iş bulamayacaksın neden okuyorsun, sonra 7 kilo verdim bana kilo al diyorlar bu ne böyle kuru birşey oldum diyorlar. Onlar bana süslü olmama da böyle konularda karışıyorlar. Ben çok seviyorum süslenmeyi, makyajı. Ona da şakaya karışık eleştiriyorlar
Bariz şekilde kıskanılıyorsunuz. O kadar boş eleştiriyolar ki bunlara mı alındınız?

Boyum kısa diye özellikle boylu poslu bi adamla evlendikten sonra epey dalga malzemesi olmuştum hiç umursamadım. İnadına düz ayakkabılar giyerdim. Bigün bu lafçılardan biri kız sen ne biçim insansın evden çıktığın yok insan el işi yapmasa bile çıkar gelir arada oturmaya dedi. Bende ben o biçim bi insanım ki kapı kapı gezip insanların ardından ağzıma her geleni söyleyip yüzüne bakınca ahh canım demiycek kadar karakterliyim çok şükür.. hem ben gitmem gereken yerlere gidiyorum siz dert etmeyin. Sizin boş muhabbetlerinizi hele de insanların yaratılıştan gelen özelliklerini kalp kırmak niyetiyle dilime doluycak kadar aciz değilim.. ortak hiçbi noktamız yok demiştim. Ortamdakiler sus pus oldu.

Bunun gibi gerektiği yerde haddini bildirin ki gereksiz konuşmalarla canınızı sıkmasınlar. Hayat benim hayatım derdi tasası size mi düştü? Gibi. Ben sert çıkışları seviyorum bu kadar hadsiz olanlar bunu hakediyo çünkü.

Çünkü ben yüksek lisans yapıyorum. Bana zaten iş bulamayacaksın neden okuyorsun, sonra 7 kilo verdim bana kilo al diyorlar bu ne böyle kuru birşey oldum diyorlar. Onlar bana süslü olmama da böyle konularda karışıyorlar. Ben çok seviyorum süslenmeyi, makyajı. Ona da şakaya karışık eleştiriyorlar

95 dogumlusunuz galiba. Hayatın başında sayilirsiniz daha. Ben sizden biraz daha tecrubeliyim ve şunu öğrendim hayattan: Hayatı amatör ruhla yasa ama insanlarla münasebette profesyonel ol. İnsanın özel hayatına çizdiği bir sınır olmalı ve herkesi yaklastirmamali oraya. Usturupsuzca girmek isteyene de diplomatik bir dille cevap verilmeli. İçine atıp dert edersen de olmaz, her laf soyleyenle kavga edersen de olmaz.

Back
X