K KenyaliZehra Popüler Üye Kayıtlı Üye Katılım 5 Aralık 2012 Mesajlar 11.902 Emoji Skoru 7.902 Puanlar 198 15 Temmuz 2013 Konu Sahibi Konu Sahibi gulceayyuzlum #101 KankamStyle .!.: Aslinda gidiyor. Ordaki link yazilan mesaj ile dogrudan alakali. Direk o mesaja gidiyor. Sadece linki tikla. Genişletmek için tıkla... Evet ya, gidiyormuş. Bizim OMEGAZİN konusunda SÖR ve CUDANA yazmışlar, denedim gidiyor. Teşekkürler KK
KankamStyle .!.: Aslinda gidiyor. Ordaki link yazilan mesaj ile dogrudan alakali. Direk o mesaja gidiyor. Sadece linki tikla. Genişletmek için tıkla... Evet ya, gidiyormuş. Bizim OMEGAZİN konusunda SÖR ve CUDANA yazmışlar, denedim gidiyor. Teşekkürler KK
gulceayyuzlum Geçici Olarak Hesap Pasiftir ! tek ayak cezası Kayıtlı Üye Katılım 21 Şubat 2012 Mesajlar 2.668 Emoji Skoru 1.278 Puanlar 333 16 Temmuz 2013 Konu Sahibi Konu Sahibi gulceayyuzlum #102 ya nekadarda güzel oldu bu iş.demin bir sayfada beğenime bakarken acaba alıntıvarmı konuda diye bakıyım diye düşündüm sonra güldüm yoktur olsa bilgi gelirdi:)ellerine sağlık yapanın pekte iyi oldu
ya nekadarda güzel oldu bu iş.demin bir sayfada beğenime bakarken acaba alıntıvarmı konuda diye bakıyım diye düşündüm sonra güldüm yoktur olsa bilgi gelirdi:)ellerine sağlık yapanın pekte iyi oldu
LottaLove Aktif Üye Kayıtlı Üye Katılım 10 Ağustos 2011 Mesajlar 326 Emoji Skoru 4 Puanlar 66 21 Temmuz 2013 Konu Sahibi Konu Sahibi gulceayyuzlum #103 Evet yapanın emeğine sağlık, önerimizi dikkate aldığı için de yönetime teşekkürler. Çok çok güzel oldu böyle :)
Evet yapanın emeğine sağlık, önerimizi dikkate aldığı için de yönetime teşekkürler. Çok çok güzel oldu böyle :)
office Ben sizden değilim... Kayıtlı Üye Katılım 9 Eylül 2007 Mesajlar 21.408 Emoji Skoru 66.391 Puanlar 1.123 24 Temmuz 2013 Konu Sahibi Konu Sahibi gulceayyuzlum #104 benim alıntıladığım mesajlar, bana bildirim olarak geliyor bugün. neredeyse bütün gün oldu bu. sadece ben mi sorun yaşıyorum? :26:
benim alıntıladığım mesajlar, bana bildirim olarak geliyor bugün. neredeyse bütün gün oldu bu. sadece ben mi sorun yaşıyorum? :26: