Alıp başımı gideceğim...

inş canım inşş nolur dua et ..

ya anlamakta zorluk çekiyorum ben bunları.. karışılmayacak şeye karışırlar karışılacak şeye biz karı koca arasına giremeyiz derler.. bu ne saçma sapan bir aile düşüncesidir bu memlekette..
onlar hiçbişey karışmadılar canım düğüne bile misafir gibi geldiler zaten düğünde bnim tndıklar olmasa öel kendi kendimize düğün yapardık..

benimde mahkeme var temmuzda.. ikinci celse olacak ilk seferinde hakim sormadı bile ne derdiniz var niye ayrılıyosunuz diye.. sizin anlaşmalı olmanız bişey ifade etmiyo bir seneyi doldur öyle gel dedi ya..

benim kayınvalide sevgiliyken nişanlıyken ota boka karışırken bu ayrılık olayında hiiiç sesini çıkartmadı kendi akıl veren kadın oğlum şundan hoşlanır şunu bunu yap şöyle giyin böyle giyin diyen hatun iş yuva yıkmaya gelince ben karışamam sizin meseleniz diye çekiliverdi...

sanada Allah kolaylık versin ama sabrını veriyor ben geçen yaz haziranda yaşadım hayatımın en zor zamanlarını bakma hala yaşıyorum ama derdi veren dermanını da veriyor. kısmetten öte yol yok bize onun için üzülsende sevinsende kimseyi umursama. banada kolay atlattın bak yüzün gülüyor diyolarda içimi bilemez kimse..yeri geliyo insanın kendi anası babası el oluyor.
bu hayata tek geldin tek gideceksin kimseyi ez umursama demiyorum ama kendini mutlu etmekte senin elinde arkadaşım Allah cümlemize yardım etsin..

benimde temmuzda bizim anlaşmalı değil zate çekişmeli beyfendi 50000 tl tazminat istiyor benden ..evet çok zor dayanması ama biraz uzaklaşmak istiyorum burdan dayanamıyacağım çnküşöle bi yerden miras felan kalsa ama oda yok ne bilimm rabbim yardımcımız olsun...

uğraş bacım insanlık yaramıyor ben bir an önce bitsin derdindeyim bizim evlilik fiili değil zaten aynı evde yaşanmadığı için kağıt üzerinde olan bir evlilik oldu

valla bilmiyorum ne olucak inşş davayı kazanırım zaten benim düğünd etakılan altınları aldı borçlarına verdi sonra hakimin karşında ben onları kendine verdim dedi.. ondan sonra zaten tepem atı almak istiyorum tazminatımı

benimkinde çirkeflik yok yalan dolana bulaşmadı bakalım anlaşmalı olarak bitireceğiz sadece maneviyatıma olan zararı var diğerleri halledildi zaten onuda hiç bir mahkeme karşılayamacağı için uğraşmama gerek yok diye düşünüyorum bir an önce işin resmiyetini atmak istiyorum üzerimden

Rabbim seninde yardımcın olsun tabi cn o manevi yönden bende telafi edilemem yani ama hakkkımı almak istiyorum

kulağını tıka umursama diyeceğim ama biliyorum çok zor
senin üzerinde zaten boşanmanın sıkıntısı stresi varken birde insanlara neden niçin anlatmak hiç de kolay değil
ne kadar meraklı bir milletiz burnumuzu herşeye sokmaya bayılıyoruz
yine de insanlara bu konu hakkında daha fazla konuşmak istemiyorum diyerek ağızlarını kapatmayı dene.zor bir süreç allah yardımcın olsun canım

mıllette köstek olmaya mı gelıyo canım bence ıyı demıssın sureklı ıcınde tuta tuta ınsan kendını uzuyo yıpratıyo ,allah kolaylık versın

Allah kolaylık versin. keşke kimsenin başına gelmese bu boşanma ama oluyor. bu dava ne kadar stresli bişey.. Allah yardımcın olsun. hakkını yeditrmesin rabbim kimseye

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…