Alıp başımı gideceğim...

belinay83

acısada öldürmez..
Kayıtlı Üye
29 Ocak 2011
997
7
66
Bursa
biliyosunuzu arkadaşlar durumumu...

çatlamak üzereyim... laflardan dedikodulardan gitmek istiyorum burdan dayanamıyorum artık.. herkesin bilip bilmeden yorum yapmasından.. nefes alamıyorum.. güçlü görünmeye çalışıyorum ama bi yerde sanki patlıycam.. avazım çıktığı kadar bağırmak istiyorummm.. :2:

canım ne oldu ki kim kırdı üzdü seni eğer seni bu hale getirenler için üzüüyor ağlıyorsan zaman gelecek ki boş olduğunu anlayacaksın o insanların sen inadına mutlu ol kimseyi takma aman zaten en çok dedikodusu yapılan çekiştirilen insanlara gizli bir hayranlık vardır o yüzden sen o hayranlarının içini rahat ettirme

canım biz neler gördük ama ayaktayız...önemli olan düşmek değil, herkes düşer ama herkes dimdik ayağa kalkamaz...kendin için olmasada sevenlerini, en azından anneni üzmemek için ayakta durmalısın diye düşünüyorum...sanırım başandın değil mi? eğer öyleyse her boşanan başlarda sıkıntı yaşar ama zamanla unutursun herşey geçer...önemli olan bundan sonrasında neler yapacağın...

Son düzenleme:
Uzaklaşma imkanın varsa uzaklaş.Başka şehirde akraba veya arkadaşın varsa git.Aslında semt bile farklı olsa yeter belki.
Bağırmak istiyorsan bağır,inan ferahlarsın.Boş bir alanda bağırabildiğin kadar bağır.Arabayla seni açık alana filan götürsünler,orada bağır,içindekileri dök.

daha boşanmadım ... temmuzda 2,celse olucak çok akrabam var şehir dışında ama şuanda çaılmam gerekiyo borcum var çünkü düğünden kalan kredi kartları var.. abbamda biraz sorumsuz evede destek oluyorum asgari ücret alıyorum zaten yetişemiyorum ama şu borçlarımı kapatıcak param olsa bir dakika durmayacağım burdaaa çok bunaldım çünküü.. herkes bişeyin izahını yapmak ... ama öyle değildi yok nişanlyken anlamadınmı yok ii çocuktu yok seni seviyodu bilmem nee.. bıktık bıktııııııımmmmmmmm suçlanmaktan ya yeterrrrrrrr

Haklısın.Yorumları tahmin edebiliyorum.Maalesef bir süre böyle devam eder.Allah sana sabır versin.Belki "bu konuda konuşmak istemiyorum" diyerek sözlerini kesebilirsin.Seni anlayan,seven tanıdıklarınla zaman geçirmeye çalış.

hiçbirzaman herkesi mutlu edemezsin ki.. bunu bilerek düşün, hayatına yn ver. önemli olan kendini mutlu edebiliyor musun, budur. karı koca arasında olanlar, kapınızı çektikten sonra evinizde yaşananları ancak siz bilebilirsiniz. onlar ne biliyorlarda ne konuşuyorlar. belliki boş konuşuyorlar.. siz aldığınız karardan eminseniz gerisi boş bomboş.. bir süre sonra susacaklardır.

evet canım nerden anlayacaklar.. ve bugün ben kızdıran çok ykın bi arkadaşım o gelmeden gayet normaldim anlatma diorum bahsetmek istmiyorum diıorum dedikçe üstüme üstüme bende patladım kalbinide kırdım.. bıktım dedim sen bana inanmıyomusun madem bu kadar ii bu çocuk şimdi bekar gidin beraber olun dedim.. yok nişanlyken bölyle değildi bilmem ne ben uyduruyorum sankiyaaa ay çıldırcam yaaa :18:

diorum canım ya dmemmi (( ama anlasalar... kendimi soyutlaıdm zaten evden işe işden eve kimseye bi şey anlatıcak halim yok((

ailenin yanındaymışsın işte çalışıp borçlarını da bitirirsin.Allah yardımcın olur inşallah.

Meraklı bizim millet yaşadıklarını sana tekrar tekrar anlattırıp kapattırmazlar yaralarını. Kimseyle görüşme diyemem ama azalt biraz çevreni görüştüğün insanları en azından durum senin için daha kolay bir hal alana kadar.

Soranlara da konusmak istemiyorum artık bu konuyu de kapat. Yok kapatmıyorlarsa göster kapıyı. Önemli olan sensin zaten yasadıklarına sabretmişsin bide gereksiz insanlara sabretme. O insanlar sana dikkatli davranmalı sen onlara değil. Kimseyi düşünecek durumda olmadığın ortada.

ya sanki böyel keyfi evliliğimi bitiriyrum yani canım sıkılmıştı bi boşanayım dedim .. benim ne yasadığımı nerden bilebilirler... ama kim kınıyosa allah başına versin... bid emesela ii görünüyorum yaa böle tuhaf bi bma hani çabuk atlattın sen ya felanlar.. oturcam ağlıcam ağlıya ağlıya gezicem sankii valla canım şimdi şöle yoktan gelse borçlarımı kapatacak para bi dakka durmuycam gitcem yannii...

Allah sabır versin.. Sen ne istediğini biliyosun istediğin için çaba gösteriyosun. Bi şekilde kapanır hersey davadan sana para gelme ihtimali var mı peki belki ordan gelen parayla kapatabilirsin belki borçlarını. Çıkmadık candan umut kesilmezmiş. Bi çıkar yolu mutlaka bulunur senin için.. umudunu kaybetme sen..

Çevrendekiler ne yapmanı bekliyolar anlamadım 24 saat oturup ağlasan millete avuç açsan daha mı iyi. Hayatına bakıcaksın tabi düzeltmeye yoluna koymaya çalışıyosun..

Sen söylenenlere kulak asma hiç evet çabuk atlattım ne bekliyodunuz ki de geç.. Bu hayatın kime ne getireceği belli olmaz her an herkesin başına gelebilir. O adamın oyle olması senin sucun muydu sanki. boş laf bunlar. Yıpratma üzme kendini, çıkmazda hissetme bi kapı kapanırsa öteki açılır.
Bir sen daha yok bu dünyada sağlığını psikolojini bozmamaya çalış. İnsanın en büyük yardımcısı Allah sonra kendisi oluyor. Sen kendini bırakma yeter.

eşinin ailesi bu durumda bir şeyler yaptı mı ?

hiçbişey yapamdılar hiççç kimse gelmedi bile zaten tuahf bi aileydi bikaç kez gtitim aradım yardım istedim ya nolu bşey yapın siz ailessiniz anlarsın çok öfkeleniyo zapt edemiyorum tartaklıo hakaret ediyoo... ne dediler biliyomusn biz karıkoca arasına girmeyiz kendiniz halledinn!!! bşde suçlu oldum onların huzurlarını bozuyomuşum .. kendi ii biliyolardı canım ama işte kader ...

saol canım benim Allah razı olsun ... evet tazminat davası açtım onu kazanırım inş bitiricem borçlarımı bileziklerim felan var ama bozdurmak istemiyorum onları .. ben kendmi toparladım ama işte insalara dert anlatmak.. annem hasta oldu üzüntüsünden .. ben öyle en büyük sığınağım Rabbim zaten..

Arkadaşım da 40 yaşındn sonra ilk evliliğini karşısındaki insanın 2.ci evliliğiydi onlarda anlaşamadılar 7.ci ayda ayrıldılar hiç bir kimseye bana da dahil hiç anlatmadı anlatmayınca da kimse sorma gereğini duymadı sende herkesle arana bir şerit çek çok şükür çalışıyorsun bu devirde kimseye güvenme bu ister kardeşin ister akraban olsun çekip gideceğin yerin iyi olacağının garantisi var mı? Bu sınavıda en iyi şekilde atlatırsın inşallah hep en iyi yaşadığın güzel günleri gözünün önüne getir

ya anlamakta zorluk çekiyorum ben bunları.. karışılmayacak şeye karışırlar karışılacak şeye biz karı koca arasına giremeyiz derler.. bu ne saçma sapan bir aile düşüncesidir bu memlekette..

Seni iyi ve toparlanmıs gürdukçe anneciğin de toparlanır emin ol. Bütün aile için cok zor bi durum. Annen şu an sadece senin yüzünü gülerken görmek istiyordur.

Sana yaşattıkları yenilir yutulur seyler değil hakimler genellikle kadının tarafında oluyor. Eminim tazminatı da alır hem maddi hem manevi acıdan rahatlarsın.

İyi haberlerini bekliyorum canım.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…