- 21 Ağustos 2013
- 4.702
- 5.091
- 158
- 40
- Konu Sahibi Dindirella
-
evet yaptım yaptıgım gıbı de gerı dondum.Istnbuldan ayrılan ,havasından mı suyundan mı gerı donuyor bır sekılde..Hiç tanımadığım insanların olduğu bir yere...çok sıkıldım istanbuldan.insanlar,sıkıntıları...kimseyi tanımasam diyorum.şehri bile buldum...izmir.işimde müsait gitmeye.ama korkuyorum damhiç gidebilen var mı içinizde tüm düzenini bırakıp fikir almak istiyorum
Hiç tanımadığım insanların olduğu bir yere...çok sıkıldım istanbuldan.insanlar,sıkıntıları...kimseyi tanımasam diyorum.şehri bile buldum...izmir.işimde müsait gitmeye.ama korkuyorum damhiç gidebilen var mı içinizde tüm düzenini bırakıp fikir almak istiyorum
İstanbuldan ayrıldım.İnan dogal hayat trafık olmayınca istanbulu hiiiç aramıyorsun tabi bu insana da bağlıevet yaptım yaptıgım gıbı de gerı dondum.Istnbuldan ayrılan ,havasından mı suyundan mı gerı donuyor bır sekılde..
git o zaman tatlım hic durma:)Hiç tanımadığım insanların olduğu bir yere...çok sıkıldım istanbuldan.insanlar,sıkıntıları...kimseyi tanımasam diyorum.şehri bile buldum...izmir.işimde müsait gitmeye.ama korkuyorum damhiç gidebilen var mı içinizde tüm düzenini bırakıp fikir almak istiyorum
Arkadaşım önce Bursaya gitti İstanbul2dan sonra oranında trafiğinden bunalıp Aydın'a yerleşti bize size acıyorum diye mailler atıyor. Tanıdığım iki kişi ayvalığa yerleşti ve şu anda istnabuldaki standartlarının yalansız 10 katı falan bir hayatları var çünkü öncelikle VİLLADA YAŞAMAYA BAŞLADILAR 1500 TL İLE ...Onların kuzenleri iki kişi döndü geri ama onlar turizm işi kurmaya çalışıp beceremeyerek döndüler.... yani seçim değil zorunluluk sonucu... çok da gecçtiler zaten 25 yaşında kendi işinin patronluğunu becerebilmek zordu, bir arkadaşım da istanbul dışına gebzegibi bir yere yerleşti o da toplantılara bile gelmiyor hafta sonları siz gelin giremem o trafiğe diyor. ama herkesin hayali olmadı geri dönmek zor değil bence bir dene... düzenini ona göre kur ipleri kopartma ama para da biriktirirsin oohhh missssHiç tanımadığım insanların olduğu bir yere...çok sıkıldım istanbuldan.insanlar,sıkıntıları...kimseyi tanımasam diyorum.şehri bile buldum...izmir.işimde müsait gitmeye.ama korkuyorum damhiç gidebilen var mı içinizde tüm düzenini bırakıp fikir almak istiyorum
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?